Jump to content

Afr

Klubbmedlem
 • Content Count

  427
 • Joined

 • Last visited

About Afr

 • Rank
  Ford

Medlemsinfo

 • Bosted
  utlandet
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

2832 profile views
 1. Tjohei! Jeg trenger sommerhjul til p100'n.. Å det er forsvinnende lite å velge i 5x160. Så er det noen som har noen adaptere som kanskje kan brukes? Eller såklart felger i 5x160!
 2. Hmmmm https://www.finn.no/171066752 Egentlig er det litt fint at en ikke har nok plass hjemme... Da hadde nok denne blitt henta.
 3. Ser ut som ett relativt greit prosjekt, til ikke den værste prisen. slå til!
 4. Er kommet bud på 200k... ett stykke unna det han egentlig ville ha for den... får se i morra om det er kommet mer bud!
 5. prøver seg på ny... auksjon denne gangen! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=169448228
 6. Var heldigvis ikke en overaskelse men ting går jo enda seinere enn det vanligvis gjør da... å det går allerede jæææævla seint...
 7. Jeg har ikke kommet så langt enda, jeg fikk en unge til istedenfor!
 8. Sedan cosworth eller is... Ganske lett valg spør du meg.
 9. Du er klar over at du må lage en dyno til denna? så du kan finjustere... en litt stor elektromotor og ett multimeter så skjer det litt ting! (two stroke stuffing har laga en, ligger på youtube) Deilig galskap!
 10. ja, jeg må jo si at det frister å bytte ut P100`n i en ford falcon ute med barra motor! det er vel kanskje noen av de som begynner å bli opp mot 20år å nå?
 11. Jeg har ikke vært på noe sånn siden de hadde det på statoil(?) ved bjerke.. Men det er jo helt flott! Skulle hatt fler sånne steder! Kanskje jeg må begynne å låne ur verkstedplass når jeg får ferdig lokalet her.
 12. Hvis du trenger litt inspirasjon så er detta en luring i østfold som lager sin egen 2takts 50kubikker for å sette verdesnrekord på bonneville... https://www.youtube.com/user/TheAdegnes
 13. Veldig stas at de begynner å lage de gode gammle felgene igjen! Er vel golf og E30 gutta som begynner å få penger! så da kommer det sånnt i nyproduksjon.... Jeg har fortsatt en drøm om at Compomotive eller Crommodora lager FMV1880 eller Foss... helst med senterbolt da!
×
×
 • Create New...