Jump to content

Min Cossi Vs Mercedes


Fresh|

Recommended Posts

Er dere totalt gale hele gjengen :blink: Tatt sierraen før 500.. Nei å nei.. Har nok tatt SL 500 jeg ja.. Bare tenk på hvor mange Forder jeg har fått for SL 500 når jeg har solgt den med en gang :P :D

 

Det har blitt cosworth i alle varianter det :wub:

Mvh. Trones...
87. Merkur XR4TI.
06. Ford Focus 3 dørs. MS Sport. (til salgs.)

69. Ford Capri 1600GT. 80. Ford Fiesta(til salgs). 08. Ford Mondeo 2.0 tdci.

 

HUSK å resirkulere plast! Visste du at 2kg plast sparer 4kg olje, som kan refineres til 1l bensin til å fôre lekene mine.
 

Link to comment
Share on other sites

Guest Andresen

Det kan jeg absolutt forestille meg RS|Stian. Kommer en eller annen kakse og tenker at "han råneren der kan jeg flise, for bilen min kostet jo mer enn hans!"

Link to comment
Share on other sites

Er dere totalt gale hele gjengen Tatt sierraen før 500.. Nei å nei.. Har nok tatt SL 500 jeg ja.. Bare tenk på hvor mange Forder jeg har fått for SL 500 når jeg har solgt den med en gang :D

 

Det har blitt cosworth i alle varianter det :wub:

 

 

Hvis man ser det på den måten så... ja da hadde jeg nok tatt Sl500'n he he. Hva skal jeg med én Merce når jeg kan ha flere Forder :lol:

Link to comment
Share on other sites

Niiice, sånt liker vi :)

 

Har hatt en del liknende opplevelser, og det er like tilfretsstillende vær gang.

 

En av de morsommere må vel være en gang jeg testkjørte IS turboen en fin vårdag. Ladetrykket skulle endres og siden det ikke var såå farlig om toppakninga rakna nappa jeg actuatorslangen og justerte ladetrykket kun med høyrefoten. Kjører østover ut av Drammen og får en typisk pakkis-bayer ved siden av meg i nest siste lyskryss. På grønt roper 6 sylindre ut gjennom kloakk-dimensjonert endestuss så det river i ørene mine og et enslig men bredt bakdekk legger igjen signatur. Uforberedt og med rundt 6,5/1 komp har jeg ikke sjangs, men jager fort innpå og rekker nytt rødt lys. To guttunger av synlig utenlandsk opprinnelse i oppråna bayer niglor på gammel stygg falma rød 5-dørs Sierra... Ok, jeg kan vel være litt harry da tenker jeg og drøye 5 sek før grønt lys legger jeg gassen i dørken. (6krpm launch :P ) Turtallsperre, støtvise stikkflammer (Haltech F5 driter i turtalssperra den) og 0,5 bar ladetrykk. På grønt er det bare å la 4-pucka sinter klore i svinghjulet og håpe alt holder, og det gjore det. 2 sek på 1. gir, brei på 2.gir, inn med 3. gir, bunne ladetrykksmetret som gikk til 1,5, og så slipper det pinadø... Det knittrer i tenningsbank, turboen skriker som om den har to føtter og en albu i grava og turtallet flater ut rett oppunder sperra, bilen logrer rolig fra side til side.

En liten km senere har jeg for lengst slakket av, bayern har helt klart ikke gjort det samme og har sikkert 180 når den passerer. Null stress, gammel-fåårrden var sintest :)

 

Får lyst på prosjektbil når jeg leser sånne innlegg Fresh| :D

Bilmekaniker / tekniker

01' Honda VTR SP-1

95' Frosk stv. 2,0 DOHC

A BE (før 19.01.2013) C D

 

Women don't really wanna hear men's opinion,

they just wanna hear their opinion in a deeper voice

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...