Jump to content

Kjellcorp

Gjest
 • Posts

  1114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kjellcorp

 1. er litt nysgjerrig på hva en sånn remapping egentlig går ut på iforhold til å chipe en bil. har chipet min med dte boks, er nå meget fornøyd med den som utgjorde 20+ hk. er betraklig mindre forbruk.
 2. er som det har blitt skrevet, er ikke "bare" å sette den inn. jeg kjøpte 08 mondeo med navi i spilleren, kjekt og ha, stilrent osv. men tok den ut ettersom det ikke er dab. men får sånne spillere /m navi i dab også. koster noe mer, men penere(facelift utgaven tror jeg?) vet ikke om det må programmeres noe mtp at man kanskje må aktivere noe der ettersom det er klimastyring osv "i skjermen". men dette vet sikkert noen andre.
 3. gjorde det på min, begge sider. varmet opp så lenge med biltema brenneren. panket og slo. varmet litt til og dro på med lat manns armen. kom sakte med sikkert i starten til den var skrudd ut litt. ; )
 4. reservedeler24.co.no slår aldri den siden på pris etter min mening. kjøpte ting derifra ofte. om du titter innpå der, og finner noen deler, så er det greit å sammenligne delene med meca siden.
 5. synes virker litt høyt ja,. min mk3 bensins gikk på ca 07 på langkjøring med 3 voksne i bilen etter harry tur. synes det er også litt mye, men skal sies at jeg var vandt med dieselbil som gikk på 0,5.
 6. kondolerer så mye. ufattelig trist.
 7. som topic sier, så ønsker jeg å kjøpe hylsa som sitter på oljekjøleren til 4wd.
 8. har komplett bakstilling med sveist sperre om det skulle være ønskelig. bakstillinga er komplett og kommer ifra lat.
 9. koster dessverre fort mange tusen om man ikke har kontakter som eks har div deler og kan for eksempel plane toppen. derfor må man tenke langsiktig å kjøpe div deler når det er billig hehe
 10. det der var virkelig snasent...
 11. hva med justerbart kamdrev rs1000 ?
 12. Det finnes 1000 tråder om dette, så anbefaler å søke litt. men kvasskam, eksos, topp, osv er en ting å se på når du skal ha litt mer power, turbo er goså en løsning.
 13. Kjellcorp

  Tankmåler...

  kan ikke være noe med signal kablene som du har koblet på flottøren da?
 14. hoho. burde kanskje ha pusset øya og sjekket datoen når du spurte
 15. husker jeg rikktig så er det bare å skru ut 8 bolter og løsne to stk. men dette er faktisk ikke så vansklig som det kan høres ut for når folk nevner bakstilling. har du gjort engang så blir det så lett som å bytte olje på bilen. hehe bremse væsken ville jeg ha byttet. gjør det vær gang jeg har vært ute med noe som har med bremser å gjøre. mest pga at jeg har innvistert i denne: http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Verktoy-og-verkstedutstyr/Bremser/Bremselufter-trykkluftdrevet-191577/ Annbefals på det sterkeste, alt blir så mye lettere ;P
 16. det svinghjulet tåler mye mye etter min mening, skal sies at jeg hadde 130 tdci. men både jeg og far min har dratt henger med bil på uten problem. anbefaller senk og felger. da blir bilen mye penere : )
 17. var mindre pen den r32 ja. også alle de bmw'ne med bbs felga. alle har det jo for tiden så kan ikke skjønne at det er så "kult" lenger. hehe
 18. burde virkelig ha vært med vinterhjul når prisen er så høy syns jeg ;P
 19. kan innbille meg det hvis du ikke har byttet noe mer enn bare det.
 20. en skikkelig vask og polering så tror jeg denne kunne fått tilbake glansen. prisen er så som så, kommer helt ann på hvem som ser på den. om det er en entusiast eller en som bare ser på den som en vanlig sierra. er som xr4ti sier at det begynner å bli et samle objekt, ikke så ofte man ser noe slikt lenger. ikke her i oppland distriktet.
 21. hvordan er statusen på poleringskurset ? =)
 22. la bremserøret på primeraen min for en stund siden der det lå orginalt, litt trangt var det. satte det tilbake i klipsene som var der, men det viste seg at de hadde falt av pga knekt klipps. så det ble 2'r feil. men da sa han fra verksted at jeg kunne likså greit lagt de ett annet sted der det var bedre plass. men måtte ikke glemme å feste de hvis man la det et annet sted. dette var bremse rør som gikk hele veie fra motoren til bak bremsene, jeg lånte et biltema verktøy som lager kon og skjøtet isammen det som var gåent. ble bra til slutt, og er gjort under 2 timer( da har jeg tatt med en lang kaffe pause også)
 23. dette er noe jeg kunne tenkt meg å være med på. men må bare undersøke angående datoen først
×
×
 • Create New...