Jump to content

Andorsen

Gjest
 • Content Count

  297
 • Joined

 • Last visited

About Andorsen

 • Rank
  Ford
 • Birthday 04/24/1995

Medlemsinfo

 • Bosted
  Oslo
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

3007 profile views
 1. Instrumenthus til tidlig sierra cosworth 2wd sedan (smal type) ønskes kjøpt. Tror muligens denne er samme som til vingebil. Trenger også ecu deksel til dashbord. Mørk farge. Trenger ikke å være strøkent.
 2. Har ganske mye slakk i tannstanga som jeg gjerne skulle blitt kvitt. Er det noen justering på dette på vanlig sierra 4x4 dohc eller må jeg bytte deler for å bli kvitt slakken? Symptomene er stor slakk i rattet og ganske dårlig servovirkning. Ledd på rattaksel og endeledd er i god stand. Noen som har en "how to" eller tips til hvor jeg får tak i deler?
 3. Trenger en starter til sierra DOHC 4x4. Ny eller i god stand. Noen som vet om det er andre modeller som har samme starter?
 4. Veivlager til Cosworth YB 200 blokk ønskes kjøpt snarest. STD dimensjon. Tips om hvor i Norge man får kjøpt dette over disk mottas med takk.
 5. Ville sjekket jordinger og tatt en detaljert inspeksjon av ledningsnett. Typiske feilkoder for ledningsbrudd og dårlig kontakt.
 6. Andorsen

  Toyo R888

  Ta kontakt direkte med en av NDIAS sine avdelinger. F.eks Haugesund. http://www.ndias.no/avdelinger/ndi-haugesund/
 7. Andorsen

  Toyo R888

  Super Dekk Service kjeden gir klubbmedlemmer veldig gode priser på Toyo dekk. http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/74924-super-dekk-service-kjeden-eni-olje/
 8. Forbrukerkjøpsloven § 27.Reklamasjon Dersom det foreligger en mangel ved tingen, må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget eller burde ha oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Denne fristen for å reklamere kan aldri være kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen. Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år. Dette gjelder ikke så langt se
 9. Hvis det er en egen modus på spilleren din som heter usb, kan det hende at den fungerer med spotify på noen telefoner. Men det er en gjenganger at android og spotify funker dårlig med usb.
 10. Hvis du setter på en sang i Spotify og telefonens høyttaler slutter å spille i det du stikker en jack i telefonen, så er det ingenting galt med telefonen. Da er feilkilden enten kabel eller spiller. Fortsetter telefonens høyttaler å spille etter kabel er koblet til, så er jack-porten på telefonen ødelagt.
 11. Trenger overhalingssett til T34 turbo. Noen som har eller vet hvor jeg får tak i til en vettug pris her til lands? Vet det finnes mye på ebay, men vil ikke vente.
 12. Har noen her oversikt over hvor i kontakten jeg skal måle da?
 13. Fant ikke så mye nyttig i den
 14. Kan bremsevæskenivåbryteren trigge ABS lys? Det er jo to kontakter på lokket. Om det er en bryter som tenner håndbrekklyset når den tror væskenivået er lavt og en bryter som gir beskjed til ABS?
×
×
 • Create New...