Jump to content

Girkasse 2wd cosworth


Turboterje

Recommended Posts

så sant, så sant. bare se på morefun sierra'n :/

 

mennee, det var noen som solgte noen ganske bra girkasser til en grei pris. røflig 15000kr.. noen som husker hva slags kasser det var og hvem som solgte de?

 

men det var noe alla getrag kassene

Link to comment
Share on other sites

Ting blir aldri bombesikkert med de effektene desverre

 

Som du sikkert så,så skrev jeg bombesikker i gåseøyne:) Men hvis man skal ha girboks som tåler en støyt så unngå orginal kasser med oppgradert drevsats,dog osv feks mt75.Hvis man sammenligner en girboks som er ment for konkuransebruk (uten ryggelys utak og speedometer) så vil man se at godset som er i rundt,altså girkassehuset er mye tykkere en standar bokser.Det hjelper ikke hvor god drevsats man har,hvis kasse begynner å flekse.Godt eksempel på dette er framdiffer til cosworth 4*4.Der forsterker man det orginale diffhuset med plate,for å unngå flexing,vridninger.

 

Man kan aldri forsikre seg mot havari på noen ting,men kan ta hvisse forhåndsregler,bruken av utstyret har også mye å si..

Link to comment
Share on other sites

Har faktisk kjørt noen sesonger (mest bare på bane treff) med standard kassa og litt "power giring" uten problemer (sikkert et tids spørsmål før det havarerer) med c.a 580hk og 740nm. men er ganske sikker på at den er i inngrep før clutchen slippes, har iallefall vert en rimelig løsning til nå

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...