Jump to content

Bergensere på glatta


grcossie

Recommended Posts

Nei ble jo taua inn rimelig fort så lærte jo fort at det ikke var noe smart..

 

 

Hehe, er jo samme med bil og egentlig. greit nok og få ein sleng på offentlig plass men fleire gonger etter kverandre og fleire biler.... då burde dei ha vist bedre.

Nåverende biler:
91 Ford Sierra stv doch
90 Ford Sierra Cosworth 4x4

09 Ford mondeo duratec

Link to comment
Share on other sites

Folk frå voss kan hvertfall ikkje kallast bergensara.. Og e veldi fort for å hiva seg innpå den plassen der uten at ein føler det er så gale. Ein flyplass som ikkje er i bruk meir av og til (om sommaren til basehopping og skydiving osv). Og er evig stor plass med ingen innesperra område eller noko (som det burde vert). Så er heilt ok egentli at ungdommer kan finne på noko så "dumt" som dette uten at det er idioti osv. Er normal ungdoms oppførsel. dei ga seg kansje ikkje tidli nok (når leiken var god) men har sjølv vert utpå der og leikt ein kort periode, og angrer eller synst ikkje det var noko galt. Ein plass må ein få leika seg (for leiker skjer UANSETT). Men at politiet plutseli slår hardt ned på noko som har skjedd i år etter år er litt sløvt synst eg..

 

men men. Måtte skrive pga den komentaren "bergensere på glatta) Som å kalle Oslo folk for bærums folk eller noe i den dur;) Men ja me e litt meir utenksomme en andre her til lands, men sån er det på bondelandet og der det er lite politi (eller ingen)

 

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...