Jump to content

Mondeo ghia-x

Gjest
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mondeo ghia-x

  1. Biltrend har best kundeservice. Kjøpte bil hos Bil i Nord, skal aldri gjøre det igjen
  2. Hei. en av hjulboltene mine er knekt, så jeg lurer på om det går å bytte den ene bolten, eller må man bytte hele navet?
  3. hvis du klarer å skaffe meg ett i skinn så kan vi bytte:-) kunne godt ha tenkt meg å bli kvitt skogen..
  4. Min var bare å dra opp av koppholderen, satt litt men kom når jeg tok litt i:-)
  5. Får ikke opp noen liste på min 2004 modell med denso navigasjon heller, phoneknappen muter kun anlegget.På min bil så er det montert i tillegg en styring av telefon i mellom setene, så jeg vil tro at jeg muligens har blåtann på min. Hvis blåtann modulen har hengt seg, hvordan får jeg resettet den?
  6. Mener å ha lest at man kan bruke jaguar sine kart, de skulle også være billigere enn ford sine. så det kan jo kanskje være noe å sjekke ut. Jeg har 2009/2010 versjonen og denne begynner å bli utdatert den og så må nok begynne å se etter ny jeg og. hvis du finner noen billigere så legg gjerne ut link her:)
  7. går bare godt med 225/35-19 på mondeoen din, bare å bytt i vei du;)
  8. Nydelig Mondeo:) syns det gjorde seg med all krommen på bilen din jeg:) hvor mye tror du at bilen din er senket?
  9. jevn lyd, skikkelig metalllyd, skal sjekke om det er hjula som tar i innerskjermen, har 7,5 x 18" med 225/40-18 , et 42.. bilen er ikke senket..
  10. Hei, nå i helgen fikk jeg en rar lyd av bilen min, lyden kommer kun ved fullt rattutslag, og kun ved rygging.. lyden minner om metall mot metall, hva kan dette være?
  11. Hei, oppdaget her om dagen at det var sinnsykt vått på dørken på passasjersiden i min mondeo stasjonsvogn, skal prøve å finne ut hvor vannet kommer inn i morgen, så hvis det er noen som har noen tips om hvor vannet kommer inn så kom med tipsene:)
  12. fin bil du har, gjorde seg med senkinga du må ta å legge ut bilde av bilen med sommerfelga og nysotede vinduer
×
×
  • Create New...