Jump to content

jacksonjn

Gjest
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jacksonjn

  1. Hei, litt offtopic spørsmål. Jeg har en sånn vanlig sony cd spiller i min 2006 focus. Jeg har tenkt til å kjøpe meg en sånn der spiller med nav, men spørsmålet er om den passer, om man kjøper den ramma som følger med den (?) noe man kan gjøre selv eller må den inn på verksted mtp ventilasjonsanlegget i bilen? Takk for svar og beklager at jeg skriver på feil tråd.
  2. Hvordan legger man ut bilder fra pcn?
  3. Jeg får feilkode: p2002 (participate trap efficiency belte threshold bank 1) Spørsmålstegn!!
  4. Takk for svaret. Jeg har vært hos forhandler og dem har sagt at jeg bør skifte. Turboen mister effekt når jeg kjører langt men hvis jeg skrur bilen av og på igjen så er problemet borte, det er sot rundt turboen. Flere symptomer har jeg ikke fått med meg.. Jeg kjører mest til og fra jobb så det blir 10-15km hver vei. Bilen har gått 165000km, regner med at turboen også har gjort det. Jeg hadde oljeservice på bilen forrige mnd.
  5. Hei, Jeg må skifte turbo snart, hva må jeg kjøpe i tillegg til selve turboen? takk for svaret )) Ford focus 2006 1,6TDCI
  6. jacksonjn

    Skifte turbo

    Hei, turboen på bilen begynner å bli sliten så vurderer å sette inn en ny! jeg vil ha litt mere HK enn det jeg har nå også. Hvilken bør jeg kjøpe? Er det noe som lett å skifte? Håper på maaaange svar! Takk på forhånd! Bilen jeg har er en Ford focus 2006 1,6 TDCI (109hk)
  7. Okay, takk for svaret. Men er dette noe jeg kan gjøre selv tror du?
  8. Spilleren jeg vil ha i bilen min er den som sitter i den blåe bilen(link #1). Jeg tror at linkene er riktige.
  9. jacksonjn

    interiør

    Jeg TROR at de passer inn der ja. jeg har helt like seter i min focus mk2 06'
  10. Heihei Jeg lurer på om det går ann å sette inn denne spilleren http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/bilder?finnkode=31068214 i denne? http://www.topspeed.com/cars/ford/2007-ford-focus-ar18870/picture126076.html Er det bare å kjøpe ny ramme? Må bilen inn på verksted eller kan man gjøre det selv? hjeeeeeelp
  11. Heihei! Hvor kjøpte du fangeren og hvor mye ga du for den? takk for svar!
  12. Jeg har ett spørsmål. Jeg kjøpte meg et nytt speedometer, bilen vil ikke starte med det, kun med det gamle speedometeret. hva er problemet og hva kan jeg gjøre?
  13. jacksonjn

    Risting

    Vi kan godt si at det er drivakslene som begynner å ta kvelden. Jeg hadde det samme problemet men så ble det borte etter å ha skiftet drivaksel. Men det kan også være noe annet.
  14. Det var raskt svar Vet du hvor jeg kan få en til en grei pris?
  15. jacksonjn

    startmotorfeil

    Hei. Bilen min vil ikke starte, ikke med startkabler engang , jeg har sjekket sikringer men ser ikke noen som er gått. Alt annet funker som lys, musikk, ac, osv, når jeg prøver å slå på motoren så kommer det bare "klikk" men den starter når man triller den i 2 gir. Kan dette være starteren? Hva kan jeg gjøre før jeg kjøper en ny en?
  16. jacksonjn

    Min C-Max

    Den er kjip Jeg har kjøpt meg xenon-linser til c-max'n min, det blir et hardt arbeid å legge det inni lykta tenker jeg. Men blir deilig å slippe å kjøre med de stygge halogen lysa
  17. jacksonjn

    Min C-Max

    Hei! Dette så bra ut Jeg lurer om du har Xenonlys (med linser)?
  18. Er det noen som vet hvor termostaten og EGR ventilen ligger på en ford c-max 2005 modell? Bilen gikk ikke gjennom EU-kontroll pga det ble målt for høyt avgasser (0.36). Hva er grensen og hva kan jeg gjøre for å redusere det? Jeg var innom Ford og tok en "sjekketime", de sa at jeg måtte ha ny termostat og egr ventil. De ville ha ca 9000,- for å fikse det , men det har jeg ikke råd til da fristen for å godkjenne bilen er 31. mars. HJELP! Mvh Jacksonjn.
  19. Takk Da venter jeg til den dør jeg, har hørt at dieselbiler holder lenge hvis man tar godt vare på dem, så det skal jeg gjøre!
  20. Jeg har ikke tenkt til å dra på Ford for å bytte motor hvertfall, men jeg har sett på noen "brukte" motorer på nettet som jeg har lyst på (vet ikke hva prisene er). Jeg vil derfor vite hvor mye det koster sånn ca å bytte den, eller om det lønner seg å selge bilen og kjøpe seg ny som Ford87 sier. Motoren som sitter i bilen har gått så langt at jeg blir stresset, den er oppe på 296000 km. Stakkars bil Takk for svarene.
  21. Hei, Jeg lurer på hva det koster å bytte motor på en ford c-max 2005 1,6 TDCI? Jeg har tenkt til å kjøpe meg en ny motor av samme størrelse/type (1,6 TDCI) og bytte den ut med den gamle. Noen som har peiling på dette? Takk på forhånd.
×
×
  • Create New...