Jump to content

slett


twin turbo

Recommended Posts

www.burtonpover.com

 

dei har slike kit men om det er til 2wd eller 4x4 vett eg ikkje.

vis du bestiller derfra så må du nok belage deg på og vente en måne og 2

kansje....

RS Cosworth 1990

 

 

Mvh Raymond

Link to comment
Share on other sites

ja vet om burton, men skjønner ikkje heilt kva motorer det er til og om det er tillaget for veivføler, da det står til 2.0 pinto liksom, og 205blokk, og ein til 200blokk. tenkte å sende ein mail til dei og høre om dei kan sende eit tilbud på komp sett, men må da vere fler som selger også? greit å ha noen å samenligne og vurdere mot.

 

4x4 er isåfall på spesbestilling da må ha diffopphenget og akselfeste, men har sendt forespørsell direkte til pace om dette og

 

venter på svar fra pace og burtonpower nå så får vi se. trur wilcoxengines også har men får se kva svar eg får nå først.

 

Holder akkurat på med det samme på Escorten min. Det eg kommer til å gjere er å sveise ein subframe til diffen forran med innfestinger i rammeverk og travers,diffen og opplagringa veit du jo kor den må stå pga lengder på drivaksler/mellom aksel fra kassa. Eineste du må tenke på er at du har klaring mellom bunnpanne og diff/diffakselen,og at drivakselene ikkje går i bunn eller får belastning utover ved inn og ut fjøring(Dette bruker ikkje vere noko problem på ein bil med asfalt oppsett der fjøringsvei stort sett ikkje er lenger enn 30-50mm ut fra normalstille på bilen).

 

Mvh

 

Borgen Motorsport

Mvh

 

Borgen Motorsport

Link to comment
Share on other sites

ja det er selfølgeli ein muligheit :) er vel egentli bedre det da står det i vertfall fast. Vis du bygger dette så kan du vel legge ut litt spec så eg kan se litt korleis det blir. eg har lurt litt på å kjøre bakdiff foran og med custom rammeverk og akslinger, men veit ikkje heilt om det er plass.

 

Slipper vertfall å ha ein diff som river og sliter i motoren. Trur det blir trangt med bakdiff fremme.Har ikkje fått diffen i hus enda,men kan sikkert sende deg nokon bilder når jobben er gjordt.

 

Mvh

 

Borgen Motorsport

Mvh

 

Borgen Motorsport

Link to comment
Share on other sites

ja er int i dette når du har fått det til :) Fikk svar fra pace att dei ikkje leverte til 4x4. Men rekner med att det er på spesialbestilling så får ein dette, men venter på pris på 2wd sett. Kor har du kjøpt tørrsump? og kva kom det på?

Burton hadde ikkje noe å anbefale til turbo yb, da det bygges mest sugetrim der virker det som. Venter på svar fra wilcox også nå.

 

Bruker deler fra Peterson(pumpe og tank),bunnpanne og slikt lager eg sjølv.

 

Mvh

 

Borgen Motorsport

Edited by Borgen-Motorsport

Mvh

 

Borgen Motorsport

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...