Jump to content

Taunus

Gjest
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Taunus's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Ikke hverdagskost. Har stått en slik stakkar (UTE) på Hånes i Kr.sand i mange år :-(. Lykke til med dine, for de er absolutt biler å ta vare på :-D
  2. Bare så synd at alt som skal gjøre den til ett sjeldent klenodium er ombygd eller byttet ut :-(. Hadde forresten en Zodiac Mk4 selv for noen år siden. Tøff bil og greit rep. objekt. Ble solgt til Røyken-området. På den tiden (ca 10 år siden) var det en ca 10-12 igjen av disse bilene i landet (i SVÆRT variabel forfatning). Bl.a. var det en bra en på Brandvall. Kun en eller to i landet var på skilter.
  3. Den stod på Borhaug, Lista, den gangen jeg knipset disse bildene av den ;-). Mener å huske at den var rimelig klein. Men kult bygge :-D
  4. ble nettopp solgt en slik i kr.sand med 1,6 og 4 dører for 14000. Kanskje litt dyrt?
  5. Synd de har ødelagt den med feil front og dashbord. senker verdien betraktelig :-(
  6. Har du bilder av bakluka? kan den "reddes" eller er det for mye rust/bulker?
  7. Alternativt, ta av skiltene i allefall, hvis du ikke vil kvitte deg med bilen og heller ikke skal bruke den
  8. Taunus

    Probe ?

    Ble faktisk solgt "endel" av denne typen i Norge. De aller fleste var blå metallic eller røde. Grunnen var at en belgisk forhandler som hadde mange av disse bilene på lager gikk konk eller noe og Ford Motor Norge kjøpte dem opp og solgte dem på det norske markedet "billig". Husker ikke helt årsmodellen på dem, men de ble solgt ett år "for sent" i Norge. Akkurat det hadde ingen praktisk betydning, for den eneste modellendringen var at de skulle hatt noen andre felger det året de ble solgt.
  9. Du er nok inne på det der ja. Cortina'n hadde både Mk 1 og 2 og var kommet til Mk3 når produksjonen ble "samkjørt" med Tyskland (alt ligner, men nesten ingenting passer. Sjekk f.eks. bredden på opphøyningen på Cortinapanseret). Cortina Mk4 og Mk5 var (untatt rattplasseringen) like som Taunus og det er nok derfor det har blitt brukt like betegnelser på dem. Kanskje Haynes Repaerasjonsbøker også kan ha hatt en innvirkning, for skulle man ha till en Taunus fra '78 måtte man kjøpe Cortina Mk4 og 5 :-)
  10. Taunus

    Probe ?

    Slenger meg innpå diskusjonen selv om den vel egentlig er både gmmel og utgått :-). Det er helt riktig at 2,5 motoren er fra Mazda. Men jeg opplevde noe vittig ang. deler til denne motoren på jobb en dag. Jobber på delelageret på en Fordbutikk og vi trengte en kamaksel tilen slik motor. Vi kunne ikke skaffe på en uke, så jeg ringte en kjenning på Mazda. "grunn-nummeret" (et slags delenr.) hos Ford tilsvarte delenummeret hos Mazda, så delen var den samme. MEN det artige er prisen. Det ville være billigere for kjenningen min hos Mazdaforhandleren å kjøpe delen fra meg på Ford med den rabatten forhandlerene har seg i mellom (ca 18 %) enn det ville være å bestille den på Mazdanummer fra egen importør!!!! Noen som sa at Forddeler er dyre?? :-)
  11. Taunus

    Min Taunus!

    Vemodig vakker bil ja. Jeg beordrer deg herved til å ta godt vare på den, hehe
  12. Mange kan tjene mye på å handle direkte derfra selv.
  13. Taunus

    Bling bling eller??

    Ikke særlig bra tror jeg :-) Blir liksom litt for "moderne" bil syns jeg. Chrome Spoke passer best på biler med fangere av stål :-)
  14. Taunus

    Sierra i cl 89`mod

    Du har så rett så rett så rett :-)
×
×
  • Create New...