Jump to content

isanfa

Gjest
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by isanfa

  1. Noen som har en servopumpe liggende som fungerer, så kjøper jeg gjærne. Send helst PM, eller sms, eller slå på tråden om man føler for det, da jeg ikke sitter på forumet så ofte. Tlf 97951626.
  2. Er det frontlykter til sedan? Tilstand? Baklokk med RS vinge? Er det til en kombi?
  3. Alt er en vanesak:) Heller ved siden av E6 på landet, enn midt i et bysentrum:)
  4. Har du tåkelysene til fangeren? Regner med dette er Sedan fanger?
  5. Om du skal våtslipe hele bilen, og ikke har kompressor, så betyr det at du må gjøre det for hånd med kloss. Er du egentlig klar over hvor vanvittig mye arbeid det er? Du kommer til og ha senebetennelse før du er ferdig om du skal ha et greit resultat. Har du peiling på lakkering? Jeg lurer fælt på det med flakes selv. Legges den ilag med klaralkken, eller dusjes den på våt base på en eller annen finurlig måte? Hadde en BMW med flakes i lakken, og de var rimelig store de flaksa. Så liksom ikke helt at man fikk de igjennom sprøyta?
  6. Om du skal rulle bilen med vanlig bil lakk, og isåtilfelle metallikk lakk, så kommer du til og bruke mye lakk. Lakk som gjærne koster 900 kr litern. Klart det går, alt går. Metallic partiklene ligger i basen, og ikke i klarlakken. Om du tenker på flakes, som er mye større, så sprøytes vel de ilag med klarlakken. Men hvorfor skal du på død og liv rulle bilen? Kan du ikke bare sprøyte den selv da? Blir garantert ikke noe dårligere resultat, og du får deg en nyttig erfaring. Kjøp deg en sprøyte på biltema, og så er det bare tut og lakk. Sprøyta har du tjent inn på det du sparer i lakkmengde kontra rull. Så bruker du vannbasert farge, så er det avgassing som og koke kjøttsuppe.
  7. Om motoren i bilen ryker i garanti tiden, så har man vel utvidet garanti på den nye motoren. Det skal da være en selv følge da delen er ny, og underbefattes av fabrikk garanti. Det er da slik på andre produkter. Om du er i tvil, og er NAF medlem, så anbefaler jeg og forhøre seg med de. Men er rimelig trygg på at de skal stille med garanti på en garanti jobb. En garanti jobb er jo på lik linje med en vanlig jobb. Om de skulle være fritatt for ansvar ved en garanti jobb, så kan de jo rett og slett gi blaffen i og utføre jobben skikkelig. Om du har sett mekonomen reklamen i det siste, så gir de 3 års garanti på sine deler. Det er jo forventet at man har garanti på en del som er ny. eventuellt arbid også.
  8. Om dette arbeidet ble gjort for Mercedes, og ikke som en direkte avtale mellom "gubben" og det frittstående verkstedet, så er det mercedes dere burde klage til, da det er de som er ansvarlige for at deres underleverandører utfører arbeidet skikkelig. Om dette var en reklamasjons sak, så er det mercedes som er ansvarlig for reklamasjonen, og det er da de som skal ta dette videre med sine underleverandører. Og det er da vel en selvfølge at det ikke skal komme rust på en plass det er utført arbeid for et år siden. Er som at veggen i huset ditt er full i mugg 1 år etter en retting av en vannskade.
  9. Så,så. Vest sia av landet ligg vel ikke så strategisk til det heller:) Når noen sier vi bor avsides, så bruker jeg si E6 passer på utsia døra mi. Det kan da ikke være avsides det:):) Problemet ligger vel i mangelen på industri i området. Derfor finnes det vel lite bedrifter som tilbyr tjenester og rettet mot industrien:(
  10. Jeg har denne: http://www.finn.no/f...nnkode=23354963, bare at min er rød. Kjøpte min direkte fra Kina igjennom et gruppe kjøp på VWAudi klubben, og denne har fungert utmerket. Ingenting og si på kvaliteten, og den sveiser meget bra. Selvfølgelig er det ikke noe ESAB akkurat. Men et tilsvarende ESAB ville vel kostet 5 ganger mere. Vi måtte gi 6200 kr pr stk når vi kjøpte. Brukte båtfrakt, da sparte vi litt på frakta. Vet disse selges på ebay og, da en kompis handlet et nesten likt et, bare uten plasma delen på ebay. Funker fint det og.
  11. Selve lakkeringsutstyret er ikke så dyrt nei. Og til små skala lakkering finnes det rett billige løsninger. Det jeg ser på som litt av problemet er varmeovn som er stor nok. Og når den blir stor, så bruker den mye strøm, og når den bruker mye strøm, så trenger den en stor sikring, en stor sikring krever en ny kurs. Så til slutt så blir det rett noen kroner av det desverre:) Problemet er vel at det ikke er noen firma i nærheten som ser inntjeningspotensiale til og invistere desverre.
  12. Jeg tenker og få de til og sprøyte snøskutern min. De sku ha 1000 kr for og ta ramma. Så ble det litt ekstra om jeg hadde flere smådeler. Ramma er jo ulakkert, så den trenger ikke sandblåses, sikkert derav prisen.
  13. Kan du ikke legge ut bilde av den motoren? Jeg har aldri sett en slik.
  14. Jeg har aldri sett en doch motor i sierra med 16V. Har du en meget sjelden bil og selge?
  15. Et godt triks på ford uten LMM, men med MAP er og trekke ut en vakumslange ifra innsuget. Blir mager og fin på tomgang da:)
  16. isanfa

    sierra is med 4x4

    Sierra med Doch kom i 5 dørs, sedan og stasjonsvogn. Tror ikke det finnes 3 dørs med doch. Mulig jeg tar feil, men har aldri sett det. Sierra 4x4 med doch kom kun i sedan og stasjonsvogn. Sierra med V6 kom kun med 4x4 i 5 dørs. Sierra V6 kom og i sedan og stasjonsvogn, men da uten 4x4.
  17. isanfa

    XYZ Racing bremsekit

    Hvis det var slik at trådstarter sku ha det råeste som var, så ville det vel vært mere naturlig med brembo , AP etc. Men nå er det nå engang slik med mange av oss, at vi er "on a budget" som du sier. Ikke alle som vasser til knærne i penger. Da er det vel naturlig at det blir et kompromiss imellom pris og kvalitet.
  18. isanfa

    XYZ Racing bremsekit

    Jeg lurer og på hva som ligger til grunn for din mening om dette produktet. Husnes kjører det på sin texaco, og hvis du har hørt om KRB, så har de bygget et nytt versting bygg. Audi S1 replica med rør ramme chassie, og hva var det nå, godt over 1000 hk ivertfall. Dette da selvfølgelig med trekk på alle 4. Og de kjører disse bremsene på den. Er det godt nok for de, vil jeg tro det holder til mange av oss andre og. Og til opplysning, disse er ikke noe "china skit", disse er produsert i Taiwan, som er det landet i Asia med størst utvikling på produksjons teknologi, når det kommer til det og produsere kvalitetsprodukter. Et land som vi totalt overser, men som kommer til og selge mye til vesten fremover. Og det er ikke spesiellt billig heller, hvis man sammenligner priser på china kopier av diverse varer, så er dette faktisk dyre greier. Også er disse produsert, slik at man kan bruke AP skiver og klosser hvis man vil. Og det gjør det jo og enklere og få tak i nye klosser hvis man har slitt ned et sett. Og vi vet vel alle hvilken prisklasse AP racing bremser ligger i????
  19. Regner med at bilen henger i luften på bildet. Slipp den ned på hjula, så skal du se at den glippa blir borte. Da presses traversen mot karroseriet.
  20. Vel, jeg får prøve på nytt igjen. I denne tråden har jeg altså tilsalgs noen xenon kit. De som vil informere verden om hvor man kan kjøpe det billigere, kan starte sin egen tråd i den gruppen et slikt topic måtte være aktuelt.
  21. Hvis du ser litt bedre på teksten i første post, så ser du at det står tyskproduserte kit. Er den linken din et tysk fabrikat? NEI Det kan vel stemme. Mente å huske at det var H1, men hvis du sier det så. Har nå H1 tilsalgs uansett.
×
×
  • Create New...