Jump to content

triggerhappy

Gjest
  • Posts

    926
  • Joined

  • Last visited

About triggerhappy

  • Birthday 08/12/1985

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bosted
    Asker
  • Interesser
    Bil, MC, Våpen, RC

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

triggerhappy's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Kjipt Kverna! På neste bilen min skal jeg drite i alarm, bare henge opp en logg i vinduet som viser hvor ***** mye tøffe folk det er på internettforum rundtom, så tenker jeg tyven tenker seg om to ganger før han rører bilen!
  2. Veldig bra at noen får ut fakta og sannhet, i stedet for spekulasjoner og vas som lå i andre tråden. Skjønner godt at opprinnelige tråden ble stengt, men dette er såpass viktig info at det er bra den kommer ut, så slipper folk å kaste bort tid og penger på dette.
  3. Forumet kan legge seg opp i akkuratt hva de vil. Du kan bannes for å ikke tørke tuppen på tissen med papir når du er ferdig på do. Det er fordelen med å eie forumet, man kan gjøre stort sett det man vil. Inkludert banne folk som misbruker sidene til å svindle andre.
  4. Man gjør feil så lenge man lever, men hvis man ikke må ta konsekvensene av feilene, og lære av de, så kommer man aldri videre. Ingen penger fra meg iallefall, og syns det er helt tragisk å kronerulle til noe sånt. Jaggu er det folk som sitter verre i det, og fortjener den hjelpen mer enn en som ble lurt litt for noen bildeler. Spar den tjuekroningen, og sleng den på bøssa til neste frelsesarmésoldat du går forbi. At folk fortsatt handler noe av/med han Forde Øverby/FroFix/BR Racing er et under. Denne fyren har vært en småkjeltring siden dag 1 han begynte å henge rundt på ford-forumer. Han har vært smart nok til å lure mange smått, og ungått de store skandalene. Men det gjør ham ikke noe mindre kjeltring.
  5. Kan du vise oss denne statistikken?
  6. Hadde 380 HK selv. Og har sittet på med Breda en noen ganger. Det kan ikke sammenlignes.
  7. På veien bruker man sjelden halvminuttet på å tømme et gir.
  8. Kjøpte meg cosworth da jeg var 18, hadde et år igjen på VGS; og en deltidsjobb som betalte 3000 i mnd, gikk fint det. Hvor mye problemer du får avhenger av tidligere eiere, og hvordan du bruker og vedlikeholder bilen. Pluss en dose flaks/uflaks.
  9. Hehe, denne historien høres kjent ut ja T-KINGS.
  10. Kanskje feil timing eller ødelagt faseføler.
  11. Nei, det her er ikke vestland vs. østland, det er virkelighet vs. fantasi. Hvis du tror Toyparts "mapper"(programmerer chip og justerer bensintrykk) 70-100 hk mer ut av en turbo enn det resten av verden klarer, så må du gjøre leksen din bedre. Helt riktig. Når denne turboen bremser et sted mellom 340 og 380 HK på "alle" rullene i Norge, og stort sett i England, så er det bare tull å påstå at Toyparts sin er "den riktige".
  12. Nei, den har ikke så mye å si. For videre sammenligning bremset jeg 380 i motor med ar.63-hus og portet topp, på 1,9 bar. Bil med likt oppsett, men annen tenning (GTD40 på forumet) bremset 390. Dvs. hhv. 50 og 60 hk mindre enn bilen til Janna, med .48-hus. Dette var på annen rulle enn der 350 hk ble bremset. Det er ikke snakk om "forskjell på ruller", at ikke alle viser det samme, osv osv, men at rullen til Toyparts er helt fjern. Men det viktigste er jo at bilen din ble bra justert Janna, og at den går bra. Hva papirene sier har jo blitt bevist her at teller lite.
  13. Dette var jo fantastisk. Jeg bremset med samme turboen selv for 3-4 år siden, samme oppsett óg, med unntak av innsugskammen. Min klarte 350 hk og 417 nm i motor. På 1,6 bar, var ikke mer å hente med å skru opp trykk. Dette viser jo hvor viktig valg av kam er på resultatet. Eller valg av rulle...............
×
×
  • Create New...