Jump to content

Kjøpe ut vrak fra huggern.


d-link

Recommended Posts

Jeg sendte mail til bildemonteringen her i trondheim for å høre om hva de skulle ha for at jeg kunne ta med meg en bil å ha som delebil til et prosjekt. I mailen sa jeg at de kunne beholde rammenr. og at jeg kun var interessert i skallet og interiør.

 

Fikk til svar at de ikke solgte hele biler, kun i deler. Men hvis jeg da tar med meg en bilhenger dit, kaster alle delene opp i den og demonterer hele bilen og lar ramma stå igjen, det må da kunne gå bra.

Det høres ufattelig tungvindt ut ...

Andre her med lignende erfaringer?

[-] Ford Escort RS Turbo S2 - Prosjektbil - 1.6 CVH EFi, Koni, Cobra, Piper 285T2, Deflex, AP Racing, Megasquirt II v3.0, 2,5" Mongoose, Radtec Intercooler, Escos dyser, Cossiebremser, T3 .48 eksos, 7,4:1 cr, Mintex, Lockheed, Toad CarAlarm, AutoGauge, HKS, Innovate Motorsports, SFS Silicone hoses, OMP, 9mm core plug wire

[-] Ford Sierra 2.0iS - Bruksbil - kent cam FR34

Link to comment
Share on other sites

Kjøp en delebil isteden. Er vrakmeldingen kjørt gjennom systemet kan den ikke komme ut på veien. Vrakpant er det rette ordet om du skjønner..

Link to comment
Share on other sites

En kompis av meg gjorde det siste du nevnte. Han har en litt sjelden bil som det ikke er lett å få taki delebiler av. Men så kom det en slik en på høggern her. Han betalte en fast pris og fikk fri plukk av bilen. Men han måtte plukke på høggern, fikk aldri med seg bilen hjem.

2008 Ford Mondeo 2,0 Tdci Ghia

1990 Ford F-250 4x4 Diesel Lastebil

1982 Ford Granada 2,8 GL

 

Volvo har TIC, Ford har TIKK...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...