Jump to content

Wolf

Gjest
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wolf

  1. Ja, har. Og kjenner en som har mange..
  2. Jeg har, men kan dessverre ikke selge de billig..
  3. Den typen med rød farge inni kontakten! Og så må den virke :-) Har noen et tips om hvor jeg kan få kjøpt de nye forresten?
  4. Wolf

    V8 ø.k

    Har en Rover V8 med girkasse liggende...
  5. Motoren har stått i en Scorpio. Det er en 205blokk, så for de av dere som ønsker å bygge om til Cosworth innmat, så er ikke det så vanskelig. Grenrøret er virkelig pent. Rustfritt stål skal det være. Ny Kina turbo medfølger også. Prisantydning 8500,-, men kom med bud :-) Tromøy ved Arendal. Tlf 99 79 62 18
  6. Har en OHC med turbo stående.. Kan det være aktuelt?
  7. Har noen liggende :-) Nye fra Kina og brukte fra vesten.. (Tromøy, Arendal)
  8. Har en portet topp liggende med en 2330833 og en matchende cam. Fire nye ventilseter er satt inn, men ikke maskinert enda. Ventiler og 2 mekaniske løftere mangler...
  9. Kan du se hvor mange jeg eventuelt kan få kjøpt, så sparer vi litt på portoen?
  10. Takk for at du sjekker om du har, sirevildead. Håper at du finner noen! Dere andre: Kom gjerne med tilbud eller råd om noen som kan ha liggendebrukte eller nye...
  11. Jeg spurte Ford, og de sa at de var like.Noen ganger utgår visse finis-nummer og blir erstattet av et annet. Kanskje har Ford i senere tid homogenisert/samlet flere typer til ett nummer? Hvis dere vet om noen som selger slike (nye eller brukte), så er jeg takknemlig for tips!
  12. Ja. Det er viktig at leddene er lett bevegelige, men ikke har slark!
  13. De er like på alle fra 1985 og opp til 1992. Kjøper gjerne flere!
  14. Har veiv løs (brukt, men innenfor Ford sine toleranser enda..) Svinghjul har jeg på noen motorer jeg har stående. Du kan jo kontakte meg hvis du fremdeles trenger (Arendal)
  15. Wolf

    senkefjærer

    Har et sett liggende med papirer. Hadde ikke tenkt å selge det,men hvis du sliter med å finne, så kan jeg jo sjekke om jeg kan få tak i flere sett..
  16. En 205-motor er helt grei så lenge du beveger deg i HK-området under det du trenger long-studs for å klare. Har du et ønske om fra 220 til ca 400 hester, så ville jeg ikke vært redd for å anbefale 205. Tror nok ikke du får de kastet etter deg heller, nei. Vanligvis må en ut med 15 - 20 000 for en 205, og 20 - 25 000 for en brukt 200 motor.
  17. Har solgt mange av disse T-skjortene nå, og ingen har klaget på noe enda :-) Er det flere som har lyst til å kjøpe noen før sesongen virkelig starter? (PS! Frakt er kr. 100,- uansett antall.)
  18. Det var veldig billig! Jeg ser gjerne på de til lørdag :-)
  19. Anbefaler ikke Fordgutten. Mye rot. Avtaler brytes.
  20. Har fått produsert noen T-skjorter og baseball caps i Kina. De er i god kvalitet 100% sort bomull, og bokstavene er lagt på med ekte silke-trykk! Fargen på bokstavene er sølv og ikke grå. Siden det er silketrykk, så oppleves ikke de som klamme. T-skjortene kan vaskes i 40 graders fin-vask. En bør bestille en størrelse over hva en vanligvis bruker! Priser T-skjorte: 150,- /stk + frakt Caps: 100,- /stk + frakt Tlf 99796218 Arendal
  21. Hei Tommy Så nesten ut som om det var bensin og olje temp! - og kan det stemme at vanntemp. var i Fahrenheit? Følger det givere og koblingsskjema med?
×
×
  • Create New...