Jump to content

Fordcossi

Gjest
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fordcossi

  1. nå sviver den takker får hjelpen Truckdriver noen ganger leter man seg ihel i sine egne feil.. var den ene røde ledningen som ikke gikk til noe, som ikke var ført til releet som du nevte om.. når jeg klippet bort alarmen så var denne ledet innom denne på en kabel sko lengre oppe.. releet gikk uten strøm takk
  2. hmm.. det går en rød ledning ut sammen med releene.. men den eg avklippet.. mener at bilen fungerte når den var sån.. børde vel vert 2ledninger om det mulig skulle vert en sikring til? tiliere eier hadde koblett inn alarmsystem. og det fjernet jeg. derfår det var ledningen som ikke var 100% isolerte.. Når jeg vir på teningen så klikker det ene releet akkorat som om pumpa skulle startet og klikker etter 2 sek etter den har fylt på nokk til og starte. og når jeg kjinner så kommer det et nytt klikk som om pumpa skal starte igjen.. får ikke dette helt til og stemme.. skal måle bak imorgen om det kommer strøm. er det noen andre sikringer releer som kan være med på og ødelegge for meg? Takker for alle svar!
  3. Hei, har en 1986 ford sierra is. og var litt uheldig når det kom en pluss ledning imode hjernen på bilen.. var ikke lenge og var bare i 2 sek.. etter dette så har bilen ikke startet, har sett åver sikringer. og prøvd og bytte litt på noen releer. bensin pompen starter ikke. har vert bak og sett om det er en slags sikkerhets bryter med reservehjulet med det var det ikke.. Kanskje den ligger en annen plass? Det er 2 reeler, og 1 sikring som ligger sammen med hjernen. har prøvd med noen andre hjerner. ingen av samme nommer men reagerer på samme måte.. det tikker bare i noen reeler som ligger rett ved hjernen.. Takker for alle svar. mvh stian
  4. satt på strømmen rigtig? du kan nemlig kjøre bensinpumpen i revers om du forstår? prøv å bytt pluss å minus.
  5. skulle hatt skiltplaten bak. Komplett fra lykt til lykt og listekanten, og henlt ned. Mvh stian Jeg vett de selger denne stykke del på veng men den er til sedan.. passen den?
  6. oi, takker for bra svar bilen din så jo ganska bra ut med azev type M felger 8,5 18" felgene... så viss jeg går for azev type M felger så burde jeg velge innpress et40? rundt om hele? Takker for svar
  7. hei har ikke valset eller noe lignende men sefølgelig det kan gjøres
  8. Hei jeg har en ford sierra 3 dørs som jeg tengte jeg skulle kjøpe nye felger til. tenkte jeg skulle ha 18" azev felger og 10 bak og 8.5 forand. Så fikk jeg spørsmålet av forhandleren om hvilket innpress jeg ville ha... noen som vet hva det opptimale bak og forand er? Takker for svar noen andre som har hatt disse felgene? Her er en link http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=25942915
  9. hei igjen, jeg har en ohc ford sierra motor som jeg har bygget turbo på.. bilen har ennå ikke vert på veien har bare stått å holdt motoren igang i verkstedet. jeg har koblet til alle målere og når den hadde svevet en liten stund så var oljetempraturen raskt oppe på 90-100-120 grader... da stopte jeg motoren pga syns dette var så mye... så i tilleg så sto vanntempraturen så laft.. den sto på rundt 40 grader.. kan vannpumpen være gåen? slik at den ikke sirkulerer fram vann til føleren gjennom motoren? slik at tempraturen stigen? motoren kokte sist gang da svev den veldi lenge så plutselig kom dampskyen som en kule.. hadde ikke på lokket på vanntanken.. Hvor varm skal tempraturen være? Hvordan kan jeg sjekke om vannpompen virker? Andre komentarer? Motoren er en vanli 2.0i. som eg dreid ner stemplene, kvass kam, portet topp, og tilegsprut, bensintrykk regulator og intercooler osv.. har ikke kjørt bilen men bare prøvestartet osv.. men eg skeptisk på diverse ting.. som jeg ønsker svar på Mvh stian:)
  10. Hvordan kan dette passe til 5 dørs? dørene kommer jo til å stå i lås.. hjulbuen bak er ikke stor nokk til at bredderene bare dekker hjulbuen.. går også åver døren..
  11. Takker for alle svar får bare se hva jeg jør... bilen skal egentli ikke på veien i vinter så har litt tid på meg heldivis
  12. hei noen som vett hvor det går an og få kjøpt rep kit til servo tangstag/ styresnekke? og sirka pris.. er vel bare en simring som eg gåend?
  13. de passer vel på sierra med boltsirkel 4*108? er inntrisert.. takker for svar på pm
  14. hei igjen.. har funnet feilen motoren startet i går den hadde satt feil på bensin in og retur.. derfår fikk den ikke bensin.. takker for svarene denne kan slettes stengens
  15. donorbilen var en helt vanlig 2i ohc maskin.. usikker på årsmodell.. men var 5 dørs.. virket som et ganske komplisert ledningsnett.. den hadde forskellige dompeditter som jikk på vakrum osv.. åsså har den lamba på eksosen.. takker for svar skal ta av dashbordet i dag og gå jennom hver ledning... får at i motorrommet ser bra ut.. har prøvd og bytte hjerne men ikke noe tengn til forbednig... bak i hjulbrønnen er det en slaks rele/ bryter som det er en kule eller et eller annet inni... åsså er det en kvit knapp på siden av rele/bryteren.. hva er dette fornoe?
  16. hei.. har en 3 dørs sierra som det sto en 2L forgasser maskin i... så kjøpte jeg en dele bil og tog ledningsnette fra den og monterte åver.. skulle til og starte bilen i dag... og bensinpumpen starten når jeg bare skulle sjekke det men når jeg skulle starte bilen på ånkli så ville den ikke starte... så jeg komplet pumpen direkte på bateriet... men nå tror jeg at dysene ikke åpner... trenge virkelig hjelp her... kan være jeg har glemt en ledning eller noe.. men jeg leter i blinde så jeg skulle hatt litt veilednig. mvh stian.
  17. har sendt deg en mld har tangstang til 2L sierra.. har også nye endeleddene.. i eske.
  18. okei pris? dette er ikke bare til cosworth vell? passer sammen me ohc også?
  19. nye? er det bare bolter eller er det av den slag med "gjengestang" og mutter?
  20. må nokk skuffe dere der folkens... blir nokk en ohc med turbo.. her blir det stål mot stål.. men kan det ha så mye å si egentli? bolter er vel bolter? men jeg vil jo gå den rette veien!
  21. hei skulle til å kjøbe strekkbolter så fikk jeg spørsmålet om jeg skulle ha strekk eller ikke strekk bolter.. jeg har planet stemplene 1 mm og kjøpt ny topp-pakning osv.. så skal jeg ha turbo og diverse.. hvilke bolter egner seg best?
×
×
  • Create New...