Jump to content

Tralten

Gjest
  • Posts

    283
  • Joined

  • Last visited

About Tralten

  • Birthday 04/29/1958

Medlemsinfo

  • Bosted
    Telemark
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Tralten's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Vurdere kjøp av Mondeo rundt 2005 mod. Takknemlig for tilbakemelding om erfaringer..… Eventuelt bensin eller diesel. Har sett på en 2,2 diesel ????? Håvard.
  2. Ingen som er interessert i gubbebilen min ??????????
  3. Vurdere å selge bilen, da det blir for liten tid til den p.g.a. opphold i utlandet. Bilen er lys grønn og 4 dørs med RS utstyr. Bilen mangler dør trekk og midtkonsoll og hattehylle, men har dør trekk av skinn som jeg holder på å bygge om døren til og har et sort dærsbord (siste mod.) med konsoll og hattehylle + gulvteppe og delene i bagasjerommet. Har ikke original fanger framme, men to stk. fra xr4i og en ekstra bak fra xr4i. Deler som følger med: - Automat kasser fra BOA og BOB, med konverter.. - Ekstra 2,9 motor med BOA radiator for automat. - Spindlene framme fra 2wd Cosworth (må ha nye lagre) med 4 stempla pumper, skiver + klosser. - Pumpene med skiver og klosser bak til 4x4 cosworth. - 28 mm stab. stag. - 2 skli plater (under motoren) 1 brennlakkert. - Elektrisk bremsekraftforsterker, uten ABS - Ekstra bensintank med utenpåliggende pumpe + en med pumper i tanken og to ekstra pumper til denne. - Bosch 044 (brukt) bensinpumpe med to braketter. - 3 sett lykter framme - 2 sett sota baklys. (ett sett godkjent som er litt skadet innvendig) - Sota blinklys framme + på skjermene (mener disse er nye) - Ekstra spredere/kjørelys (gode) - Mener jeg har et sett felger i dim 14" - 15" og 16", ikke gode dekk. Har to sett med piggfrie 15" dekk. - Ett eller to speedometer til cosworth - 2 panser, ett med hull til riller (ikke originalt) og et sett riller - 2 xr4i bak spoilere, en montert. - Spylevæske beholder til cosworth og doch, montert. - 2 IS ratt. Sikkert mer deler. Har en scorpio som jeg holder på å ta ut el. anlegger ut av for bruk på 2,9 motoren (den er komplett uten interiør) og har air condisen og cruseie kontroll Oppholder meg i utlandet, så kommunikasjon må foregå på mail: hhals58@gmail.com eller PM Bil å deler må hentes på Notodden. Ønsker å selge alt under et til en fornuftig pris. Mvh Håvard.
  4. Får ikke sendt PM til han, men ser at han har vært på logget i etterkant, så dersom han er interessert hører jeg vel fra han
  5. Noen forslag til å hente ut noen ekstra hk av BOB motor, som ikke koster allverden? Den skal i en sierra med automat, 84 mod. Tenkte på gren rør og eksosen +++. Ser prisen på gren rør fra England ligger på 3500 - 4500 ??? men blir økningen såpass at det forsvare pengene. Eventuelt andre modifiseringer?? Håvard.
  6. Heisan. Sender du et par bilder av bilen, motorrommet og innvendig + litt mer informasjon ang. km og deler som mangler o.l. til hhals58@gmail.com. Mvh Håvard.
  7. Selger ett sett twien turbo fra Turbo Technics som er tilpasset 2,9 v6 og en original motor. Har også bunnpanne fra 2,9 cosworth med opplegg for retur av oljen. Har også en scorpio 2,9 stv. med motor og girkasse og ledningsnett, altså ikke interiør (ikke norsk bil). Videre har jeg en 2,8 motor stående hos Per Olav som jeg hadde tenkt å ta innmaten av, se hans tråd ang. en sort sierra 4x4. Kom med bud... Bytte i bakstilling og forstilling til 2 wd sierra cosworth er interessant.... Mvh Håvard. Svar på PM eller mail hhals58@gmail.com.
  8. Heisan. Fikk svar på min søknad til BT ang. ombygging til twin turbo på min 2,9 med ett sett fra Turbo Technics. I søknaden brukte jeg oppsettet på 0,35 i lade trykk og en effekt på 225 HK og 366 Mn, som står i de papirene jeg har. I svaret er HK okei i henhold til cosworth sine 220 HK, men dreiemomentet blei for stort. 366 kontra 290 Mn. De sier også at retningslinjene for ettermontert turbo er lade trykket satt til min. 0,5 som da gjør forskjell enda større. Er det noen måte å redusere Mn og HK når trykket må være 0,5 for godkjenning via en bremsing??? Mindre dyser e.l.???
  9. Da har jeg fått tak i 3 dører, så jeg mangler eventuelt døråpner med sentralås eller hele døren på føresiden..... Mvh Håvard hhals58@gmail.com
  10. Unnskyld min uvitenhet, men hva er C4 automatkasse??? Jeg skal kjøre med BOA/BOB automatkasse på mitt turbobygg...
  11. Skal på sikt plukke ut en 2,3 fra min sierra, men den har automat....
  12. Trenger Haynes bok og håndbok/instruksjonnsbok til Scorpio 2,9 94 mod. og Haynes bok til sierra v6. Håvard. 91539084
  13. Heisan. Finnes denne for 94 mod?
×
×
  • Create New...