Jump to content

sierracossie

Gjest
  • Posts

    397
  • Joined

  • Last visited

About sierracossie

  • Birthday 06/24/1981

Medlemsinfo

  • Bosted
    telemark
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Telemark
  • Interesser
    Mye med motor ;)

Recent Profile Visitors

3615 profile views

sierracossie's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Selger et kamsett til cosworth 4x4 topp. Usikker på om dette passer i 2wd topp, men jeg tror man da må ha en spacer for at dette skal passe. Newman generasjon 2 løft på kammene er 9.5mm durasjon 288. Innsug og eksoskam selges som et sett. Betalte over 7000kr for dette nytt. Vært montert i motor og gått 50 mil. Blir litt voldsomme kammer for mitt oppsett. Selger dette for 4500kr eller fornuftige bud Holder til i skien, Telemark Tlf: 95158451 eller send en PM
  2. Jeg mistenker at jeg har samme problemet på min 75hk 1,8 tdci. Men jeg tror jeg bare må bite i det sure eplet og skru ut manifoil og gjøre det reint. Bilen min lugger fælt og har effekt som kommer og går som den vil. Er sikkert tett med masse sot og oljedamp/tjære/asfalt så den får vel ikke luften den skal ha. Men dette er visstnok et veldig vanlig problem på disse bilene. Faktisk veldig mange biler som har EGR system. Den skal jo resirkulere avgassene for å brenne de uforbrente gassene en gang til. Og det resulterer i masse dritt i innsug og gjennom EGR ventilen. Du får si hvordan det går med bilen din.
  3. Funderer litt på hva slags haltech du skal bruke. Har et E6X sett liggende med MSD digital DIS-4. Vurderte å koble opp dette for å se om det kan bli noe gang i den gamle ford`en. Har bestilt meg kontakter som går til de originale sensorene. Og kabelstrømper og krympestrømper. Så jeg har troa på å kunne lage meg et fint ledningsnett med dette. Har du vært mye borti dette sprutet tidligere? Kim angående alarm system. Verisure er et greit system. Da har man app på mobilen, men dette har ikke live overføring til mobil med kamera da hvis det var slik du tenkte på. Men det går an å kjøpe fra Aliexpress. Men der er det mye jalla jalla. Ebay og lignende er vel kanskje litt bedre. Men man får jo som regel hva man betaler for.
  4. dette kommer nok an på hvordan lakken generelt er bygd opp. Man får lakk med spesielle egenskaper som ser likt ut om det er 90% glans eller 5% glans. Det er de termiske egenskapene til lakken som avgjør om lakken blir "grov" eller blank. Ligger en link under signaturen min her. Dette er hjemmesiden til min far som har drevet med pulverlakking i 14-15 år. Han har lakkert en del "skillevegger" til varebiler som har slik finish. Og grovheten kan variere ja. Akzo-nobel og jotun er firmaer som driver med pulverlakk. De er nok behjelpelig å svare på spørsmål angående dette.
  5. Det er alu kalippere ja. Stemplene går fint. Tettninger ser hele og fine ut. Det er originale klosser fra Mintex. Selve kalipperene er brukt, men skiver og klosser er nye.
  6. Opp med seg. noen som gir meg i nærheten av 3000 for dette? Har kostet meg nesten 5000kr.
  7. Gir bud på 10.000 for starters.
  8. Hei folkens. Legger ut annonse for å sjekke responsen på et "big brake kit" Settet består av Ford Focus RS bremseskiver (325x28mm) Disse skivene passer på 63,4mm nav som er standard på Cosworth og sikkert en del andre ford'er. Kalipperene er hentet fra BMW E38 og det er Brembo som har produsert de. Klossene følger og med. Eneste som mangler er ene låsepinnen til klossene i den ene kalipperen. Ellers komplett. Man må lage en brakett for å feste disse på en Cosworth. Men det bør ikke være noe problem for de fingernemme. Holder til i Skien/telemark. Tlf 95158451 Pris 4000,-
  9. Hei folkens. Har dessverre ikke funnet igjen bil eller motorsykkel. Men jeg har jo hørt diverse rykter uten at jeg skal utdype disse. Det jeg vet er at det finnes veldig veldig mye drit i bilmiljøet i Grenland. (porsgrunn/skien og omegn) Og det som irriterer meg mest er at folk slipper unna med dette. Min bil og motorsykkel er ikke det første disse folkene har gjort. Jeg ville vært skeptisk til å kjøpe noe fra forumet her hvis de ikke kan si hvor ting stammer fra og en gyldig bakgrunns sjekk. Det er veldig mye tyvgods i omløp dessverre! Så bruk hodet folkens! Ikke kjøp tyvgods for å finansiere bilene til de forbanna kjeltringene som tar fra andre!
  10. Har du mange av de motorblokk labbene eller Jostein? Kunne trengt et par selv.
  11. Fin bil du har der. Lykke til med salget. Men synes kjerringa di kunne gitt deg en til slik bil som plaster på såret for at ho har vært utro.
  12. Har fått tak i. Kan slettes
×
×
  • Create New...