Jump to content

Count

Gjest
  • Posts

    3262
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Count

  1. Da tinger jeg panseret ditt. Det av de to som er i best stand. Kan ta litt tid foer jeg kan komme og hente det, er i Saudi Arabia paa jobb, men kommer hjem til paaske. Tidsnok?
  2. Kunne veldig gjerne tenkt meg bilde av leppa. Send gjerne på epost: faukstad@gmail.com
  3. Har du bilder av panseret..? Smokestone pearl er det vi ville kalt sølv metallic sant?
  4. Synd.. Var ei veldig sjelden frontleppe på denne. Har bare sett den i SUHE katalogen.
  5. Har du fortsatt denne Scorpioen med STOR S stående? Årsmodell? Hvilekn farge er den...? Regner med at den ikke er tollet inn siden den ble slaktet for motor....
  6. Flott, da gjør jeg et forsøk.. Tenker jeg slipper ut litt luft så de ikke ekspanderer for mye. Tross alt rundt hundre grader inni der. Vaskeren bruker vi til downhole tools i oljeindustrien.
  7. Tenkte å få rensket skikkelig opp i felg/gummi/salt klompene jeg tok av bilen nå i forrige uke. Vurderer å kjøre de i delevaskeren på jobb, noen som har prøvd dette..? Noen umiddelbare motforestillinger mot det.?
  8. Venter også på Powerflex foringer. To måneder siden jeg bestilte de nå. Har de noe slags telefon nummer??
  9. Slenger innom rett som det er, men holder med lavt i terrenget. Dessverre altfor travel med alt mulig annet enn bil om dagen..
  10. Ta deg en tur til en høgger og plukk deg ut en sedan av så nyere dato som mulig, så får du billige "nye" dempere. Sierra dempere er for korte.
  11. Regner med far din har 2wd, og da er ikke disse foringene de samme 4x4 gearbox cradle kitet som selges til MT75 rundt omkring. På 4x4 kassa sitter alle fire skrudd i kassa, mens på 2wd er det bare foringene på sidene som sitter skrudd, de på toppen er bare tredd nedpå to pinner som stikker opp fra kassa. Hvis du dreier deg fire aluforinger her nede på verkstedet og får pressa de på plass skal de nok gjøre nytten. "Ingeniøren"
  12. Count

    scorpio styling

    Takk likevel. Har fortsatt ikke funnet noen som selger spoileren til vannblemmestylingen. (Den som kom paa faceliften) Sett den noe sted?
  13. Count

    scorpio styling

    Jeg fant, jeg fant.: http://www.gup-tuning.ee/index.php?CarManufacturerId=4&carmodel=32&lang=est
  14. Count

    scorpio styling

    Noen som har linken til sidene hvor de selger scorpio styling? Har rota den bort og finner ikke igjen traaden her paa forumet. RS-stylinga altsaa..
  15. Hvor mye skal du ha for å hive alt på en palle og sende det med bring for meg.?
  16. Count

    Deflex

    Jeg tror foringene til bærearmene passer, men det er alt.. Resten er komplett annerledes desverre.. Jeg har på ingen måte noe bråhast, som sagt er jeg i mexico om dagen, og kommer nok til å være her en god stund til. I løpet av vinteren..? Hvilken frosk er det forresten? Kunne vært interessert i diffen også om du skal selge den. Trenger 4.1 eller 4.27 utveksling..
  17. Count

    Deflex

    Ingen.....?
  18. Count

    Deflex

    I forbindelse med LANGtidsprosjektet mitt plukket jeg av ALLE gummiforingene på Scorpioen min og sendte de til Deflex i England for å få de laget i Polyurethan. Dette er nå litt over ett år siden, og jeg sitter fortsatt uten foringer av noe som helst slag..... Jeg har hele tiden hatt mer eller mindre kontakt med selskapet, men i mars ble det plutselig stille, og jeg har tilgode å gjenopprette kontakt. 1. Ligg LANGT unna dette selskapet, komplett useriøst. Punktum. 2. Som noen kanskje har fått med seg er jobber jeg i utlandet og det er forholdsvis langt hjem til prosjektet i garasjen. Jeg trenger med andre ord hjelp av en av dere. Siden jeg sendte ALLE foringene til armhuleslikkerne i england har jeg ikke lenger noe å sende til andre, seriøse selskaper. Hvis en av dere har et (froske)scorpio-lik stående, kjenner noen som har det, eller vet om ett på et huggeri en plass hvor det bare samler støv, OG kunne tatt dere bryet med å demontere disse venter det bøtter med takknemlighet og en liten slant penger. Foringene jeg snakker om er: fremre og bakre bærearm foran og bak (mistenker at de bakre er like på gamlescorpioen) stabstagforinger støtdempertopper Traversforingene bak fjørtopper bak diffopphengforingen de små foringene mellom diffen og traversen mellomakselsmultringen opphenget til mellomakselen. Kommer ikke på flere i farten, da det er ganske lenge siden jeg demonterte og sendte disse. Hvilken stand disse er i er veldig likegyldig, så lenge de ikke er komplett deformerte. Jeg er sjelden inne her, så svar på epost (faukstad@gmail.com) er å foretrekke.
  19. Count

    1967 Taunus 17m

    Har du undersokt hvordan det er a fa godkjent dette enda..? Og hvor kjopte du senk.? (Merke)
  20. Vekker til live igjen denne tråden.. Fattern kjøpte en kongebillig mondeo for ei uke siden. Denne har de samme symptomene, drithard gasspedal, mongo på turtall, og i tillegg lyser ABS og TCS lysene i instrumentpanelet. Løste dette seg hos dere? Og hvordan fikk dere det til.? Setter et par kroner på dårlig kontakt, en eller annen plass. Mulig kontakten inn på TCS-klanken. (siden lysene i Instrumentpanelet er aktivert) Testa ABS'n på holkeføret i dag, den funket så den kan det ikke være.
  21. Avhengig av bredden på felgene trenger du spacere for å gå klar av fjærbeina. I tillegg må du passe på så navåpningen (hullet midt i felgen) er stort nok. Mest sannsynlig har de en senterring av nylon/PU/plast som kan skiftes ut. Hvilken bil kommer de fra?
  22. Falkenborg bil i trondheim, anbefales på det sterkeste.
  23. Master og slavesylinder til clutchen..? (og pedal forsåvidt)
×
×
  • Create New...