Jump to content

Overhale karosseri utlandet


Bincosho

Recommended Posts

Er veldig mange som har blitt lurt eller fått tilbake en bil de ikke er fornøyd med. De seriøse firmaene vet å ta seg betalt nå så med reiseutgifter så er det hvisnok ikke så mye å spare på det lenger. Svak norsk krone forverrer også det hele.

En bekjent har fikset opp flere biler i Polen, for 10 år siden var det mye å spare pluss at du fikk utført arbeidet av flinke folk og med meget godt resultat. De 2 siste bilene han har hatt der nede nå er ikke bra, den ene må regnes som svindel. En 3dje bil ble hentet halveis ut i restaureringen etter tips fra en annen som var der nede for å klage på ræva arbeid.

Du må betale for kvalitet i østeuropa på lik linje som her i norden.

Ville ikke sendt en bil ned for restaurering/lakking om firmaet ikke hadde gode referanser.

På AmCar-forumet er det skrevet en del om dette, noen positive men også negative resultater. Men det finnes seriøse firmaer som tar på seg oppdrag fra oss nordboere men tiden hvor du fikk en skikkelig lakkering for 5000 kr er over.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Vi i Miljølaser kommer på sikt til å begynne med restaurering av veteranbil og biler før elektronikkens tidsalder (ca 1980-90). Da vil vi bruke laser til å fjerne rust, lakk, smuss, plaststoff, osv. Dette er en effektiv metode for fjerning av disse komponentene på stål, og andre metall overflater. Hvis du vil ha dette gjort med din bil, så ta kontakt og vi setter deg inn på venteliste. Karosseriet må være tomt ved levering. Seterammer må være uten trekk og skumdeler. interiør må ut. Du får en skånsom fjerning av rust, lakk (hvis ønskelig) og skitt med laseren, overflaten blir ikke varmet opp i det hele tatt. Sandblåsing kan derimot gi plateskader hvis man holder for lenge på i samme område. Anbefaler på det sterkeste å få det gjort med laser.
Ligger bilder på FB:  https://www.facebook.com/Miljolaser
Video fra demo på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC3prfKdkoVT3vsmMhmkhXOA

Dette er bilder fra laser demo i Bergen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...