Jump to content

nollie1982

Gjest
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About nollie1982

  • Birthday 01/27/1982

Medlemsinfo

  • Bosted
    oppland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    espen_1982@live.no

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    kolbu
  • Interesser
    bil

nollie1982's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. okei.. begynner å bli såpass gamle de bilen nå, så noe må man regne med.. kan kontakte deg litt senere ang. kjøp av det..
  2. hvordan er 4x4 panseret da? noen bulker?
  3. det var en skriveleif.. ikke oenger eller ork da:P hehe
  4. er greit det, men tror vi må diskutere litt ang. bytte av bil..
  5. vi får se hva sjefen i huset sier.. skal forhøre meg litt med volden i morgen tenkte jeg om hva slags tanker han kan ha rundt det her
  6. joda, men tror ikke jeg skal ha noe mer enn 300 hester som det sitter i den.. eneste er clutch og gir kasse.. så det på bidene jeg fikk ser ut som en skikkelig vinter bil.. alt er hvis det blir kjøp da.. lyst, men vet jeg har en bil jeg kan fort selge for mellom 30-40000, så da burde det egentlig være bra..
  7. ikke penger,lyst eller ork jeg hehe.. skjønner jo at det uansett blir noe skruing, men om det blir noe hver eneste gang jeg skal kjøre bilen er et helt annet spørsmål..
  8. er så utrolig usikker på kjøp nå.. vil dere anbefle bilen eller skal jeg gå unna? vært gøy med en sånn bil også da og volden er ikke så langt unna..
  9. okei.. da blir det nok ikke noe kjøp av sierra.. gidder ikke å skru ei hel helg bare for en dag på bane..
  10. Kan sikkert få lagt ut noen bilder etterhvert, skal bare få noen fler bilder av bilen først
  11. har fått tilbud om å kjøpe en 91 sierra 2.0i turbo, men vet ikke helt om jeg skal gjøre det.. er vært en brann i bilen så det har smelta noen ledninger og en bensin slange,tror det var en bensinslange.. info om bilen: Org 205 block med cosworth 2wd stempler og råder toppen er ikke portet menne står FR30kam kit på den med juster bar kam drev. Det er org T3 cosworth turbo og eksos 2.5" Pro laget grenrør til turbo.husker ikke navn. Bensin trykk reg (progresvit) Cosworth motor nett med Ist chip cosworth dyser (org men er maxet til 1.3 ladetrykk ut problem) Cosworth Ic og radiator Alt cosworth sensorer på motor er bra Cosworth bensin pumpe. Driv: Org gir kasse 4 trinn. har holdt på 0,7 lade trykk. org clutch børr ha ny pga den tåler ikke krafta. Det er 4x4 understell fra xr4i Det er sperre på bakaksel og skrudde stikk aksler. byttet til større bremser om rundt. 260mm skiver forran og 252mm skiver bak. Deler som med følger: Gir kasse 4 trinn. org is clutch 3 svinghjul 3 org kammer 2 komplette motorer. (1. er org gasser motor vet ikke tillstand - 2. Is motor men er i deler.) 1 mellom aksel ++++ er det her noe å satse på eller? han skulle ha 25k eller bytte i en 99 pug 2.0 turbo.. håper på svar
×
×
  • Create New...