Jump to content

Frode77

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Rogaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Rogaland
  • Interesser
    Ford Kuga ST-Line 2017

Frode77's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. hei. har en kompis så hadde tilsvarende problemer på en Audi bensin der verksted slet med å finne ut av det. De byttet ecu, deler av ledningsnettet etc. Viste seg å være en jordingskabel med dårlig kontakt.
  2. Det jeg mener går tregt er lasting av kart etter jeg har startet bilen. Utover det er det helt greit. Jeg tror oppdateringen har gjort noe med lyden. Med det mener jeg hvor høyt hvert tall på volumekontrollen utgjør. Før oppdatering hadde jeg som regel volume på max 15. Nå føler jeg at jeg må skru høyere for og oppnå samme volume. En annen ting er når jeg kobler fra Androi Auto. Når jeg starter bilen neste gang er radioen skrudd av. Før gikk den som regel rett på FM hvor jeg ikke har lagret noen kanaler. Ble derfor bare støy. Det jeg ikke har fått testet enda er hvordan det er når jeg har hørt på DAB. Før slet jeg med at den ikke fant DAB-kanalen fort nok etter oppstart og gikk derfor over på FM. Støy med noe høyt volume er ubehagelig. Er det noe jeg virkelig savner så er det og kunne programmere inn et standardvolum radioen alltid starter på. Da hadde ikke dette vært noe problem.
  3. heisan hvor på siden finner du dette? Edit: så linken din lenger oppe nå. Skal sjekke versjonen jeg har. Hadde bilen inne for ikke så lenge siden. mulig de oppdaterte da. Synes iallefall at Sync er veldig treg til tider. Spesielt og laste kartet etter oppstart. Min Hyundai Ionic er mye kjappere. Merket du forskjell i hastighet ang lasting av kart etc?
  4. Frode77

    Ryggekamera

    Hei Er det ikke nye 5 års reklamasjon på kameraet som ble byttet?
  5. Hei Har ikke så mye og bidra med dessverre. Men jeg hadde aldri akseptert at dette ikke ble dekket av Ford. Jeg hadde nok ganske tidlig i saken forlangt dekket batteribytte også hvis de ikke har gjort det. Jeg er selv en fornøyd, fersk Ford eier og er spent på om Ford vil leve opp til mine forventninger. Jeg har en 12 år gammel Saab 9-5 som har fungert så og si problemfritt helt siden den var ny. Min 2017 Kuga forventer jeg det samme av. Iallefall de 10 første årene. At ting kan skje er en ting men slike tullefeil som du opplever bør ryddes opp i uten heft for deg. En kamerat handlet seg en audi A3 som hadde gått som leasing. Etter en tid begynte girkassen og lage ulyd. Audi mente det var brukerfeil fra hans sin side. Han stod på sitt og enden på visa var at de etter nesten 1 år måtte ta en girkasse fra en lik bil i utstillingen og montere i hans sin bil for egen kost. Han fikk gratis leiebil i hele perioden. Om det var Audi Norge eller forhandleren som tok regningen vet ikke jeg. Sånn synes jeg bare er rett og rimelig.
  6. Hei Er det noen som har kunnskap om awd systemet som er på nyerer Kuga, eller evt har fått testet det. Lurer på hvordan dette er i forhold til konkurrentene sine løsninger. Mazda og Mitsubishi har vel sine egne løsninger som etter hva jeg har forstått er av den mindre bra sorten. Kuga begynte vel med Haldex og ser for meg at de kanskje har tatt noen ideer derfra? Audi/Vag bruker vel også Haldex på de uten deres eget Quattro system. Jeg har sjekke youtube etter test av Kuga sitt awd system. Men finner ingenting. Det er en del videoer om den amerikanske Escape. Men er usikker på om det er samme drivverk, Uansett er jo de bilene stort sett utstyrt med bensinmotor.
  7. Jeg sjekket min bil og der står navnet. På Pioneer spilleren jeg har i den andre bilen så kan jeg velge om det skal vises kanalnavn eller "frekvensen". "Frekvensen" på DAB/DAB+ er ikke logisk sånn som på fm båndet. vises som en kominasjon av bokstaver og tall. Block5 f.eks
  8. Hvis det er de nederst på skjermen så mener jeg det står kanalnavn på min. Kan dobbelsjekke når jeg kommer hjemi dag men er så og si 100% sikker. Gjelder Dab da jeg kun bruker det.
  9. Takboksen er solgt. Men har takbøylene igjen. Disse er originale Ford bøyler. Stod på min Kuga men passer kanskje til andre modeller.
  10. Du kan også bruke Android Auto opp mot Sync-3. Da bruker du google maps direkte fra mobil på skjermen i bilen. Du kan også styre div andre apper også. sånn som Spotify, Tunneln Radio etc. Støtte for Android Auto er innebygd som standard i Sync 3. Jeg bruker Samsung S8 og der fungerer det veldig bra. Android Auto må installeres som tredjeparts programvare da det ikke er offisielt er lansert i Norge enda. Tlf må være koblet til bilen med kabel. Standard ladekabel holder.
  11. Frode77

    Caravanspeil

    Takk for svar. Alle 3 alternativ virker som gode speil. De første du linket til Audun virker litt små. Er de så små at du ikke ser veien og trafikken bak samtidig? De siste der syntes jeg virket vel store men de gir nok desidert mest sikt bak av de 3.
  12. Hei Fikk med en takboks når jeg kjøpte min Kuga 2017. Den skal være helt ny. Regner med den ble montert når forhandler tok ut bilen for demo. Den stod på originale Ford takbøyler. Vurderer og selge denne med bøyler. Nypris med bøyler er ca 13000,- Forventer ikke ny pris men gir den heller ikke bort. kom med et fornuftig bud. Jeg bor i Sola utenfor Stavanger men kan ordne frakt til nærmeste Bring Terminal. Evt kan jeg ta den med når jeg reiser på ferie. Dvs mellom Stavanger-Sandefjord 2 juli Det som følger med er takboks + bøyler, torxnøkkel med momentanvisning for feste av bøylene. inni boksen er det fester som jeg tror er til ski. Selges samlet. Jeg vet ikke om bøylene passer på andre Ford modeller. Jeg kan kontaktes på tlf 95 82 28 86 Mvh Frode
  13. Hei Jeg hentet min 2017 Kuga (ST-Line 150hk diesel awd aut.) på lørdag. har da kjørt den fra OS til Stavanger via Bømlo. Mitt sammenligningsgrunnlag blir min 2005 Saab 9-5 Estate 150++hk bensin aut. Det stod mellom denne og en Land Rover Discovery Sport med ca samme utstyr men denne var 2015 mod. Min far har en slik så jeg kjenner den litt fra før. LR Discovery Sport er litt større og vil kanskje holde seg bedre i pris. Valget ble Kuga pga at den var ny (demokjørt) + jeg liker designet godt. + erfaringene med 2015 Fiestaen vi byttet inn var meget gode. I tillegg ser jeg for meg at Kugaen kanskje blir litt rimeligere og eie kontra LR. Dette er vår første suv som nå blir vår primærbil + den skal brukes til og trekke campingvogn i ferier og helger. Mitt foreløpige inntrykk er at den har veldig gode seter, god og stabil på veien, Sync3 er veldig bra kontra den som var i Fiestaen (Sync2?). Det tar jo litt tid og sette seg inn i ting men føler det meste er lett og lære seg på relativt kort tid. Det er også wifi i bilen så jeg antar Sync3/kart oppdateres via det. Forsikring var også overaskende billig. Jeg har 150hk motoren som skal ha 370nm tror jeg. Den fungerer bra og høres ikke nevneverdig inne i bilen. Men den er ikke noe rakett. Nå er jeg godt vant med Saaben som både er lettere og har høyere effekt. En ting jeg ikke forstår er at passasjersetet ikke er elektrisk. Kun førersetet. Har inntrykk av at dette er en Ford greie da alle biler jeg har prøvd har enten begge setene elektriske eller manuelle. Pr nå er jeg veldig fornøyd men har jo da bare hatt den i 2 dager. Jeg er spent på holdbarheten i lengden da den har store sko og fylle da den tar over som primærbil etter Saaben. Den har jeg hatt siden den var ny og har hatt 0 problem. Kun service og drivtsoff..
  14. Frode77

    Caravanspeil

    Hei Har handlet meg en 2017 Kuga ST-Line 150hk. Skal bruke denne til og trekke campingvogn. Er det nødvendig med ekstraspeil eller vil den være bred nok? Evt hvilke ekstraspeil anbefaler dere? Finnes det originale?
×
×
  • Create New...