Jump to content

RoyK

Gjest
  • Posts

    1016
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RoyK

  1. Jeg har en 69 Cortina stv stående. Kjærbar med relativt lite rust. Alle deler medfølger. Starter og går men må transporteres på henger. Selger den for 12.000,- På vestlandet dog...
  2. RoyK

    senk av mondeo

    Pleier å være helt standard om du viser bilen til ikke kjennere. På felgene pleier det å stå en tall kode...ett serie nr eller type nr om du vil. Dette kan du ta med deg til ford og enten hente ut papirene på felgene, eller få oppgitt fabrikken du skal henvende deg til. Det blir litt for å kontrollere at felgene har korrekt innpress, vekt godkjenning etc. De sier ofte også til hvilke type biler de er godkjent til. Ofte pleier folk som vet litt, for eksempel om ford, å la det gli siden de vet hva felger det er. Du må muligens også ha med deg papirene på hjulstillings kontroll?
  3. Fant denne på finn...blir målløs.... http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=42800268
  4. Bump. Har fått tak i lyktene. Mangler enda grill + krom list (eller om det finnes andre alternativer som passer denne fangeren)
  5. Jeg har nettopp skifta trynet på bilen etter skade. Men synes denne typen grøftelys var for dyre hos ford. Så jeg trenger da dette.
  6. Som trådtittel. Bildemessig: Jeg vet ikke hva deler som trengs helt for disse. Evt lister, klips, og lignende. Men jeg trenger hele pakka. Begge lyktene. Samt den øvre grillen + ramme i krom.
  7. Lever det til skraphandler. Går som komplexavfall så får du betalt kilopris. Jeg gjør det med combicamper, campingvogner, enkelte brakker, og lignende.
  8. Nå har jeg fått priser og litt mer løsning. Jeg vil ha den nye fronten med firkantede lykter...og dette koster meg: (hold dere fast) 11.000 ekstra etter at kostnaden for fangeren i seg selv er trukket fra. Det vil si: nedre grill i fangeren fremme, 2 lister på sidene som skal lakkeres i bilens farge, 2 stk grøftelys, 2 lister på fangeren bak +lakkering, nedre del av bakfanger som er litt breiere på nyere modell. Grill under panser fremme er her ikke tatt med. Dette er da ikke medregnet kosten av selve fangerene...for de var lik de jeg hadde så de blir dekka fullt gjennom forsikringa...og dette er kun det jeg må betale i mellomlegg.... Hengerfeste er fremdeles ikke vurdert skiftet... men det kommer jeg ikke til å gå med på. Total pris på skade uten å ta med mellomlegget: 50.000 Så det blir defenitly billigere for meg å ta tilbehørsdeler til nye fangerene selv. Forøvrig: det med brukte deler er noe jeg ikke liker i plastikk komponenter egentlig. Er redd for sig og diverse. Ps Jeg fikk pris på den fangeren jeg aller helst ønsker... st220 eller hva den heter. Men den kosta 8000 kroner...uten tilbehøret... Så i det tilfellet hadde mellomlegget mitt øka til sikkert det dobbelte totalt....om ikke mer...
  9. Jo..det er noe i det. Men jeg liker ikke helt ymse løsninger som det blir snakket vagt om iht en evt rep. Snakk om brukte deler kanskje. Og ikke vil de skifte hengerfeste...som nå ser mer ut som en u... Nå er det ikke kommet frem en endelig løsning da...det skal sies, selv om summen er satt. Men jeg er ikke kjent med forsikrings skade eller hva jeg kan 'kreve'.
  10. Hah...ja...det var det jeg tenkte. Jeg driver å vurderer hva jeg skal gjøre iht summen fra forsikringa nå. Mon tro om jeg skulle tatt ut pengene.. og brukt bilen som en sjauebil.. siden jeg har 3 biler og denne brukes minst. Synd taksten ikke var 10-15.000 kroner høyere nesten Evt kanskje det lar seg gjøre å selge noe deler av den og.
  11. Er bensinmotor, uten turbo. Finner ingen åpenbar sprekk i rør eller slanger.....
  12. Vil det være riktig å anta at ford opererer med noe annerledes priser?
  13. De vil reparere bilen. Og jeg spurte om muligheten til å få velge den andre typen fremfanger (med "firkantede" grøftelys istedenfor runde). Og her skulle de regne over hvor mye mellomlegget blir. Er det noen her inne som har mulighet til å sjekke prisdifferanser på fangerne? Noen som jobber på Ford eller noe? Det lokale verkstedet her bruker ganske så lang tid på hver eneste vending de skal ta, og serverer merkelige svar til forsikrings selskapet. Men... og dette er litt sært...men bilen har begynt å bruke ganske kraftig med olje (den har ikke brukt olje fra jeg overtok den og frem til de siste ukene, og jeg har fulgt opp servicer og vært nøye med kontrolleringa på olja). Kan dette ha samsvar med kollisjon å gjøre mon tro? Eller tilfeldig??
  14. Men er det 146 hesteren, og ghia? må ha 1800 kg krok kapasitet pga vogn...
  15. Sånn ja. At bilen blir til spiker...da skjønner jeg. Leste nok den litt feil eller evt kjapt jeg der Eller så har alt for mye fri dager sløvet sansene Men han sa på Ford at han kunne ikke se noe annet enn at bilen ville bli reparert. Og det er derfor jeg frykter den noe raske visuelle kontrollen. Og jeg håper de fikser bilen, helt ærlig. For ellers må jeg på let etter ny identisk bil
  16. Den der ble vel litt feil? =)
  17. Ja....tror det var 2 ting som redda meg. 1: han traff helt flatt. 2: hengerfeste Spent på utfallet jeg.... Men btw....er det ikke normalt å ta en grundig kikk når de skal taksere skade? Det ble ikke sett under bilen hverken fremme eller bak, ikke åpna panser eller bakluka eller noe... virka litt 'hu og hast' spør du meg....
  18. Lurer på om jeg skal ta evt mellomlegg å få satt på titanium x bak og frem fangere mens det først skal gjøres. Bilen er dødskjedelig utvendig, men er såpass fornøyd inni
  19. Frontfangeren ble punktert av hengerfeste til bilen foran, og stålbjelken bak denne er knekt. Og på Ford sa de at de regner med den blir fikset opp. Det som er kjipt om den ikke skulle bli reparert er at jeg nettopp har skifta begge endeledd foran, oppgradert bremser med rilla skiver + røde klosser, og satt inn ny frontrute
  20. Fikk besøk av en volvo i bagasjerommet forleden. Jeg sto pent i ro og venta på at bil foran skulle svinge av, men det synes han bak bare var no tull. Han rakk ikke bremse over hode før smellen, så mest sannsynlig hadde han fartsgrensa (50) da han traff. Jeg ble også skjøvet inn i bilen foran. Skaden på min ser ikke så ille ut på bilde, men ser helt ræv ut...bokstavlig, om du ser den. Litt spent på takst av mondeoen. Var oppe i dag, men var bare en utrolig kjapp glansing og ett par bilder... er det noe jeg bør være litt obs på iht til rep av således skade? Synsinger?
  21. Ser dette er en gammel post men...var sugen på pickup versjonen av denne selv. Nå aner jeg ikke hvordan alikt funker men da jeg sjekka stoppa jeg med at det er problemer med typegodkjenning, samt co verdier. Workaround rundt dette eller? Rå bil den avbildede også... og ford trenger noe nytt blod for markedet her spør du meg. Er ikke mye av det nye som frister meg hvertfall.
  22. hehe. Er lov det. Nyt prosjektet da =) Men del gjerne bilder av bilen uansett!!
  23. kunne du hatt pma meg mer info tror du? Har ikke bilder?
  24. Heisann. Har du ribba eller kvitta mondeoen du la ut tidligere? Dbtw...får ikke sendt deg pm :)

  25. Hei Jeg frykter nok at å hente bil, hvis lokasjonen din stemmer, i oppland vil være noe i overkant dyrt og upraktisk desverre. Det ville nok være mer aktuelt med en strøken cossie eller noe av høyere verdi og særskilthet.
×
×
  • Create New...