Jump to content

stig.

Gjest
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stig.

  1. e28 og e34 535 og oppover har 210 diff, å alle tåler like mye innmat messig, men foskjellige hus på e28 og e34 , e23 og e32 735 og oppover har også 210 diff med da også forskjellig hus. men om du ikke skal ha veldig mye klem, så tåler en 188 diff fra bmw også ganske mye.
  2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=97506851
  3. Nei, helt org , har ikke vert av bilen mer en 3-4 dager :-P
  4. har en 530d 5trinns kasse, nylig demontert, er med spakstell og utløser arm, slave cyl og travers, å en hardy kobling ( denne så noe slitt ut) selges for 5000 ink spakstell og alt, kan ordne med frakt rundt hele landet for de som ønsker det for en billig penge. eller så befinner kassen seg på/ved Jessheim i Akershus. å ønsker du bilder er det ikke noe problem, bare send meg en pm med tlf så ordner jeg det :-)
  5. https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=92171832 Solgt
  6. har et innsug til to dobble liggende, (ikke no hjemmelagd ræl, ser ok ut ) det er forøvrig til liggende forgassere. setter pris til 600kr + frakt , kan sende over hele landet. ( er muligens interisert i et innsug til to stående dobble) eller så befinner innsuget seg i akershus like ved jessheim. å for de som lurr på bilder så er det bare å sende meg en pm med tlf nr på så skal jeg få ordnet det.
  7. Bmw 5trinns 530d manuell girkasse selges, ingen lyder osv ved demontering (km stand ca 220000) Følger med clutch arm og girsjalter stag. setter pris til 4500. Bilder osv kan de som ønsker såklart få, bare send ditt tlf nr på pm :-) Holder til ved Jessheim i Akershus, kan ordne med frakt over hele landet.
  8. http://www.burtonpower.com/catalogsearch/result/?q=rubber+joint jeg får ikke opp bildet ditt, men noe av dette som passer ?
  9. at trinn 1-2 er død er jo et super klassisk syptom på def formotstand, da pleier de kun å funke på "flatt jern"
  10. har bilder på tlf, så send meg en pm md nr så sender jeg bilder :-)
  11. har da en ny ubrukt tial 46mm wastegate i eske, å en ny holset hx35 kopi turbo, den er uten wastegate. litt usikker på pris, begge deler er nytt, kan selges både samlet å separat, kan være interisert i å bytte mot en litt større turbo, da denne blir for liten til mitt bruk. bos like ved Jessheim, kan sendes over hele landet mot at kjøper betaler frakt
  12. har en gammel sliter av en scorpio, er en 96 mod stv bensin,grønn. starter å går, ble i utganspunktet kjøpt som jorde/skaubil. men de skal pløye der føre vinteren, så da får jeg ikke brukt den. den er norsk , ingen skyldige heftelser etc, eneste er jo det at tidligere eier ikke har levert salgsmeldig, han å bor forsåvidt i akershus. har ingen bilder nå, å får ikke tatt det før kansje iløpet av neste uke. egner seg vel best som dele/isbil, men var i daglig bruk frem til for 2-3 år siden, å jeg har sett eu lappen fra den tid å den var faktisk ikke så himla gæli, litt rust i kanaler å en abs feil . kjente feil som jeg vet om, elvifte funker ikke, å abs, samt vertfall kast i no skiver, å såklart sikkert masse annet små nips å henge seg opp i . å bilen har jo såklart div skjønnhets feil, men er komplett . bilen selges for kr 5000, evnt bud/bytte i noe eldre bmw relaterte greier, eller så er taunus + ohc ting også av interesse
  13. jeg har hatt 17X8 forran på en vanlig sierra vertfall, (hvis det er 8" som er std da?)
  14. jeg har fr34 cam på ohc motoren min i taunusen (skal nevnes jeg har injection da). eneste jeg har gjort med min motor er pen høvling, fr34 kam, med da de stivere ventil fjørene som følger med i kittet, samt et grenrør . å for lydens skyld så har det blitt montert green filter. dette fungerer helt kurrant å jeg ble vertfall fornøyd. dette ble vel gjort for 3 år siden evnt 4 . å motor har gått ca 7-8 tusen siden jeg satte den i, men jeg husker i innkjøringa så hadde jeg bare sånn biltema mineral pluss at jeg hadde i no oljetilsetning, å det greiene som fulte med kam kittet, å jeg har vel bare hatt et oljeskift etter det, trur jeg hadde på da 10-40 mdelsynt + at jeg hadde oppi no oljetilsetnings greier
  15. du får si ifra om "mølla" skal ut på tur å kan ta med bilen da :-P
  16. make me an offer I cant refuse :-P
  17. æsj, hadde den vert i nærmere hadde jeg lett kjøpt denna bilen. den har div jeg trenger
×
×
  • Create New...