Jump to content

Eksos til Mondeo 2.2 mk4


joakimsen

Recommended Posts

Hei.

Begynner å slite med rust og hull mellom rør og bakre lydemper, ut fra vinkelen på lyddemperen ser det ut til at denne ramler av snart. Noen som har erfaring med sveising av den skjøten?

Ringte Mekonomen i dag og de hadde ikke mulighet til å skaffe erstatning for lyddemperen som nå er rusta, men kanskje det er anderledes hvis man spør etter samme del til V70?

Uansett, forsøker å bli klok på dette med Volvo V70 og Mondeoen, er det slik at sportseksos til V70 går rett på? F.eks. BSR sitt: https://www.bsrperformance.no/produkt/sportflow-duplex-4002033 eller Simons: https://www.xtremecar.no/eksos/volvo/v70-iii/v70-iii-2wd-2-0t-t4-t5-2-5ft-2007.html ?

 

Vel, i morgen ringer jeg Ford for å høre pris på lyddemper, men kunne tenkt meg noe rustfritt og noe som jeg slapp å styre med igjen på en del år. Tar imot tips med takk i forhold til type anlegg og hvor man får kjøpt dette eventuelt.

 

Joakim

 

Link to comment
Share on other sites

Selv om 3-generasjon V70 deler mye med Mondeo mk4 så har jeg aldri sett at den deler eksosanlegg. Er vel bare deler av bunnplaten og hjulopphengene som er likt på disse mener jeg å huske. Mener også å huske at jeg har sett rustfritt til mk4 men kjenner ikke 2.2 så om den har så lik eksos som 2.0 at det kan passe vet jeg ikke.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...