Jump to content

Per Olav

Gjest
  • Posts

    4344
  • Joined

  • Last visited

About Per Olav

  • Birthday 01/11/1979

Medlemsinfo

  • Bosted
    Lunner/Oppland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    pslaattl@hotmail.com
  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Lunner

Recent Profile Visitors

9948 profile views

Per Olav's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Drister meg til å prøve og laste opp grafen fra bremsinga av bilen min i kveld, siden det sitter en EFR 9180 i den. Det er en 3,2 liter Bmw motor, og drivstoffet er ethanol. Dette er hjuleffekt målt med semislicks på rulle. Ser at talla i grafen stopper før 7000rpm, men i realiteten går pullet til 8000rpm. Turboen imponerer i allefall meg som tidligere er vandt med treige greier stort. Ladetrykket er begrenset til 1,2 bar i nedre delen av registeret for å holde momentet nede, mens det øker til ca 1,6 fra rundt 4500rpm. Ladetrykket er ikke med på grafen her. Den blå stipla linja er baktrykk. Over 5000rpm med gromt register gleder jeg meg til å prøve på Rudskogen allefall. Må bare ha ny clutch først da det var den som satte en stopper for videre morro. Per-olav-ethanol.pdf
  2. Hvordan var den i fjord a? Jeg var ikke der.. Var der året før med bmw’n og da var det klissvått, fem biler og sladda og sklei over hele banen.
  3. Null problem med køkjøring da Kjetil. Det ble nevnt langt oppe her at det skulle deles inn i heat. Sa heller ikke at alle med bakhjulstrekk kjører på tvers. Jeg kjører begge deler, men gidder ikke bare fort i to hele dager.
  4. Hei. Jeg kommer med sierra ohc turbo. Gutta jeg deler verksted med vil også være med og da er det to BMW E30, og muligens en Nissan SX200 S14. Er det noen spesiell grunn til at det er 90db støygrense? Jeg har vært på Våler et par turer før i sommer allerede, og da har det vært 100db grense. Om jeg kan komme med forslag til endringer i timeplan så vil jeg si at jeg har vært noen turer på diverse treff, og den beste inndelinga har dem på E30meet. Der deler de inn hele dagen med 1 time sammenhengene kjøring i de forskjellige heatene. Altså f.eks drift 09:00-10:00, spor 10:00-11:00, drift 11:00-12:00, osv igjennom hele dagen. Erfaringsmessig så får hver enkelt mere kjøretid, mindre stress, mere hvile og tid til å se litt på kjøring og gå i depoet og glane, samt tid til å serve og evt utføre små reparasjoner på bilen i mellom heatene. For driftegutta er det fint mulig å kjøre inn å bytte dekk opptil flere ganger hvis de vil det. Med 20min heat blir det bare et ***** stress med å komme seg inn og bytte dekk, fylle på bensin og se over bilen kjapt før det er ut på banen igjen. En annen ting også er at det i løpet av dagen står gjerne en eller flere biler langt ute i sanda, og skal berging bruke et kvarter etter at heatet er ferdig på å få bilen ut av sanda og inn i depoet, så kan jo alle tenke seg hvor mye kjøring det blir i neste heat når det varer i 20minutter..
  5. Noen bilder, eller link til denne forstillinga?
  6. Til kommentaren om overdimensjonert, Kan du utdype det litt? Sett bort fra turbo selvfølgelig da den helt klart er "svære greier". Plenum er og stort. 2,5" trykkrør. 30x60x8 intercooler(tror jeg). Dump er blokkert. 46mm precision wg. Selve motor er helt orginal og umodifisert utenom toppdeksel, stempler og råder. Ikke at jeg kritiserer deg heller, men vil vite hva jeg kan gjøre bedre her, og forhindre flere havarier fremover.
  7. Ikkeno høydare på lav og mellomregister nei. Eksosmanifoilen ser egentlig grei ut. Fint matchet mot toppen, og collectoren er bra laget. Eneste jeg kan ha noe å utsette på er utseende på sveisen til wg røret.
  8. Hmm.. rart. Blir det hos meg også. Prøver igjen.
  9. Det er tabeller på alle de tre tingene der
×
×
  • Create New...