Jump to content

mr Costin

Gjest
  • Posts

    251
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mr Costin

  1. Ska sjekka girkasse koden på bilen. Vet du ikke av noen 3,45 eller 3,64 kode T til salg?
  2. Jeg har en stv -84 2,0, sitter 3,89 i den kode C, 5 trinns kassa i den. Skulle gjerna hatt tag på en kode S, 3,45:1.
  3. Orginal vingebil, stått i verksted der det varit brand, bilen skada bak og interiört, uskada fram og uskada i motorrom, pris 60000:- svenska kronor, finns i sverige og har italienska dokumenter.
  4. Nej Marelli reimhjulet, det med 4 triggerpunkter. Men Vipec virker med begge.
  5. Jeg har brukt orginal med Vipec.
  6. Da er det vel spindel du trenger. Jeg har komplette med nye hjullager montert 2000:- per sida.
  7. Nav, er det spindler det? Eller kun den delen som du skrur fast hjulet i?
  8. Jeg har noen Koni i ukjend stand og ett par goe calippere. Har nesten nye Tarox til 4x4 også.
  9. Ska du ha helt komplett med ledningsnett og hjernebox, motor med allt av udstyr, eller kun en bytte motor til bilen din? Jeg har nyoverhalt Sierra 4x4 motor, har allt av udstyr til den men kan sälja den med det på som du vill ha, om du ikke vill ha allt. Har ikke P8 Escort hjernebox, har kun L8 til Sierra.
  10. För du gjör noe så sjekka vad slags utvexling du har i bilen. Det gjör du enkelt gjennom att åpna pansret å lesa vilken bokstav det står i Axle/achse rutan på identifikasjonsplata. Skriv boksatven her så ska jeg finna ut vilken utvexling din bil har. Vi får vel gå ut ifra att den ikke er skifta, men visar speedon rett så kan vi nok vara sikkra på att det er orginal som sitter der. V6 bakaxling går som regel ikke på pinto/dohc Sierra, v6 har 7,5", pinto/doch 7", med vissa ovanliga undantag som jeg pröver å finna ut vilka dom er.
  11. De felgene var kun å få som extra udstyr, ikke engang XR3i hade dom orginalt.
  12. Hvis du kan tänka deg import så har jeg en veldigt god en her i Sverige. 2wd, kommer fra sör frankrike, ingen rust, så vitt jeg kann se så har den ikke varit i kollisjon (orginale forskjermer, ingen spor etter noen platejobb noen sted), nyoverhalt 205 motor, borra, nye stempler, overhalt toppstykke med nye styrningar, ventiler mm, kjört kansje 5000km etter overhaling, Koni understell, 3" mongoose, 270 chip, send epost på PM så får du bilder.
  13. Jeg har, vad vill du ha, kjörklart eller objekt?
  14. Jeg er så gammel att jeg hatt förerkort i snart 30 år. Jeg har en vingebil med luka, men jeg er såpass lang att når jeg sitter godt i sätet så subber hodet såvitt i taket, derför har jeg ikke kjört mer enn 300 mil på 5 år med bilen. Det irriterer meg. Tanken er å erstatte den med en uten luke, för jeg går ikke på jobben å skifta tak för det ödelegger mer enn det gjör godt. Ville bara få en uppfattning vad Ford folk syns om vingebil med/uten luka. Å för den som syns luka er nödutgång så ska jeg sitera en engelsmann jeg snakka med i sommer: Biler med 4 dörer er en 2 dörs med 2 nödutgångar...
  15. Vad syns dere, ska en Cosworth vingebil ha takluka eller inte? Jeg syns vingebil er en sporty bil og sporty biler ska ikke ha takluka, så för meg så er valget uten luka.
  16. Jeg har en magenta röd 4x4 Cosworth ombyggd til 2wd, strökent mörkt plych interiör og veldig god bil, ströken stötfanger mm, koni dempere, mangler motor, hjenebox og exhosanlegg i övrigt helt komplett, MT75 kassa sitter der, har hatt en liten motorbrand; plastic deler i motorrum, ledningsnett og panser ödelagde. Pris 8000:- svenska kroner som den står. Svenskregistrert med papir i ordning. Intressant?
  17. Jeg har 205 motor för 15000:-, da er det med alt av insug, spjellhus og det samt grenrör men ikke turbo. Clutch plata er med men ikke lamell. Har hatt en gjennomgång i det siste, nye lager, stempelringer, dobble ventil fjädrar.
  18. Har tömt nå og sendt deg PM
  19. Jag har grill, Ford orginal, uskada med alle fester hela. Nån idiot har satt dit höytrykksspyler dyser, det er enda felet på den. 1500:- svenska.
  20. Jeg har helt komplett understell till 2wd sedan foran og bak. Enda som mangler er en god tannstang, har kun en dålig en som följer med hvis du vill ha den. Vidare så har jeg en vingebil som stått i ett verksted der det har brunnit. Den er skadad bak og invendig, fram er den helt ok. Kjöp den som delebil, pris kommer an på hur mye du ska ha med. Säljer inte deler fra den för karosseriet er solgt. Italienska papir. Finns i Sverige.
  21. Fanger til CL, CLX, GT osv har kun ett skiltlykt, Cosworth ska ju ha 2. Det er til tidlig sedan med 2 skiltlykt man må ha. Coupé, 5 dörs, dvs karosseri som har ruta som följer med bakluka opp har ikke samme fanger som sedan. Rette typen til Cosworth har gått ut hos Ford. Di siste di hade på hylla var dessutom nesten ubrukbare så dårlige var de. Jeg har Cosworth fanger, men den finns i Sverige.
  22. Jeg har en Silca kopi av en orginal nykkel som jeg kjöpte av en luring på ebay, skulle vara Ford orginal slik det var på bildet i annonsen, men det kom en kopi i posten. Så der er emner för å gjöra kopi. Hvis du vill så kan jeg se om der er å få gjort en kopi til, hvis dom får fatt på emner her i byn.
  23. Litt rart att det ikke kommer förrän nu. Mondeo er byggd på samma bottenplatta som Volvo V70 fas2 og senaste S80, og dem hade 4 hjulstrekk fra dag 1...
  24. Spelar nog ingen roll var man kjöper deler, man blir skuffa var gang alikevel. Burton sender ikke alt i förste pakken så etter 2 uker kommer en pakke til og selvfölgelig får man betala frakt för pakke 2 også selvom man uttrycklig skriver att de ska senda alt i en pakke. Sist gang jeg bestillte fra Woodford så bestillte jeg 2 komplette pakkningsset til YB, ett til 4x4 og ett til 2wd. Det var ikke komplette set, mangla massevis av grejer, vannpumpspakkning, o-ringer til termostathus, O-ring til fordeler, en ventiltätning mm mm er noe som jeg husker akkurat nå. En pakkning til toppdeksel var skadad også, så jeg reklamerte men fikk til svar att jeg skulle få en neste gang jeg bestillte noe fra dem. Amber har jeg prövd også, ikke raske og de levererar heller ikke allt man bestillt, men fra dem så kommer ingen pakke senare utan man får kjöpa fra annet håll. Så alle de der er like ille, man får ha hell hvis man ska bli helt fornöyd med delehandeln. Det er i och för sig en som levererer det han skall og kjappt, men han har ikke allt man trenger som regel. Det er X power engines, finns på ebay.
×
×
  • Create New...