Jump to content

Andorsen

Gjest
  • Posts

    297
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andorsen

  1. Instrumenthus til tidlig sierra cosworth 2wd sedan (smal type) ønskes kjøpt. Tror muligens denne er samme som til vingebil. Trenger også ecu deksel til dashbord. Mørk farge. Trenger ikke å være strøkent.
  2. Har ganske mye slakk i tannstanga som jeg gjerne skulle blitt kvitt. Er det noen justering på dette på vanlig sierra 4x4 dohc eller må jeg bytte deler for å bli kvitt slakken? Symptomene er stor slakk i rattet og ganske dårlig servovirkning. Ledd på rattaksel og endeledd er i god stand. Noen som har en "how to" eller tips til hvor jeg får tak i deler?
  3. Trenger en starter til sierra DOHC 4x4. Ny eller i god stand. Noen som vet om det er andre modeller som har samme starter?
  4. Veivlager til Cosworth YB 200 blokk ønskes kjøpt snarest. STD dimensjon. Tips om hvor i Norge man får kjøpt dette over disk mottas med takk.
  5. Ville sjekket jordinger og tatt en detaljert inspeksjon av ledningsnett. Typiske feilkoder for ledningsbrudd og dårlig kontakt.
  6. Andorsen

    Toyo R888

    Ta kontakt direkte med en av NDIAS sine avdelinger. F.eks Haugesund. http://www.ndias.no/avdelinger/ndi-haugesund/
  7. Andorsen

    Toyo R888

    Super Dekk Service kjeden gir klubbmedlemmer veldig gode priser på Toyo dekk. http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/74924-super-dekk-service-kjeden-eni-olje/
  8. Forbrukerkjøpsloven § 27.Reklamasjon Dersom det foreligger en mangel ved tingen, må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget eller burde ha oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon). Denne fristen for å reklamere kan aldri være kortere enn to måneder fra det tidspunkt da forbrukeren oppdaget mangelen. Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år. Dette gjelder ikke så langt selgeren ved garanti eller annen avtale har påtatt seg ansvar for mangler i lengre tid. Fristene etter første og annet punktum gjelder heller ikke dersom det foreligger en mangel etter § 15 annet ledd bokstav g. Reklamasjon kan i stedet fremsettes overfor den som etter avtale med selgeren har påtatt seg å avhjelpe mangler. Hvis forbrukeren ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende. Dette gjelder ikke dersom selgeren har opptrådt grovt uaktsomt eller for øvrig i strid med redelighet og god tro. Retten til å gjøre mangelen gjeldende kan også tapes etter foreldelseslovens regler om foreldelse. Sitat slutt. Garanti er en rettighet som skal være bedre enn og i tillegg til reklamasjonsretten. Du har minimum to års reklamasjonsrett på denne delen. Foreslår at du skriver ut forbrukerkjøpsloven og klasker den på disken der du har kjøpt delen. https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2002-06-21-34/KAPITTEL_6#KAPITTEL_6
  9. Hvis det er en egen modus på spilleren din som heter usb, kan det hende at den fungerer med spotify på noen telefoner. Men det er en gjenganger at android og spotify funker dårlig med usb.
  10. Hvis du setter på en sang i Spotify og telefonens høyttaler slutter å spille i det du stikker en jack i telefonen, så er det ingenting galt med telefonen. Da er feilkilden enten kabel eller spiller. Fortsetter telefonens høyttaler å spille etter kabel er koblet til, så er jack-porten på telefonen ødelagt.
  11. Trenger overhalingssett til T34 turbo. Noen som har eller vet hvor jeg får tak i til en vettug pris her til lands? Vet det finnes mye på ebay, men vil ikke vente.
  12. Har noen her oversikt over hvor i kontakten jeg skal måle da?
  13. Fant ikke så mye nyttig i den
  14. Kan bremsevæskenivåbryteren trigge ABS lys? Det er jo to kontakter på lokket. Om det er en bryter som tenner håndbrekklyset når den tror væskenivået er lavt og en bryter som gir beskjed til ABS?
  15. Jeg plages noe voldsomt med min Cosworth 2wd. ABS-lampa lyser. Håndbrekk/væskenivå slukker som den skal. ABS opererer ikke. Bremsekraftforsterker går til den har oppnådd rett trykk og stopper som normalt. Når man bruker bremsa, starter pumpa igjen. Dette betyr jo at trykkbryter gir beskjed til pumpa at den skal stoppe, men noe gjør at lyset fortsatt lyser. Har byttet hele den hydrauliske enheten. Alle ABS-sensorer er målt til ca. 1KΩ. Har byttet en av dem fordi den ble målt til 1.8kΩ. Om noen har data som feilsøkingsprosedyre, selvtest, detaljert koblingsskjema og lignende, hadde det hjulpet veldig mye. Vet ikke lenger hvor jeg skal feilsøke. Begynner å haste litt for meg å få bilen EU-godkjent. Alle forslag hjelper.
  16. Velkommen hit! Vil anbefale deg å ta bilen med til Ford for å få tatt en diagnose om du ikke allerede har gjort det. Koster ikke mange pengene og du sparer deg for mye arbeid.
  17. Ønsker å kjøpe ABS-sensor foran til Cosworth. Må være i god stand eller ny.
  18. http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=17535461
  19. Skal sies at webasto i den bilen ofte kun er for å varme opp motoren under kjøring. Ikke nødvendig vis parkeringsvarme med mindre det er synlig utstyr for det inne i bilen eller fjernkontroll.
  20. +1 Var problem med at webasto sotet ned ved mye kortkjøring så vidt jeg har forstått.
  21. Ganske logisk at designet blir utfordrende og mekanikken blir ubrukelig når man drikker vin samtidig som man designer biler. En kjenning av meg som importerte Fiat for mange år siden fant ofte biter fra knuste vinflasker i nye biler. En gang fant han en hel vinflaske under baksetet i en ny Fiat.
  22. DOHC er uten tvil overlegen som bruksmotor. Momentsterk som en dieselmotor og billig i drift. Kjører min 4x4 ned på 0,75 liter per mil. Når det gjelder trim på DOHC er det lite man kan få til uten bytte av topp og hjerne.
  23. Tror ikke jeg ville prøvd på det. Både med tanke på utlading og opplading. En uprogrammert ladekrets vil koke et motorsykkelbatteri. For ikke å snakke om startstrøm som sikkert er ganske mye høyere på en bil enn en MC.
×
×
  • Create New...