Jump to content

Hvitmk1

Gjest
  • Posts

    810
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hvitmk1

  1. TPS`ner først målt , og for sikkerhets skyld byttet , hjalp ikke! Jeg har en mistanke til selveste ecu`n.. Uss i elektronikken kanskje?
  2. Coil, tennplugger, plugg ledninger. er i orden
  3. Min 2 Doch motor i en Scorpio 93 oppfører seg rart.. Ved pådrag "dør" den totalt når jeg trykker inn pedalen ca 30%, stein dau til pedalen er nesten inne . Da våkner den til liv igjen. Den oppfører seg normalt utenom det området. Fordelerlokk og luftmengdemåler er byttet ,, uten at det hjalp . Den blei slik over natta , litt uggen på tomgang av og til. Seriøse forslag? Rolf
  4. Ny info 21.7: Bilen stoppa i dag. Bens pumpa går ikke lenger. Aner ikke hva som er feil og driter i d også. Selges for kun 15000. Løp og kjøp :lol:
  5. Her går man ut med høye kneløft! Navn på selger offentliggjøres på et forum UTEN at fakta foreligger. Det forundrer meg at Moderatorer ikke tar tak i dette umiddelbart , her er det sikkert gode muligheter for at selger har solgt noe han visste var en drittmotor , men her BØR/SKAL trådstarter være 100% sikker i sin sak før han går ut slik som her. Mye kan skje når man tar ut en motor og setter den inn igjen. Det skulle blitt liv på forumene om folk slang ut slike påstander i hytt og vær !!
  6. Støtter Moderator her. Pzycho , det hadde tatt deg 3 minutter med litt "cut & paste" her så hadde alt vært greit. Du ser jo at Moderatorene "Gnauler" hver gang , hvorfor ikke bare gjøre det slik som retn linjene tilsier? Salgsdelen på dette forumet har vært en håpløs rotete affære som nå bør ha stramme tøyler !! Rolf Admin Norskescortregister.net
  7. Det med skjermbredderene er nok bare synsbedrag.Det er vel en rød list på fangerene som mangler.. Bilen ser veldig fristende ut!
  8. Følger med :Vinduer untatt bakrute følger med. Sømsveist og forsterket Dører , panser og bagasjelokk følger med. Taktrekket står i og er ok Ikke understell. 15000.- BUD Vurderes! Rolf PM eller 95970550 Arendal
  9. Her ligger mine bilder: SS-Racing dag i Kristiansand
  10. Siden jeg ikke kan bevise noe ved å finne igjen artikkelen, så får dere tro hva dere vil ....
  11. Leste om denne på et eller annet utenlandsk forum for et år eller 2 siden. Dette er desverre en reel ulykke.
  12. Jeg snakket med en som jobber i BT ikveld, det er IKKE påkrevd nytt karosseri ved karosseribytte, men det snakkes om å endre denne regelen. Altså , det treng ikke frabrikknytt karosseri pr. idag. Vedkommende VET dette da han netopp har gjort dette med en bil. Rolf
  13. En slik påstand krever dokumentasjon!! Det er selvfølgelig ikke tilfelle.
  14. Jeg tror nok vi egentlig er enige her Ronny!
  15. Ok så ligger det i ordet og ikke konseptet. All ære til Gatebilgutta! Ikke missforstå! Det eneste jeg vil frem til er : Premie til en GATEBIL for hva som helst bør være til en REGISTRERT GATEBIL , enkelt og greit!
  16. Det er helt greit at penger styrer dette , slikt er det med alt! Det er og pengene som har gitt oss "Gatebil" og det det er idag. Det eneste jeg vil frem til er at når en bil skal premieres for f.eks årets Gatebil bør det være skilter forran og bak , siden det heter "Årets Gatebil"! Selv om det bare er et "navn"! Jeg fikk en 2. plass Ford i Kristiansand i høst , jeg hadde skilt forran og bak og kjørte selv til arr.! Sorry for "skrydet"!!
  17. Å stå på E6 å se på biler er jo ikke det samme , det vet vi! Hafsengens bil var vistnok registrert gatebil, bra!! Den klassen med biler som dette er mere enn nok spektakulære for folk flest! Caprien over her er en banenil , men likevel velkommen der , men noen premie el. lign i GATEBIL bør den aldri få. Den og den type bygg fortjener sikkert en pokal , men ikke som GATEBIL. Det ligger i ordet og konseptet , en gutt kan heller aldri vinne en missekonkuranse!!
  18. Gatebil burde ha 2 kriterier: 1: Gatebil 2: Registrert / Registrerbar
  19. Det var ikke mye her som var fint , men at de bygger biler etter egen smak og kreativitet skal de ha ros for! Jaggu er det mye rart å se av styling her til gards også!
  20. Mitt kostet 5000 på Biltema for et år siden , jeg er kjempefornøyd , kanskje litt kort slangepakke. Jeg hadde et Lincoln tidligere , BTs er bedre å sveise med. Kompressoren kostet 2000 på BT , helt ok til vanlig bruk. Skal du sprøyte eller drive større verktøy må du gå mye høyere.
×
×
  • Create New...