Jump to content

Count

Gjest
  • Posts

    3262
  • Joined

  • Last visited

About Count

  • Birthday 02/22/1982

Medlemsinfo

  • Bosted
    Stavanger
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Stavanger

Recent Profile Visitors

4574 profile views

Count's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Da tinger jeg panseret ditt. Det av de to som er i best stand. Kan ta litt tid foer jeg kan komme og hente det, er i Saudi Arabia paa jobb, men kommer hjem til paaske. Tidsnok?
  2. Kunne veldig gjerne tenkt meg bilde av leppa. Send gjerne på epost: faukstad@gmail.com
  3. Har du bilder av panseret..? Smokestone pearl er det vi ville kalt sølv metallic sant?
  4. Synd.. Var ei veldig sjelden frontleppe på denne. Har bare sett den i SUHE katalogen.
  5. Har du fortsatt denne Scorpioen med STOR S stående? Årsmodell? Hvilekn farge er den...? Regner med at den ikke er tollet inn siden den ble slaktet for motor....
  6. Flott, da gjør jeg et forsøk.. Tenker jeg slipper ut litt luft så de ikke ekspanderer for mye. Tross alt rundt hundre grader inni der. Vaskeren bruker vi til downhole tools i oljeindustrien.
  7. Tenkte å få rensket skikkelig opp i felg/gummi/salt klompene jeg tok av bilen nå i forrige uke. Vurderer å kjøre de i delevaskeren på jobb, noen som har prøvd dette..? Noen umiddelbare motforestillinger mot det.?
  8. Venter også på Powerflex foringer. To måneder siden jeg bestilte de nå. Har de noe slags telefon nummer??
  9. Slenger innom rett som det er, men holder med lavt i terrenget. Dessverre altfor travel med alt mulig annet enn bil om dagen..
  10. Ta deg en tur til en høgger og plukk deg ut en sedan av så nyere dato som mulig, så får du billige "nye" dempere. Sierra dempere er for korte.
  11. Regner med far din har 2wd, og da er ikke disse foringene de samme 4x4 gearbox cradle kitet som selges til MT75 rundt omkring. På 4x4 kassa sitter alle fire skrudd i kassa, mens på 2wd er det bare foringene på sidene som sitter skrudd, de på toppen er bare tredd nedpå to pinner som stikker opp fra kassa. Hvis du dreier deg fire aluforinger her nede på verkstedet og får pressa de på plass skal de nok gjøre nytten. "Ingeniøren"
  12. Count

    scorpio styling

    Takk likevel. Har fortsatt ikke funnet noen som selger spoileren til vannblemmestylingen. (Den som kom paa faceliften) Sett den noe sted?
  13. Count

    scorpio styling

    Jeg fant, jeg fant.: http://www.gup-tuning.ee/index.php?CarManufacturerId=4&carmodel=32&lang=est
  14. Count

    scorpio styling

    Noen som har linken til sidene hvor de selger scorpio styling? Har rota den bort og finner ikke igjen traaden her paa forumet. RS-stylinga altsaa..
×
×
  • Create New...