Jump to content

Hans Chr

Moderators
 • Content Count

  970
 • Joined

 • Last visited

About Hans Chr

 • Rank
  Kasserer
 • Birthday 11/26/1973

Medlemsinfo

 • Bosted
  Stokmarknes, Nordland
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • AIM
  -
 • MSN
  -
 • Hjemmeside
  http://-
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  -

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Stokmarknes
 • Interesser
  -

Recent Profile Visitors

6553 profile views
 1. Informasjon om LMK Stafetten Mer informasjon kommer etter hvert på: http://lmk.no/ Bli med på en felles dugnadsinnsats: LMK-Stafetten 9.-19.aug.2017! På veg fra hobby mot kultur på hjul. Et landsdekkende prosjekt arrangert av de Motorhistoriske Kjøretøyklubbene i LMK. Til alle eierklubbene i LMK. På landsmøtet 22.april ble det vedtatt at LMK-stafetten skal gjennomføres 9.19.august i 2017, til stor glede for alle eierklubbene av LMK som har arbeidet med dette prosjektet i lang tid. For dere som ikke har hørt så mye om hva stafetten dreier s
 2. Prøv http://www.aldridge.co.uk/ De har mye stoff til Ford modeller.
 3. RS euroford skaffet til meg og det ble rimeligere en å kjøpe i fra england når man tar med porto og toll. Men koster nok en 5-6 tusen for alle.
 4. Ligger vell et ark i dokumentarkivet der det står hva som er forskjell på de forskjellige modellene. Ligger og på en av de linkene jeg la ut tidligere. På linken finner du flere artikler om Perana der det står litt om hva som er bygget om og hva som er forsterket. Ang Perana så kan du jo prøve å spore opp Espen Eriksen som har 3 eller 4? Perana her i Norge. Han bruker å være aktiv på Granadaklubbens Facebookside. Kanskje han kan ta bilder av sine biler hvis det skal være nødvendig. Jeg har delekatalog på michrofiche og verkstedshåndbøkene er lastet opp i dokumentarkivet. Her står det og dokume
 5. Er vell ikke så vanskelig å dokumentere. Perana bilene er bygget på Granada 3.0 XL eller GXL, og har derfor 3 liters oppsett. Har lest at bakakselen er oppgdadert med deler fra Australsk Falcon. DIsse har stiv bakaksel, og det får jeg ikke til å steme. Har sett bilde av perana under og bakakselen/ hjulopphenget ser ut som en helt vanlig 3 liter. Mulig at innmaten i diffen eller utveksling kommer fra Falcon? Er et firma i Australia som produserer differ, og på den tiden var de eid av Borg Warner. Jeg sendte en e-post til dette firmaet og spurte om de hadde levert deler til Granada. Men på grunn
 6. Jeg får den opp, mulig du må være logget inn for å åpne den siden?
 7. Ok startmotor som passer på en Ford Courier 1.3 liter 2001 modell ønskes kjøpt.
 8. Hei På årsmøtet ble det bestemt at det fra nyttår skulle være 300kr i medlemskontingent. Tidligere var kontingenten 370 kr. Vi var litt sent ute med å redusere dette i innstillingene på forumet. Derfor var det noen som betalte 70 kroner for mye de første dagene etter årsskiftet. Så i dag førte jeg tilbake disse 70 kronene fra Paypal. Det jeg ikke var obs på var at forumet da registrerte innbetalingen som ufullstendig, og derfor har de berørte brukerne fått e-post om dette og blitt degradert til gjest. Jeg beklager dette, var ikke klar over fadesen før nå nettopp. Har rettet opp det
 9. Fant dene på facebook for noen dager siden: https://onedrive.live.com/?id=744D95291D626B6A%21748&cid=744D95291D626B6A Og sjekk hva denne karen fikk til svar fra tilsynet: https://www.facebook.com/groups/105718982794929/permalink/1097531473613670/?comment_id=1097822843584533&notif_t=group_comment_follow Har ikke fått letet fram den jeg har enda, men kommer plutselig. Verkstedshåndboka til Granada Mk1 og Mk2 serie 1 ligger i dokumentarkivet. Der står det litt info om bremser osv.
 10. Er litt vanskelig å dokumentere forskjellen på for og bakstilling. Har lest et par artikler om Perana og det står at bakakselen og servostyringen er oppgradert. Men hva denne oppgraderingen går ut på har jeg ikke funnet ut. Ser helt lik en vanlig Granada for/ bakstilling utvendig ihvertfall. Nå er 305 Chevy 5 liter, og det samme er 302 som Perana hadde. Jeg holder på med en 82 modell 2.3 liter som det er satt inn en 305 Chevy oppi. Er gitt klarsignal fra biltilsynet, men det er noen år siden. Kan kopiere søknad og svar fra tilsynet hvis det kan være av interesse.
 11. Vet ikke om så mange i Harstad. Men er nå litt over 10 stykker i Vesterålen, et par timer unna Harstad. Jeg har ikke mindre en tre stykker.
 12. Er det noen som har pene 17 toms RS felger til scorpio å selge? Må se bra ut og være uten kast. Helst PM eller SMS Tlf 90677540 Nordland (Stokmmarknes, men kan vell sendes i posten?)
 13. Blir ikke lett å selge med demontert motor og forstilling. Sett den sammen så tror jeg du får den solgt.. Blir uansett for langt unna for min del.
 14. Blir vell sikkert å koste over en mill på grunn av avgifter tipper jeg
 15. Nei, men det er et potmeter der man kan justere følsomheten. Hvis man bruker et anna instrument til å måle turtallet så kan man justere på skruen inni instrumentet slik at de viser det samme. Tror det er vanskelig å finne en turteller til to liter siden de fleste utgavene som hadde 2 liter var den rimeligste og derfor ikke hadde turteller..
×
×
 • Create New...