Jump to content

Afr

Klubbmedlem
 • Content Count

  632
 • Joined

 • Last visited

About Afr

 • Rank
  Ford RS

Medlemsinfo

 • Bosted
  utlandet
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

4360 profile views
 1. Det er nok ganske nystarta, å så har vel corona komplisert livet litt der å..
 2. han har mye fint, men det var ikke han denne gangen... Var Lien Ford Collection som sa at de hadde handla på instagram.
 3. Hmh... Syntes jeg så ett hint om at denne er solgt... Til en samling!
 4. Det er nok mest kost det går på... Antall søksmål pga ulykker mot pris for tilbakekalling... Men her bør de jo kunne skyve det videre på noen andre da, hvis ikke de har lukka dørene pga dette da.
 5. Hmh... Kanskje? Jeg skal bla litt...
 6. Jeg må innrømme at jeg aldri haddde trodd at de skulle så høyt i pris! Gjenstår jo å se om den blir solgt da... Men flott! DET er den!
 7. Jeg er litt midt i mellom... jeg syntes det blir feil å gå på brukerene at vi må kaste de gamle bilene så fort som mulig å kjøpe elbil med en gang for å redde verden! Det beste må jo være å bruke opp de gamle bilene, å når de faktisk er ubrukelige SÅ kjøper en ny bil... pluss at staten burde tatt i ett tak å fått gjort reglene enklere for ombygging... jeg kunne godt hatt el motor i pickupen! (den orker jeg stort sett ikke å kjøre langt med uansett) Å som jeg har forstått på kompiser med elbil her på østlandet, er at du lader hjemme, ladestasjoner ute er det alt for ofte kø på eller så er de ødelagt eller så er det dyrt... de er egentlig bare til for langturer. Så det blir jo spennende å se hvordan det går med strømprisen fremover med tanke på utenlandskabler og subsidierte vindmølleparker...
 8. får sende en søknad om litt garasjetid i morra... skal jo være drittvær uansett. Å så er det en escort som henger i lufta som trenger litt skruer å...
 9. Njæ... jeg fikk de med to vingebil felger jeg kjøpte for noen år siden. å det er der jeg har det fra at det var 4x108 å... så det kan være 4x100 for alt jeg vet.
 10. Det er godt Compomotive er det tøffeste av alt da!! Jeg har faktisk ett sett ATS felger liggende å... 6x13, men de er 4x100 da.. Jeg har bare vært borti en Mim felg før, å det var den klassiske BMW felgen. De ligger på hylla fortsatt hvis du vil mimre!
 11. https://www.g19engineering.com/index.php?cat=12 er en sånn jeg har, er litt bilder her å.. jeg har lurt på en sak siden 2wd bunnpanner er så mye dyrere enn 4x4.. hvis en først skal sveise bigwing, er det noe i veien for å kutte i filler en 4x4 å bruke den? Jeg kjører forbi deg om tre ukers tid med bunnpanna, så du får si i fra om jeg skal stoppe!
 12. Det er vel flere måter å få det til å smelle på, så det kommer vel ann på hvordan de gjør det på din bil... men jeg kan jo ikke helt se for meg at det er godt for motor eller eksos? Å hvis tuneren anbefaler å holde deg unna så er kanskje det best? med mindre du VIRKELIG vil ha det da? men da må du jo regne på hvor mye det vil koste å fikse det tuneren sier kan ryke å se om det fortsatt er verdt det.
×
×
 • Create New...