Jump to content

kje

Gjest
 • Posts

  127
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  Bærum
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

1504 profile views

kje's Achievements

Ford

Ford (5/6)

 1. Jeg fant sikringen til radioen. Den lå i sikringsboksen under hanskerommet: F6 Audio system (including voice control module) Jeg tok ut sikringen og da steg spenningen på batteriet. Nå satte jeg batteriet til lading.
 2. Min Mondeo Mk4 2008 viser ABS og traction control lys i dashbordet. Radio har også oppført seg rart. Den vil ha keykode for å fungere. En gang var den helt død. Hadde også veldig dårlig batteri på bilen så den ikke startet. Måtte lade batteriet for å få start. Jeg mistenker det kan være radioen som drar for mye strøm. Kan det stemme? Hvor er sikringen til radioen?
 3. Jeg må feste eksospotten på Mondeo Mk4. Festet på lydpotten knakk. Har prøvd med strips og tau men det ryker naturligvis av. 😂 Hvordan fester jeg denne? Det er helt ytterst. Ser ut som det har vært sveiset fast. Kan jeg bruke Monteringsbånd?
 4. Det var gode råd. Hva kan man gjøre dersom klossene sitter?
 5. Er det noen som pleier å gjøre noe service/vedlikehold når man uansett har tatt av hjulene ved hjulskift? Hva kan man sjekke/smøre/skifte?
 6. Vil disse passe i Ford Mondeo mk4? https://m.lightinthebox.com/no/p/1-par-d3s-bil-rask-lys-xenon-lampe-6000k-frontlykter-erstatning-paere-for-rv-suv-mpv-bil-standard-spenning12v_p7578859.html?prm=1-2.3.5.23
 7. Kan det være årsaken til at jeg hører klunke/knekklyder når jeg svinger og kjører i humper?
 8. Heter det foring til stabilisatorstag? Sånn som her?
 9. Er dette ødelagt støvdeksel på støtdemper? Bør jeg gjøre noe med det?
 10. Fikset det. Det var arm på caliper. Tok av viren, sprayet på 5-56 og beveget på armen mange ganger. Da gikk armen tilbake som den skulle når jeg tok av håndbrekket. Takk for hjelpen! 🙂
 11. Fant bare en nettside hvor jeg måtte søke om medlemskap. Jeg fant derimot https://m.autodeler.co.no/kamoka/15501316 Her står det Dette produktet passer din FORD Mondeo Mk4 Stasjonsvogn (BA7) 2.0 TDCi Vil den passe tror du?
 12. Ok. Da skal jeg kjøpe bærekule. Hvordan finner jeg riktig bærekule? Hvilken Konus og konushelling på bærekula til mondeo mk4 2008 stv?
 13. Takk det skal jeg prøve. Jeg leste denne tråden: https://www.diskusjon.no/topic/1859844-treg-caliper/ Kan det være glideboltene?
 14. Etter eu kontroll på min Mondeo mk4 fikk jeg feilen "For stor slitasje på opphengskule". (Kontrolløren sa bærekule) Er opphengskule det samme som NEDRE bærekule?
 15. Var på Eu kontroll med min Mondeo mk4 og fikk feilen parkbrems ligger på. Han mente jeg kunne smøre den men er usikker på om han mente viseren eller selve håndbrekket? Noen som vet hvordan jeg gjør det?
×
×
 • Create New...