Jump to content

Verdi vingebil-demontert


fordcosworth

Recommended Posts

Vingebil prisene er på vei opp, ikke tvil på det. Norskregga biler ligger fra 150-160K og opp til 220-230K i grei stand. En bil i deler, tja det kommer ann på hva du legger i "i deler". Er den plukket i atomer, rustsveiset etc så vil den nok være verdt 60-100K etter min vurdring uten at jeg vet noe om bilen. Muligens mer om karossarbeidene er skikkelig gjort. Men en rustsveiset bil sjelden som ny!!

Link to comment
Share on other sites

Må montere alt av interiør, dashbord, lister rundt vinduer, absolutt alt i motorrom/torpedovegg, styling. Kun bakstilling og forstilling under som er delvis montert slik at en kan flytte bilen. Tank etc må monteres. Ledningsnett i kupe er på plass. Den er meget hel i chassis, lite rust som har blitt sveist under. Kanaler/rammevanger er hele og fine. Vedr. deler så har nok selger evt. manglende deler tilgjengelig

Dører og koffertlokk er montert med vinduer, men dører mangler pyntelister.

Sierra Cosworth 1988mod(solgt)

Link to comment
Share on other sites

Hvordan er tilgangen på vingebiler der nå?

tilgangen er der . Men ALLE italienere har hørt att det er mye penger i norge og det er bare og juge i vei . det sier vell alt .

ser selv på denne ..... http://ww3.autoscout24.de/classified/238872272?pr=0&fromparkdeck=1&  som er en ekte 22tkm bil - har pratet -mye veiving med armer - med eier .

prisen startet med 17t€ nå nede i 10,5t€ bydd han 6t€ så vi for se ......

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...