Jump to content

fiesta05

Gjest
  • Posts

    1007
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fiesta05

  1. Spørs litt hvilken S3 det er snakk om, nå skal ikke jeg skryte min bil i skyene bare fordi jeg har en, men hvis du skal sammenligne S3 med Focus RS MK1 så er jeg ikke i tvil om at Focusen er bedre. Hvordan de nye er å kjøre kontra Focus RS MK2 er kan jeg ikke svare på da jeg ikke har kjørt Audien, men Focus RS MK2 er imponerende. Jeg synes jo den er mer en "daily driver" enn MK1en, den fungerer mer til alt og er langt mer komfortabel, det samme går for STen, så jeg forstår ikke helt det som står litt lenger oppe at det er mer fun factor i en ST enn i en RS Mk1. Den jeg prøvde hadde rett i underkant av 400hk, og til og med da var det minimalt med torque steer. Jeg drømmer om en blå RS MK2 en dag, og at jeg samtidig kan beholde MK1en, da de begge er fantastiske biler.
  2. Noen som vet noen om disse blir laget I ett begrenset antall, sånn som forgjengerne?
  3. Har disse : http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=63918841
  4. Det meste tror jeg du må til England for. Eneste jeg vet er at Flissundet Motorservice er Milltek importør. Tror bare eksos og manifold på den bilen frigjør endel effekt. Det er ikke du som har den blå på Finn for salg?
  5. Flott bil, lykke til med salg!
  6. Nydelig bil, rette fargen også!
  7. fiesta05

    Tuning

    Jeg har kjøpt chip til to forskjellige biler derfra før, og har ikke hatt noen problemer med det, virker som ett seriøst firma. Rimelige priser og rask leveringstid, tror du får gratis frakt også faktisk.
  8. Lurer på hvem som blir førstemann her inne med en slik
  9. Når jeg lakkerte deler til Focusen min googlet jeg litt på nett. Iom at denne kom I 2002 og 2003 hadde den to forskjellige fargekoder. Q2 = 2002 Q3 = 2003 Det skal egentlig holde med å oppgi en av disse, samt navnet på fargen til lakkererverkstedet, jeg gikk for Q3, siden bilen min er en 2003 modell og er strålende fornøyd med resultatet.
  10. Shady200 her inne har vel brukte fjærer såvidt jeg vet, kan gi ham beskjed.
  11. Mener det er 5 bolter på Mondeo MK3..
  12. Iom at jeg ikke jobber på Ford lenger, har jeg ikke tilgang på delenr. Jeg lurte på om noen her inne kunnne hjulpet meg med å finne delenr på de 5 eika Cosworth hjulene i 15" å, evt 14" også hvis det er lettere.
  13. Selger mine senkefjører til min Ford Focus RS 2003 modell grunnet overgang til coilovers. Iom at bilen har stått på lagring, har de såvidt passert 1000km. Disse senker 25mm. Nypris 2800kr De befinner seg I Rogaland. Telefonnummeret mitt er 90363933 Ta kontakt på telefon eller PM om det er noe du lurer på.
  14. Har handlet deler av han før, veldig ok fyr, han har det aller meste liggende.
  15. Den RSen som ligger ute er vel ikke akkurat strøken og er gått ganske langt. Jeg sa ikke at de per idag er verd mer, men tror de kommer til å holde seg bedre i pris over tid. Lyden i Mk2 er tøff, ingen tvil om det, jeg heller mer mot RSen uansett, men folk er forskjellige
  16. Jeg har en Focus RS MK1 nå og har kjørt en god del Focus ST MK2, og jeg vil helst sagt at STen er tam I forhold, men det er vel smak og behag I tillegg har jeg ingen tro på at Focus ST MK2 vil holde seg bedre I pris enn Focus RS MK1, RSen kom I begrenset opplag, noe jeg er ganske sikker på at STen ikke gjorde. Per idag ligger det en 06 modell ST ute til 215 000 pluss omreg, gått 84 000, og en 03 modell RS til 218 000 pluss omreg som er gått 98 000, så jeg tror det viser ganske klart at STen har tapt seg mer siden den var ny enn RSen, var bare dumt det ikke er flere å sammenligne med på Finn akkurat nå.
  17. racechip.de kan også anbefales
  18. Tenkte å trekke om rattet på Focusen, da det begynner å bli noe slitt. Ser at det er flere som har gjort dette i utlandet. Er det noen som vet om noen firma her i Norge som gjør dette? Vil helst ha alcantara hvis dette er mulig.
×
×
  • Create New...