Jump to content

kje

Gjest
 • Posts

  185
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  Bærum
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

1715 profile views

kje's Achievements

Ford

Ford (5/6)

 1. Stored trouble codes: Lost communication with TCM Pending trouble codes: Nothing Tidligere var det også feilkode under Pending trouble codes, men ikke nå. Motorsymbolet på dashbordet er også forsvunnet. Alt virker normalt. Kan jeg friskmelde den? Nå ser det sånn ut:
 2. Etter jeg skiftet til nytt startbatteri fungerte giren som normalt. Lurer på hvorfor? Er det noe lagret info til motoren som forsvinner når man skifter batteri? Syns bare det luktet annerledes fra eksosen...
 3. Ok. Er ledningsnettet lettest tilgjengelig i motorrommet ovenfra? Må jeg skru løs luftfilteret?
 4. Ford Mondeo Mk4 automat 2008 - feilkoder U0101 Lost communication with TCM U0140 Lost communication with Body control module ifølge PCMSCAN: Girspaken står helt fast i P og ingen lys på gir-bokstaven. Problemet oppsto etter jeg ikke fikk start på bilen og måtte "jumpstarte". Batteriet er dårlig men etter lading får jeg startet bilen, men ikke satt den i gir. Prøvde å swappe relé R7 mot R6 som i denne YouTube videoen uten hell. Hva er neste ting jeg kan sjekke?
 5. Har kjørt rundt med denne lyden en stund nå. Bilen fungerer helt fint. Jeg lurer på om det er noe som kan bli ødelagt dersom det er de store foringene på ramma?
 6. Selv om bilen ble godkjent på eu kontroll er jeg ikke overbevist om at den foringen i ramma er god. Fordi jeg hører en svak dunking bak der i humper. Men jeg fikk ikke til å sjekke med kubein. Finnes det en annen måte, evt en video som viser hvordan?
 7. Hvilke foringer var det? Hvordan ser jeg om jeg har dårlige foringer?
 8. Forandrer jeg ikke spissingen hvis jeg løser muttrene litt?
 9. Takk. 😊 Er det disse boltene man skrur på for å justere spissingen? Pleier ikke disse ruste fast i foringen? Det hadde det iallefall gjort på den første bakstillingen jeg kjøpte så jeg måtte kappe bolten med vinkelsliper...
 10. Det hørtes jo ut som en smart måte. Skal huske det. 😊 Jeg gjorde som grcossie sa, skjærte noen snitt inn med visse mellomrom og brettet kanten dobbel og klemte den flat med tang. Andre siden brukte jeg bare dremel. Ble renere kutt der det ikke var så rustent. Jeg hadde den nettopp på eu kontroll og den ble godkjent! 😀Tusen takk for all god hjelp alle sammen. Er hjulstillingskontroll noe man kan gjøre selv? Er det forstillingen som da skal kontrolleres? Eller noe bak?
 11. Har det noe å si om det ikke er likt på begge sider? Nå skjærte jeg vekk undersiden som du sa. Brukte dremel men får det ikke så jevnt og fint. Hvordan får man det jevnt? Eller er det ikke så viktig? Kanskje jeg kan lodde en kant? 😄
 12. Gjorde som du sa her og det fungerte glimrende. Da fikk jeg start på bilen. Takk skal du ha!
 13. grcossie skrev Du kan ha hull, så lenge det ikke henger løst. 😊
 14. Prøvde med kubein men det var ikke mulig å få kilt det imellom og få noe tak. Jeg prøvde en ekstra skive som du sa og det virker som det ble bedre. Nå står den riktig nok på bukker på dette bildet. Det blir vel annerledes med bilens vekt. Jeg kappet litt av skjoldet med dremel og filte forsiktig med en håndfil. Går dette gjennom? Det er fremdeles noen hull, burde jeg kappe der også?
 15. Veldig usikker på om jeg burde gjøre noe med disse her... Tror du jeg får mangel på eu med den glipen?
×
×
 • Create New...