Jump to content

sirevildead

Gjest
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sirevildead

  1. du har jo 5års reklamasjon. og den delen er ment å vare mye lenger enn det.
  2. tror jeg har en. er du i østfold innimellom?
  3. hei. det er den med den knekken bakerst du vil ha? ikke vanlig vingebil vinge? isåfall har jeg to vanlige.
  4. Vinge bil hjulnavet ser ut som vanlig sierra, og har con bærekule som alle vanlige sierraer. (sier ikke at det er prikk likt da, det vet jeg ikke) Det er cosworth sedan navet som er helt annerledes ut, likt som 4wd:) Noen som har et bilde av sierra is nav feks? Er likt på alle sierraene jeg har. 2.0L 2.3gl 2.9gl 2.0gt osv:)
  5. hei. er det ikke likt på andre sierraer? ville vel vært rart hvis ford lagde en unik en til vingebil?
  6. Hei. Vurderer å kjøpe meg en Scorpio 2.5 diesel 1996 mod. Gått 270000km ca. Noen som har noen erfaringer med denne motoren? Hvor langt går de? Hva burde jeg sjekke? Og er det noen standard problemer som på dohc motoren feks. (på dohc så ryker jo topp pakningen eller toppen på nesten alle) Takknemlig for tips/råd:)
  7. Hei. Noen som har prøvd å sette 15" felger på Mk4 Mondeo? Vil det gå borti bremser osv? Jeg vet at 16" er standard. Men har noen veldig bra 15" vinter dekk se. Flott hvis noen har prøvd dette. for må kjøpe noen stål felger til dekka. og da trenger jeg jo ikke det hvis det ikke er håp:)
  8. takk for svar:) men ristingen slutter i svinger da. burde det ikke riste konstant hvis det var drivaksel? og hvis det var bremse skiver burde det vel riste når jeg bremser også?
  9. byttet til andre dekk og felger to ganger.
  10. hei. har en 2008 2.0 tdci. som rister i rattet under kjøring. har nettopp gått igjennom eu kontroll. så er ikke en tydelig feil. ristingen er ikke like ille hele tiden. er ikke dekk eller felg om er problemet. noen som har hatt samme problemet her? eller som vet om noen mulige løsninger. veldig takknemlig for litt hjelp:)
  11. Hei. har jeg i østfold. mvh johannes
  12. hei. jeg har en som ikke er i bra stand du kan få for en billig penge. men da må du fikse litt da. jeg bor i østfold.
  13. Converter har jeg. oljekjøler er jeg ikke sikker på. mellomaksel har jeg, men ikke sikker på om den passer granada. 4trins har jeg mellom aksel til. begge sitter på biler. så kom med et bud du. enten om du vil at jeg skal plukke det av eller om du gjør det selv.
  14. hei, har 4trins og auto hvis du er forbi østfold innimellom.
  15. hei, jeg har masse mk1 deler. og mk2 også. er i østfold.
  16. hei, har mye mk1 deler jeg. vingen må jeg nesten se et bilde av hvis jeg skal få sjekket om jeg har noe. mvh johannes. tlf 95966165.
  17. har jeg, du har ikke noen foringer til bakstilling? powerflex feks? tlf 959 66 165 mvh J.
  18. hei, jeg har en 89 dohc du kan ta fra, åssen pris tenkte du? mvh J. tlf 959 66 165
  19. kan sjekke det, men da er du intr i diff og travers eller? og er du i østfold innimellom? eller åssen vil du evt ha det?
  20. godt mulig, har ikke sett på diffen ennå jeg:) men jeg bor i østfold, så er du på disse kanter innimellom da?
  21. nei er en 94 2,0 dohc. så da funker det vel dårlig
  22. hei det er vel ikke likt på stv regner jeg med? har en stv stående se.
×
×
  • Create New...