Jump to content

audun-eg

Gjest
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

About audun-eg

 • Rank
  Ford
 • Birthday 04/20/1975

Medlemsinfo

 • Bosted
  Ørland
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Ørland
 1. audun-eg

  Høyttaler

  Ikke for å krangle, men du får jo ikke bra lyd ut av søppelhøytalere uansett kvaliteten på forsterker... Som i de fleste andre sammenhenger, så blir ikke ting bedre enn det svakeste ledd (komponent).
 2. audun-eg

  Høyttaler

  Ikke enig. Premium-anlegget i MK 4 Mondeo er faktisk bra, og det inkluderer høytalerne.
 3. Har du prøvd å trykke opplåsningsknappen gjentatte ganger på rad når du står ved bilen?
 4. Jeg har det som var premium sound i 2010, altså Sony-spilleren og 8 høytalere som egentlig spiller bra, men i og med at jeg hadde en aktiv Pioneer TS-wx206 som jeg har brukt i tidligere biler, monterte jeg den inn. Den tar litt plass i bagasjerommet, men er veldig enkel å koble fra og ta ut hvis jeg trenger plassen.
 5. audun-eg

  Kontrollampe

  Betyr det at sensor må byttes?
 6. audun-eg

  Kontrollampe

  Er det samme hos meg på en 2010-modell. Jeg fikk beskjed om at hele tanken må byttes på min. Stemmer det?
 7. Du kan jo også løsne dørpanelene og se hvilken farge det er på ledningene som går inn på høytalerne.
 8. Mulig det er forskjell på hvilken enhet du har, men du må i hvert fall ut med stereoen. Hvis det ikke er RCA linjeutgang, må du tjuvkoble. Jeg har en aktiv sub i min 2010 med highpass innganger, så jeg har koblet meg inn på høytalerkablene, og hentet strøm fra sikringsboksen (eller elsentralen, eller hva man kaller det) i bagasjerommet.
 9. Der var det ja. Verdt å merke seg, er at i hvert fall Milenco-speilene er utstyrt med hvit refleks. Sikkert de fleste andre også.
 10. Og bilen din er neppe 2.50 bred. Jeg fant lovforskrift tidligere i dag, men nå finner jeg det ikke igjen, men du kan søke på lovdata.no. Det er i hvert fall slik at det er påbudt med ekstra speil der henger er bredere enn trekkvogn, og speil skal være slik montert at du kan se sidene på hengeren (vogna). Enkelt og greit, kjøper du caravanspeil der du ser sidene på vogna når bil og vogn står i rett linje. Ut av erfaring kan jeg si at det er veldig greit å ha det. Det kan være ubehagelig å ikke vite hva som foregår bak ”vogntoget”. Du må huske at med bilen du har og vogna, så er du like lang, eller lengre, enn en standard turistbuss.
 11. Hvis vogna (hengeren) er bredere enn bilen skal du ha caravanspeil festet på bilen, og det er ikke bare pga. rygging. Det er krav (?) til at du skal se begge sidene på vogna i speilene ved kjøring rett fram. Og for andre trafikanter, er det jo veldig kjekt at du ser den køen som begynner å danne seg bak deg, slik at du kan kjøre til siden, og slippe den forbi. Du får alt fra billige caravanspeil på Biltema til speil som er spesialtilpasset din bil. Selv synes jeg speilene til Milenco er de beste universalspeilene uten at jeg har prøvd mange, men jeg vet flere med mer erfaring er enig..
 12. Hvilket merke viskere? Ofte at litt billigere viskere har litt hardere gummi, og da kan man få den skrapingen.
 13. C3 var vel automat-kasse? Aldri hørt om europeisk Granada med manuell 3-trinnskasse.
 14. IVDC er elektronisk styrte dempere som tilpasser seg underlaget, vekt og slikt. I tillegg er det 3 fasthetsinnstillinger. Normal, Sport og Comfort. Senke kan man ikke uten å bytte dempere.
×
×
 • Create New...