Jump to content

jacksonjn

Gjest
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About jacksonjn

 • Rank
  Sykkel

Medlemsinfo

 • Bosted
  akershus
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt
 1. Hei, litt offtopic spørsmål. Jeg har en sånn vanlig sony cd spiller i min 2006 focus. Jeg har tenkt til å kjøpe meg en sånn der spiller med nav, men spørsmålet er om den passer, om man kjøper den ramma som følger med den (?) noe man kan gjøre selv eller må den inn på verksted mtp ventilasjonsanlegget i bilen? Takk for svar og beklager at jeg skriver på feil tråd.
 2. Hvordan legger man ut bilder fra pcn?
 3. Jeg får feilkode: p2002 (participate trap efficiency belte threshold bank 1) Spørsmålstegn!!
 4. Takk for svaret. Jeg har vært hos forhandler og dem har sagt at jeg bør skifte. Turboen mister effekt når jeg kjører langt men hvis jeg skrur bilen av og på igjen så er problemet borte, det er sot rundt turboen. Flere symptomer har jeg ikke fått med meg.. Jeg kjører mest til og fra jobb så det blir 10-15km hver vei. Bilen har gått 165000km, regner med at turboen også har gjort det. Jeg hadde oljeservice på bilen forrige mnd.
 5. Hei, Jeg må skifte turbo snart, hva må jeg kjøpe i tillegg til selve turboen? takk for svaret )) Ford focus 2006 1,6TDCI
 6. jacksonjn

  Skifte turbo

  Hei, turboen på bilen begynner å bli sliten så vurderer å sette inn en ny! jeg vil ha litt mere HK enn det jeg har nå også. Hvilken bør jeg kjøpe? Er det noe som lett å skifte? Håper på maaaange svar! Takk på forhånd! Bilen jeg har er en Ford focus 2006 1,6 TDCI (109hk)
 7. Okay, takk for svaret. Men er dette noe jeg kan gjøre selv tror du?
 8. Spilleren jeg vil ha i bilen min er den som sitter i den blåe bilen(link #1). Jeg tror at linkene er riktige.
 9. jacksonjn

  interiør

  Jeg TROR at de passer inn der ja. jeg har helt like seter i min focus mk2 06'
 10. jacksonjn

  Bytte cd-spiller

  Heihei Jeg lurer på om det går ann å sette inn denne spilleren http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/bilder?finnkode=31068214 i denne? http://www.topspeed.com/cars/ford/2007-ford-focus-ar18870/picture126076.html Er det bare å kjøpe ny ramme? Må bilen inn på verksted eller kan man gjøre det selv? hjeeeeeelp
 11. Heihei! Hvor kjøpte du fangeren og hvor mye ga du for den? takk for svar!
 12. Jeg har ett spørsmål. Jeg kjøpte meg et nytt speedometer, bilen vil ikke starte med det, kun med det gamle speedometeret. hva er problemet og hva kan jeg gjøre?
 13. jacksonjn

  Risting

  Vi kan godt si at det er drivakslene som begynner å ta kvelden. Jeg hadde det samme problemet men så ble det borte etter å ha skiftet drivaksel. Men det kan også være noe annet.
 14. jacksonjn

  startmotorfeil

  Det var raskt svar Vet du hvor jeg kan få en til en grei pris?
×
×
 • Create New...