Jump to content

Løkka performance

Gjest
  • Posts

    199
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Løkka performance

  1. Ønkser og få kjøpt høyre drivaksel bak til sierra sedan cosworh 2wd. Ta kontakt på pm.
  2. Da vet jeg hva som gikk i stykker på min bil. Stikk aksel høyre side bak var knekt tvers av!!
  3. Trenger venstre grøftelys til sendan noen som har???
  4. Hei,,, Jeg vet ikke om jeg rekker og få skiltene før det treffet!!! går d greit?? Kjører da uten hvite skilt.
  5. Trenger reimhjul til servopumpa noen som har?? trenger også venstre bærebru bak til 2wd sedan. cosworth 7,5 tom
  6. Hei trenger dørhåndtak venstre bak. de svarte utvendige listene på siden til bakruta på sedan. De svarte trekantene på bakdørene "hjørnet på rutene". Og jeg trenger de 3 skruene på dash bordet og noe sånnt smått... noen som har noe av dette??. bor i skedsmo området. trenger d litt skjapt, egentlig i helga. har ikke tid til og vente på høggern Tlf 92232893. takk
  7. Har en orginal cosworth stol som er knekt på midten etter en ulykke. trenger derfor en ny venstre stol (mørk stoff fra 91 4x4 cosworth) eller så kan jeg kjøpe 2 nye bøtte stoler. Ta kontakt på tlf 92232893. er ikke så ofte på nett.
  8. Org stempler med nye stempel ringer brukt bare noen få mil.(Dreid ned 2 mm på toppen) og org råder. Selges. 2000kr. frakt i tilleg. Ta kontakt 92232893.
  9. jeg hadde ikke paya 28 laken med mindre det følger med girkasse og hjerne.
  10. org stempler. dreid 2 mm. helt nye stempelfjører kjørt noen tusen bare. org råder. Selges pga kjøp av andre stempler 2000kr Kontakt meg på 92232893
  11. Går jo ikke kjøpe noe av noen lengre,,,
  12. Fy F,, du er defenitivt heldig. gleder meg til og se den live. har ønske om og skaffe en selv, siden jeg ikke er fan av japse drifte biler.
  13. Det mener jeg og. gammle 2wd cosworth topper er ikke gull! Det er ingen som gir 10 000 uansett!!
  14. JO TAkk !!Nytt skall på plass. Med litt vilje/lyst så er det klart igjen ganske så fort. Må han den på veien igjen så fort som mulig, ellers så blir jeg alkoholiker trur jeg:P.
  15. Gikk veldig bra med oss. fattern som kjørte brista 2 ribbein. Dette hadde ikke skjedd hadde han tatt til etteretning at man ikke gir full gass første gang man prøver en sånn bil. Når jeg så på spedometeret hans så var det 70 men etter at han ga gass så vet jeg ikke. Han fikk sladd og stivna som en stokk. Trur ikke han hadde forventet det trykket han fikk. For han er jo v8ere tingen og alt annet dritt. hehe. Men har ordnet seg med forsikringspenger og sånn så har nok penger til og fikse dette.
  16. Da tenkte jeg det var på tide og legge ut bilder av bilen min etter at fattern skulle prøve den en tur. Det her er det som ikke skulle skje Travers til girkasse knekt. Mellomaksel må repareres. Mulig at travers bak må byttes. Resten ser ok ut. Har fått nytt karroseri. Venter på bur og lakkering. ***** dritt.
  17. Hehe har hørt at dette går som dokument forfalskning. når du bruker de små utenom og godkjenne dette med biltilsynet.. Vet ikke om det stemmer helt. men ring bt.
  18. Ønsker og få tak i en sierra 4x4 v6 helst sedan men alt går. Helst eu ut vintern.
  19. Kjøp 4 sett med låsemuttere! bruk alle sammen. Vanskelige og få av da gitt.
  20. kommer og ser på jeg:) kansje ikke så lurt og ta firma bilen utpå..
  21. Brytern blir skjeldent ødelagt. Men hvis noen har trykkt på den må du skru den ut å holde den opp ned også gi den et rykk nedover. så skal du måle nesten 0 ohm! Jeg er glad jeg hadde montert den når fattern ødla bilen min hvertfall. uten den vet jeg ikke om det hadde vært lykken.. hadde også batteri kutter.
  22. Det innlegget her begynner og spore fullstendig av! jeg var på bremmsetreffet sist med fmcn og min erfaring med dette firmaet har vært bra, gutta der ga meg ****** god service. hyggelige og service innstillte! Gutta gjorde det de kunne og ga meg dems erfaringer og meninger, uheldigvis så var det en del ting som ikke klaffa med bilen min når jeg var der. så det ble utsatt, nå er motoren en killer og klar. så jeg kommer helt klart til og søke dem om hjelp igjen. Gleder meg! Jeg har hatt et ******** med denne drit bilen siden jeg startet og bygge! jeg kan sikkert skrive en hel bok om all den dritten jeg har hatt med denne, alt i fra at en postmann rygga inn i siden på den, til at fattern holdt på daue i den!! Når jeg var hos TEF var en av de få gangene hvor jeg har fått ordentlig hjelp for ikke No!! det setter jeg ****** pris på.
  23. Jeg skulle med glede ha kommet!!! men det får bli neste år igjen,. Fan!!!!
×
×
  • Create New...