Jump to content

Selges: 2wd Cosworth med 200 blokk


mr Costin

Recommended Posts

Selges en mercury grå Sierra Cosworth 2wd -89 mod, bilen er i meget god stand, strökent stoff interiör, 200 blokk motor i nystand, nytt 330 hk kit, 4x4 panser, vita blinkers, sorte baklykter, ikke sönderkörd eller sönderskruvad, Italia bil helt uten rust! Finns i Sverige, selges för 72000:- (norska).

Link to comment
Share on other sites

litt i dyreste laget me 72k for en import bil men..

 

Her i Sverige er det ju som ni vet mycket billigare att registrera bil enn vad det er i Norge. Tittar man på biler i Norge så er de fleste ombyggde biler, dvs ikke Cosworth lengre utan byggd opp fra en 2,0 laser eller noe sånt. Grunnet det så trenger de biler som importeras til Norge ikke vara i så god stand og blir dermed billigare.

De som importerer en bil til Sverige som ikke er i god stand blir ikke kvitt dem så lett, antingen går de til Norge som delebil eller så blir de höggde i Sverige.

Vad gäller Cosworth i Norge så vet jag mycket väl att undantag finns, en del riktigt goe biler finns i Norge, og en orginal Cosworth i god stand bör väl kosta mer enn en ombyggd bil. Eller?

Link to comment
Share on other sites

altså, i Norge får man gode orginale cosworther (sedaner) til rundt 50.000,- + engangsavgifta.. dvs 22k mindre enn den der........................

 

 

Skulle gärna ställa min bevid noen utav de der goe bilerne til 50000:-, sen skulle de ikke vara goe lengre... ;)

 

Stand på en bil er nåt man må se med egna ögon för att förstå, kansje er min bil för dyr, eller så är den 22000:- bedre enn andre? Hur många bakhjulstrekkere med 200 motor er att finna? Til 50000:-? Som ikke er oppbrukt?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...