Jump to content

JTDevil

Gjest
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JTDevil

  1. Ja Fakeworth, gjør gjerne det! Hvis min bil står der så vet jeg ihvertfall hva jeg skal bestille rimelig kjapt!
  2. Det kommer helt an på hva slags lamper og reflektorer man har. Men normalen er at er det halogen i nærlys, la det være halogen i nærlys. Hva som står i fjernlys spiller ikke like stor rolle, ettersom man skal blende ned når man møter biler uansett. Halogen-reflektorene er ikke laget for å speile lyset av xenon-pærer korrekt uansett hvordan man vrir og vrenger på det, og vil alltid oppleves som blendende når man møter biler med denne kombinasjonen.
  3. Jeg har hatt xenonkit i både fjernlys og spredere i min, ikke hatt noe tull i den forbindelsen. Mine kit kom i tillegg fra http://www.vvme.com/og var av en ok kvalitet kontra pris. Har byttet fra xenon til led i sprederne mine, men ikke merket noe tull etter det heller.
  4. Ja, det er det samme, bare to forskjellige navn. På min 2005 Focus sitter det filter som du kommer til ved å fjerne gasspedalen... Fungerer helt greit å bytte det selv, med mindre det har vært en som har gjort det før deg som har klundra til muttere osv... Jeg slet med ei sur lukt, omtrent som sur melk, og denne lukta ble borte ved bytte av filter.
  5. Spock: tenkte jeg skulle bestille meg en sånn avleser som du har linket til. Vet du om den vil fungere med 2.0 TDCi-motoren? Ser at Mondeo 2.0TDCi er nevnt, men det er vel ca samme motoren som i Focus?
  6. Hmm, det der høres ut som veldig like symptomer. Dog, min har nå gitt seg, har ikke merket noe mer til symptomene enda, uavhengig om det har vært kaldt eller varmt. Sist jeg hadde symptomet så var det ingenting ved oppstart, men etter at bilen hadde stått utenfor butikken i 10 min, så kom det. Siden har det fungert som det skal.
  7. Hei. I et par dager nå så har min '05 fusket litt ved oppstart, det merkes ved at turtallet går treigt oppover fra 850 o/min til jeg passerer 2500 o/min. Fra 2500 o/min fungerer den som den skal igjen. Dette vedvarer et par minutter før bilen begynner å dra ordentlig igjen over hele fjøla. Om det er i fri eller i gir spiller ingen rolle. Noen tips til hva det kan være? EGR-ventil? Sensor på gasspedal?
  8. JTDevil

    Focus'n min!

    En ting til, husk å sjekke frakta når du handler fra eBay... Eksosanlegget kostet mer i frakt enn selve anlegget gjorde Forøvrig, skulle jeg gjort noe med eksosanlegget på en bil, ville jeg byttet hele, for å få maksimal effekt... For å få en annen lyd finnes det nok billigere alternativer du kan hekte på
  9. Jeg har montert en del xenonkit, både fra ebay og andre produsenter, på diverse biler.. Sålangt er jeg mest fornøyd med kit'ene fra VVME.com, dog da med standard (store) ballaster.. De varer lengst til en kurant pris, kit'ene fra ebay har jeg hatt en del trøbbel med..
  10. Det her skal jeg undersøke nærmere gitt, for til 2008+ modellene får man jo tak i de lampene jeg ønsker Om det blir litt kobling så går det bra, så lenge man gjør det ordentlig og ødelegger minst mulig av det originale ledningsnettet.
  11. De skal sotes i første omgang, men jeg tror, ettersom bilen er helsvart med kun få kromdetaljer utvendig, med svartsota sideblinklys og sota fremlamper, at bilen ville fått det lille ekstra med blanke/sota LED baklamper. For å få hele helheten på bilen
  12. Så, 2008+ modellene har baklamper som passer på min 2005 modell? Jeg aner ikke hvor mange forhandlere jeg har snakket med, som forteller meg at det ikke finnes annet enn originale baklamper til min stasjonsvogn...
  13. JTDevil

    Focus stv 2001

    Hvordan er temperaturen når det blåser da? Jeg hadde samme problem på min, og der var kupefilteret tett, og modent for utskifting. Etter skifte av dette fikk jeg "ny bil", både når det gjelder hastighet på vifte og varme på vinteren/AC-kjøling på sommeren. Verdt et forsøk?
  14. Min kjære 2005 Focus 2.0 TDCi Titanium: (nye fotoshoot-bilder kommer da den er "ferdig" i løpet av vinteren)
  15. Jeg kan jo skrive ned litt om hva som er gjort på min Focus, og litt om hva som skal bli gjort. Bilder fyller jeg inn i morgen, da jeg er ferdig for denne runden Hva som er gjort: Xenon i fjernlys og tåkelysLED i parklys (hvit)LED ryggelys (hvit)LED i lamper under speil (hvit)LED i fotbrønn som lyser ved døråpningLED-striper som lyser ned i fotbrønn (rød, meget behagelig om kvelden)LED i alle taklamper (hvit, ikke i leselys enda, mangler pærer med rett polaritet)LED i innvendig lys til speil (rød)Blanke sotede sideblinklysDiv. custom stereoanlegg, DVD-spiller med 7" skjerm (dobbeldin) og skjermer i nakkeputene til de som sitter bak, custom frontsett og 2 x 10" sub i hjulbrønn bak, mediaconverter og DSP og litt sånt. Hva som blir gjort i morgen: Soting på hovedlamperSoting på baklamperMontering av øyelokkMontering av DEFA StartSmart-pakke (1850-pakka med fjernkontroll)Modifisere til oransje parklys i blinklys foran Når alt dette er gjort, så skal bilen få en runde med lakk + at senkesettet (40mm) jeg har liggende skal monteres, så da begynner det å bli høvelig bra for en 2005-modell
  16. Hei. Jeg har lett rundt, hørt med diverse forhandlere og ingen kan hjelpe meg, så derfor henvender jeg meg til forumet, i et siste håp om hjelp. Spørsmål: Jeg er på jakt etter nye baklamper til min 2005 Focus stv. og forhandlerne finner bare lamper til hatchback. Vil disse passe på min? Noen sier ja, andre sier nei. Og om noen vet om noen som selger lamper til stasjonsvogn, så skrik ut da Her er 2 alternative lyktetyper jeg er på jakt etter: Type 1, helblank LED: http://www.streetdesign.no/?id=18510 Type 2, svart LED: http://www.autostyle...dl-for30ls.html Bilder av bilen finner man i denne tråden
×
×
  • Create New...