Jump to content

Afr

Klubbmedlem
 • Content Count

  446
 • Joined

 • Last visited

About Afr

 • Rank
  Ford

Medlemsinfo

 • Bosted
  utlandet
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

2962 profile views
 1. Hoi! Jeg har mista lageret mitt! så jeg lurte på om noen har plass til en sedan på østlandet? holder til på nesodden, så helst i nærheten!
 2. jeg bestillte ett lass deler fra motorsport-tools, å der ble frakta godt over 2000kr dyrere til norge enn sverige... så sjekk til sverige! så kan en heller hente der.. eller få videresendt derfra.
 3. Jeg har ett sett TH2 felger som kan følge med for litt ekstra kost å.
 4. Må ikke glemme det viktigste! G`n forran L`n... som nabo`n ikke har!
 5. Ja.. Jeg hadde tenkt sånn rundt 100 må være en grei pris? Men ja... Er lite i markedet og det er ikke så lett å sette pris på ett prosjekt
 6. Flint grey Jeg har tatt av morette lyktene og sota blinklys.
 7. Jeg har ett prosjekt jeg vurderer å selge, siden jeg nå har fått to unger å kanskje innser at jeg har tatt på meg litt for mye! Så var det det med pris da! Bilen er en orginal sierra cosworth bakhjulstrekker, rustfri og fin i karosseriet, skinn interiør, og helt ok i lakk. motoren er "fungerte når den ble tatt ut" så der er jeg litt usikker, men jeg ville nok ha gått over motoren. girkasse er nyoverhalt. Bilen er tolla inn men ikke registrert i norge enda. Har å ett sett med nye compomotive TH2 felger som på en måte hører til den bilen. noen som våger å stikke en finger i lufta?
 8. heiheihei! Det var en båttplug!
 9. Da har jeg fått mer informasjon!! Det var faktisk! en plugg i tanken... tanken var tetta med denne greia her! å det er faktisk så galt at de gikk å handla ny på en båtbutikk å plugga på nytt...
 10. Jeg har en kompis som er så heldig at han kjører en 2001(?) focus diesel.... så kjørte han inn i ett parkeringshus som hadde litt for bratt kant, å skrubba nedi.... så rammla dette ut... sammen med diesel sier han. Dette kan jo umulig være noe annet enn en kjempe hjemmefiks fra noen år tilbake som har gitt opp?... Jeg har ikke kikka på det selv da, men jeg syntes nå det var litt spessielt! Er det noen som noengang har sett en del som ligna i en focus eller en annen bil for den slags skyld? jeg syntes det ligner på en shaw plug som rørleggerene bruker for å midlertidig tette rør. han parkerte å gikk hjem...
 11. Er det noen som skal opp? Eller er det noen vei en kan finne ett referat?
 12. 10/10 galskap! Må lage en beskyttelse på eksosen da, så ikke du klemmer eksosen flat mot stokken. å så må du såklart legge ut film av det å! hva med bensin med litt mer fart i?
 13. Tjohei! Jeg trenger sommerhjul til p100'n.. Å det er forsvinnende lite å velge i 5x160. Så er det noen som har noen adaptere som kanskje kan brukes? Eller såklart felger i 5x160!
 14. Hmmmm https://www.finn.no/171066752 Egentlig er det litt fint at en ikke har nok plass hjemme... Da hadde nok denne blitt henta.
×
×
 • Create New...