Jump to content

kje

Gjest
 • Posts

  134
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kje

 1. Tusen takk for god hjelp. Er dette hubene(navene)? Henger de fast på de langsgående bærearmene? Fant dette bilde på nett som het "trailing arm": Det er en som skal selge ramme med broer, dempere og de langsgående bærearmene men det er demontert og er hver for seg. Er det lett å sette sammen?
 2. Takk. Skal dieselfilteret av sammen med traversen eller kan det bli på bilen? Hvor kan jeg demontere de langsgående bærearmene dersom de skal bli på bilen?
 3. Takk. Passer disse fjærklemmene fra Biltema? Men det går kanskje an uten fjærklemmer som her? Hvor bør jeg demontere bremseslangen, og kommer det luft i systemet? Hva med ABS? Dersom jeg velger å la de langsgående bærearmene være på bilen, hvor er bak på bakre nedre bærearmene? Det var rust på traversen ja. Her er bilde fra EU kontrollen. Var under bilen igår. Jeg fant rusthull to plasser på hver side. Er dette hullet i travers de sikter til?: Og er dette hullet i bærearm de sikter til?: Denne delen var ikke på bildet ditt. Hva er det og hordan demonterer man den? Er det flere ting som burde byttes her?
 4. Supre tips her ja. Takk! Hvilket verktøy trenger jeg for holde fjærene innspent eller til å fjærne de? Hva er de langsgående bærearmene?
 5. Ok. Kan dette gjøres greit med kun jekk uten løftebukk? Er denne video i nærheten av bytte bakstilling på mondeo mk4?
 6. Da ser jeg etter brukt bakstilling/travers/bærearmer. Bør jeg kjøpe foringer og skruer i tillegg? Finnes det en video om hvordan skifte travers? Fant ikke noe på Axle carrier eller rear beam. Må man ta ned hele bakstillingen (skru av dempere, fjærer, traversbolter, mellomsaksling, håndbrekkvaier, diffoppheng og bremseslanger.)
 7. Fikk 2'er feil på EU kontroll: (Mondeo Mk4 2008) - Bærearm nedre i bakstilling (høyre og venstre) - Tverrbjelke/Travers midtre, bak - ved innfesting, høyre side. Må jeg bytte hele traversen? Hva heter travers på engelsk? REAR AXLE CARRIER? Vil fikse det selv og fant en video om nedre-bakre bærearm i bakstilling. Er dette riktig video for bærearm? Er bærearm og bærebru det samme?
 8. Jeg fant sikringen til radioen. Den lå i sikringsboksen under hanskerommet: F6 Audio system (including voice control module) Jeg tok ut sikringen og da steg spenningen på batteriet. Nå satte jeg batteriet til lading.
 9. Min Mondeo Mk4 2008 viser ABS og traction control lys i dashbordet. Radio har også oppført seg rart. Den vil ha keykode for å fungere. En gang var den helt død. Hadde også veldig dårlig batteri på bilen så den ikke startet. Måtte lade batteriet for å få start. Jeg mistenker det kan være radioen som drar for mye strøm. Kan det stemme? Hvor er sikringen til radioen?
 10. Jeg må feste eksospotten på Mondeo Mk4. Festet på lydpotten knakk. Har prøvd med strips og tau men det ryker naturligvis av. 😂 Hvordan fester jeg denne? Det er helt ytterst. Ser ut som det har vært sveiset fast. Kan jeg bruke Monteringsbånd?
 11. Det var gode råd. Hva kan man gjøre dersom klossene sitter?
 12. Er det noen som pleier å gjøre noe service/vedlikehold når man uansett har tatt av hjulene ved hjulskift? Hva kan man sjekke/smøre/skifte?
 13. Vil disse passe i Ford Mondeo mk4? https://m.lightinthebox.com/no/p/1-par-d3s-bil-rask-lys-xenon-lampe-6000k-frontlykter-erstatning-paere-for-rv-suv-mpv-bil-standard-spenning12v_p7578859.html?prm=1-2.3.5.23
 14. Kan det være årsaken til at jeg hører klunke/knekklyder når jeg svinger og kjører i humper?
 15. Heter det foring til stabilisatorstag? Sånn som her?
 16. Er dette ødelagt støvdeksel på støtdemper? Bør jeg gjøre noe med det?
 17. Fikset det. Det var arm på caliper. Tok av viren, sprayet på 5-56 og beveget på armen mange ganger. Da gikk armen tilbake som den skulle når jeg tok av håndbrekket. Takk for hjelpen! 🙂
 18. Fant bare en nettside hvor jeg måtte søke om medlemskap. Jeg fant derimot https://m.autodeler.co.no/kamoka/15501316 Her står det Dette produktet passer din FORD Mondeo Mk4 Stasjonsvogn (BA7) 2.0 TDCi Vil den passe tror du?
 19. Ok. Da skal jeg kjøpe bærekule. Hvordan finner jeg riktig bærekule? Hvilken Konus og konushelling på bærekula til mondeo mk4 2008 stv?
 20. Takk det skal jeg prøve. Jeg leste denne tråden: https://www.diskusjon.no/topic/1859844-treg-caliper/ Kan det være glideboltene?
 21. Etter eu kontroll på min Mondeo mk4 fikk jeg feilen "For stor slitasje på opphengskule". (Kontrolløren sa bærekule) Er opphengskule det samme som NEDRE bærekule?
 22. Var på Eu kontroll med min Mondeo mk4 og fikk feilen parkbrems ligger på. Han mente jeg kunne smøre den men er usikker på om han mente viseren eller selve håndbrekket? Noen som vet hvordan jeg gjør det?
 23. Ja det var deilig å sette på ac for første gang og det kommer en kjølig bris! 😍
 24. kje

  A/C problemer

  Nå har jeg fått ac til å fungere. Hurra! 😀🍰🎵🎺 Det var den lilla ledningen. Jeg måtte resette feilkoden og da fungerte det. Takk til alle på forumet! 🙂
 25. Nå har jeg fått ac til å fungere. Hurra! 😀🍰🎵🎺 Det var den lilla ledningen. Jeg måtte resette feilkoden og da fungerte det. Takk til alle på forumet! 🙂
×
×
 • Create New...