Jump to content

JChE

Gjest
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Søgne
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

JChE's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Funker fint i min transit custom fra 2013. Men blir litt dårlig i kraftig regnvær eller tunneller, pga støy i kupeen
  2. Tykkere toppakning er visst et triks...
  3. Akkurat, da tror jeg at jeg lar de være av. Har funnet ut at bilen har kjørelys også, hvis det er VELDIG lyst ute, er det kun to pærer foran som lyser. Ved minste antydning til overskyet/regn/tåke, er det full pakke med nærlys, alle instrumentlys og baklys. Dette indikeres også med det grønne parklyssymbolet i instrumentpanelet, dette lyser ikke når kun kjørelysene er på. Funker greit sånn egentlig.
  4. Slenger ut et bilde av min nye privatbil/firmabil
  5. På min 2013 transit custom er det lyssensor og regnsensor. Har alltid lysbryteren i auto. Men det virker som det er nærlys på hele tiden når jeg kjører, skal det ikke være egne kjørelys på disse? Og i menyen, under lights, finner jeg et valg som heter rain light, eller halvljus på svensk. Denne står av som standard. Instruksjonsboka er ikke til hjelp, der står det bare hvordan man slår av og på disse regnlysene, ikke hva det er for noe. Så hva er dette? Kan ikke se at det skjer noe når jeg slår de på heller.
  6. Se det ja, sporten er nok ikke dum. Utstyret du nevner er vel omtrent det eneste jeg ikke har på min Har ikke kamera, men sensorer rundt hele. Skulle gjerne hatt kamera når jeg skal rygge på henger, men klarer meg nok uten. Motoren virker litt slapp i bunnen ja, men den blir nok vesentlig sprekere etterhvert. Nye turbodieselmotorer er daue i starten fram til de har gått 10-15000km. Og utvekslinga er nok noe høy for norske veier, men det kan ha sine fordeler også. 4x4 hadde vært veldig kjekt ja, men jeg er imponert over framkommeligheten i forhold til fwd transporter. Transiten er mye bedre.
  7. Innredning på plass: Er ikke spesielt glad i gulvløsningen Ford har valgt, det er for glatt og ikke så greit å feste ting i. De som jobber med å montere innredning pleier å legge inn tregulv, men jeg måtte gjøre det billig siden jeg skal betale for dette selv. Valgte derfor å feste innredningen ekstra godt i veggene, og gulvfestet ble bare tec7 og popnagler i plastgulvet. Det er litt luftrom mellom plastgulvet og stålgulvet, så da lot det seg gjøre slik. Ville unngå borring i stålgulvet pga rust. Det har blitt mye borring i veggene, men det er ikke like utsatt for rust der. Brukte for det meste popnagler, men fikk også festet reolene i et par av festeboltene til surrekrokene. komfortveggen er også på plass. Ble litt bedre vinkel på seteryggen nå. Fikk også Ford til å sette på en kortere antenne, da den halvmeterlange originalantenna var lite kompatibel med p-hus Den nye er vel ca 15cm, og radiomottaket er greit med den også.
  8. Syns nå det er rimelig godt lys på disse originalt, med mindre du har base-versjonen. Når det gjelder montering, ville jeg gått for en lyktebøyle tror jeg, har sett noen på ebay. Kobling vet jeg ikke, men de har jo canbus og pærevarsling, så det er vel lurt å være sikker før man gjør noe
  9. Takker Jeg har nettopp levert tilbake firmabilen, nyeste typen transporter(er det t6?) Transiten er MYE bedre å kjøre. Bedre lydisolert, og flere praktiske løsninger på de fleste plan.
  10. Legger ved et par bilder som viser den originale ledbelysninga i varerommet. Rart at ikke de andre varebilprodusentene har klart dette ennå... (se bort i fra rotet, innredninga er ikke på plass. Det kommer)
  11. Takk :-) det burde du vurdere :-)
  12. Da er bilen på plass utafor huset Veldig fornøyd så langt, dette er den mest komfortable varebilen jeg har vært borti så langt. Ang.takbøylene som ble spurt om tidligere, så fungerte det også helt topp. Man betjener de fra førersiden, med en hendel på hver bøyle. Dra i håndtaket, vipp bøylen opp, skyv inn håndtaket. Gjort på noen sekunder, og de er dønn stødige både når de er oppe og når de er nedfelt. Nå må jeg nok sette meg og lese instruksjonsboka, for her var det MYE knapper Og bilen er programmert til å være varm når jeg skal på jobb, det blir ihvertfall digg
  13. Var det ikke palisander som var så populært på den tida da?
  14. JChE

    Kunnskap om MK3?

    Jepp :-) ser verre ut enn det er, bare finn en bil som er godt holdt. Du kan jo prøve å sammenligne antall feil med en Passat fra samme tidsrom :-D
  15. Takker De kan visstnok vippes opp med en hendel på førersiden et sted. Jeg glemte å prøve dette, men det funker visst bra. Og det er jo genialt å slippe vindstøyen når man ikke bruker takbøylene, de brukes jo relativt sjeldent. Og led vareromsbelysning var også genialt, det er fullt av små, kraftige ledlamper bak. Blir lettere å finne ting nå Legger ut flere bilder når jeg får bilen i uke 2, da kan jeg også komme med flere tilbakemeldinger angående bilen
×
×
  • Create New...