Jump to content

El-bil og klima...


audun-eg

Recommended Posts

http://m.side3.no/motor/den-skitne-realiteten-bak-elbilene/8537423.html

 

Og sånn går no dagan... For 10 år siden var det "politisk korrekte" dieselbil. Det medfører at Ola Nordmann, som ikke kan ta seg råd til ny bil (spesielt ikke hvis han skal frakte familie og andre ting som krever mer plass enn man får i et "hundehus") ikke har særlig mye annet valg enn å kjøpe en brukt dieselbil. "Straffen" for å kjøre diesel er det nå etter hvert den som er dårligere stilt enn lønnsadelen, som må ta. Ikke noe nytt det...

 

Har i utgangspunktet ikke noe i mot biler med alternativ drivkraft, men myndighetenes subsidiering av el-bilen som det eneste rette, er like feilslått som subsidieringen av dieselbilen (dog ikke på langt nær i samme vanvittige skala) var i sin tid.

 

Påpeker at jeg ikke kan verifisere tall o.l. I artikkelen, og at synspunkt i høyeste grad er subjektivt. Tror likevel på et nyansert bilde...

Link to comment
Share on other sites

Ja de ordene lokalt og globalt. Bør helst ikke komme så tett på i enkelte setninger :P Mens de i andre setninger bare kan repeteres til det uendelig.  :lol: 

Surfet finn.no nylig, og siden Oslopakke 3 skal avgjøres før sommern så utgår alt av dieselmotor om det ikke er Ranger eller Transit. Da er det ikke mye å finne av brukt fra 2005-2010.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...