Jump to content

TEF Racing


Stiffy86

Recommended Posts

Slikt som dette er det overalt, man hører sjelden/aldri noe fra de som er fornøyd, men er det én kunde som er misfornøyd er det han/hun man hører fra. Jeg jobber i et serviceyrke innen IT hvor vi supporterer totalt 3-4000 brukere og det er først når en bruker er misfornøyd og klager at vi får høre det, til tider faktisk får høre det skikkelig også. I slike enkelttilfeller gjelder det å opptre profesjonelt og rydde opp, for du kan banne på at hvis det ikke ordner seg vil vedkommende utrette sin misnøye ovenfor andre slik at også de kanskje begynner å tvile til den det måtte gjelde. Jeg har ingenting imot denne tråden, og håper bare dere fortsatt klarer å holde huet kaldt og ikke begynner med personhets og usakelige kommentarer. Regner med de fleste inne her er såpass voksne at dere holder dere for gode til sånt. Selv kjenner jeg ikke til noe mer enn det som har blitt fortalt her, men jeg forstår begge partner på sett og vis, og håper selvfølgelig dere kommer til en enighet. Jeg synes det hvertfall er fint at TEF selv tar seg tid til å svare på innleggene/spørsmålene i denne tråden.

 

Jeg får si som juger'n; så lenge 90% av kundene mine er fornøyd så driter jeg i de andre ti prosentene :P

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Siden dette temaet med barna til fredrik har blitt et så enormt stort fokus i denne saken, vil jeg bare si at jeg har faktisk ikke sagt ett eneste vondt ord om barna eller fredrik sin farsrolle ovenfor dem...., gransk gjerne innlegga mine med et objektivt øye....

Men når alt jeg skriver blir overdrevet og oppblåst etter alle kunstens regler blir man ****** forbanna!!!

Jeg kom med kansje et lite teit forslag der jeg, beklager så ekstremt mye, skyt meg gjerne for det!

At fredrik vil hente barna sine selv er helt greit det, ikke et problem, helt forståelig for meg, ok!?!?

men folk kan da ha forskjellige meninger om hvordan man kunne ha løst dette, er ikke en tråd om barnepass dette her...!?

Nei jeg klarer sikkert ikke å sette meg helt inn i situasjonen som pappa, men har faktisk mange fedre på min side som har sagt til meg at dette ikke ville vært et voldsomt problem, mener du da at disse fedrene behandler barna sine som døde ting eller mener du at de kansje har et litt annen synsvinkel enn deg!?

Er dette jeg prøver og komme frem til her, men det er jo ikke akkurat lett....

Men når du da har denne oppfattingen av barnepass (som fortsatt er helt forståelig for meg) går det ihvertfall ann og si dette på en sakelig måte uten vannvittige påstander der jeg nesten virker som en barnemishandler :angry: :angry:

Så at fredrik kommer med de kommentarene sine om jeg vil at barna skal stå der og vente på bilen min, og at barn ikke skal bli behandlet som døde ting og biler vil jeg ha meg frabedt og dette syns jeg er rett og slett er helt vanvittig barnslig og drøyt!!

Hvis det er denne linjen han vil føre i denne saken sier det ganske mye om proffesjonaliteten hans både som privatperson og som firma.

Jeg er snart 22 år og gleder meg masse til den dagen jeg skal få lov og bli far, ferdig med den saken!!!!!

 

Når han også mener at jeg må skaffe meg mere lilvserfaring kan dette faktisk bli ekstremt sårende, unødvendig og blusse opp i ting man helst vil glemme. uten at fredrik kjenner meg noe utover en liten dag der bil var i fokus!

Hvis folk ikke skjønner hva jeg mener, (som vanlig)så kan jeg ihvertfall si at folk på 20 kan godt ha mere livserfaring enn noen på 30, dette kommer kunn ann på hva vedkommende har opplevd i livet sitt, av oppturer og store nedturer!

Det er da min menig om hva som ligger i det begrepet.

hva fredrik legger i dette begrepet vet ikke jeg, men hvis han vil fremstå som seriøs på dette forumet burde han tenke seg om 2 ganger før sånt blir kasta i trynet på en helt fremmed misfornøyd kunde!!!!

 

At du seriøst kan mene at jeg skal spørre deg om du kan holde på en time ekstra for å få ferdig bilen hvis ting skulle skje på rulla, som du selv sa til meg at nesten er umulig og unnslippe, er

for meg som kunde helt utrolig!

du sier jo selv at vanligvis holder du på lenge etter kl.4, da skulle det jo være rimelig logisk og informere kunden om denne spesielle annledningen der dette ikke er mulig!?

Men ser jo av diverse andre kunder her at det ikke har blitt gitt så god info der heller, kansje man kan ta til seg dette!?

 

Når du skriver sånt etter den PSen din får du det til å virke som om du gjør meg en tjeneste, hadde dette vært gratis kunne jeg godt forstå hva du mener!!

Er ingen som tvinger deg til å presse meg inn mellom 2 andre kunder...., og ihvertfall ikke hvis dette går utover noe som helst av service.

Jeg startet opp bilen min og den gikk på tomgang i 10 minutter uten ett feilslag eller noen som helst problemer, kunne ikke prøve bilen grunnet feil tenning og ett map til et helt annet motoroppsett, hva annet skulle jeg sagt til deg enn at bilen ser ut til å fungere bra!???

Hvordan skal jeg få sjekket etter bensinlekkasjer da?

Er ikke akkurat bilmekaniker, er jo en grunn til at man drar til sånne "eksperter" som deg for å få ting fiksa 100%

Så du sier her som firma at du mener kundene skal ha med pcen sin til deg for at du skal få mappa bilen, kjekt og vite!

 

Skjønner godt at du ikke har mer og tilføye i denne saken, begynner liksom og gå tom for motargumenter, ihvertfall nå som jeg håper dette med barna dine har synket inn bak murene.

du klarer jo ikke å svare på noen av de andre poengene mine om holdninger du representerer osv..., kun slenge usakelig dritt om meg og mitt forhold til unger, om min livserfaring og min bil, basert på helt fantastiske overdrivelser der du ikke har på noen måte skjønt hva jeg har ment.

Håper bare at når folk leser igjennom denne tråden, skjønner de hvor useriøst dette opplegget faktisk er.......

 

Mvh

Espen Hermansen

Edited by cosworth86
Link to comment
Share on other sites

Ser ikke noe poeng i å krangle om slike ting her, da ingenting blir oppnådd med det, annet enn det som allerede er kommet fram.

 

 

Jeg prøver også og dele min erfaring, jeg har sagt min versjon og tef har sagt sin, så da får folk velge selv hva de vil tro og mene om både meg og tef, står ihvertfall for alt jeg har skrevet og sagt i denne saken

 

 

Var det jeg mente, som du sikkert skjønner.

Link to comment
Share on other sites

Var det jeg mente, som du sikkert skjønner.

 

Det skjønner jeg veldig godt :)

Men jeg må få lov til å forsvare meg på ting som blir sagt som jeg mener er helt urimelige...., og og tilføye ting som tydeligvis er misforstått, som kansje kan være litt vanskelig og forstå når man skumleser igjen posten min :P

Link to comment
Share on other sites

Folk må klare og droppe den barne pass diskusjonen her. er ikke det tråden går ut på. men det sporer av som på alle andre tråder vel.. men vi kan lage en ny tråd som heter frustrerte fedre :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest hørvel
Folk må klare og droppe den barne pass diskusjonen her. er ikke det tråden går ut på. men det sporer av som på alle andre tråder vel.. men vi kan lage en ny tråd som heter frustrerte fedre :lol:

 

godt forslag :P det har blitt spurt om tidligere i tråden, men lurer på om TEF ikke vil kommentere saken i gatebil-linken? har ikke sett noe av det hvertfall. ikke skyt meg om jeg har oversett det :P for min del kan han gjerne få hente ungene sine, men 1,5 år på en motor er vel litt drøyt?

Link to comment
Share on other sites

Folk må klare og droppe den barne pass diskusjonen her. er ikke det tråden går ut på. men det sporer av som på alle andre tråder vel.. men vi kan lage en ny tråd som heter frustrerte fedre :lol:

Det er jo rimlig relevant med "barnepass" saken da det tydligvis var hele grunnen til at det ble som det ble. Synes det kommer både gode og dårlige argumenter fra begge sider her. Tyder vel på at begge sikkert kunne ha gjort ting annerledes. Men hadde TEF latt denne ballen ligge hadde sikkert de fleste glemt dette etter en tid, mens nå kommer antagelig dette til å henge igjen lenge, i etterpåkloksapens navn. Skjønner kunde godt da det er ett stort sprang fra det han forventet til det han fikk. På den andre side prøvde TEF å gjøre alle til lags, og det dreit seg pga at ting tok lenger tid enn antatt. Hadde bilen vært i den stand Tef ble forespeilet hadde han ikke tatt den før han hadde bedre tid. Vansklig sak for begge parter. Greiest å bare legge den ballen død så for alle avgjøre selv. TEF lærer i beste fall mye av saken og for mulighet til gjøre ting annerledes i fremtiden.

'78 Ford Escort Mk2 Gp.2 spec. med YB maskinist

 

eb00ad32.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nok er nok ! Har du erfaring med TEF ? Positivt eller negativ, skriv innlegg her.

 

Hvis ikke la være. Det får være nok med synsing, meninger, forslag til ungepass, "jeg tror" osv.

 

Tråder som omhandler firma skal være saklig å begrunnede innlegg(les reglene), å i dette tilfellet er topicen: erfaringer med TEF. Hold dere til det.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest crzywiz

Kan værtfall melde ifra at jeg har utelukkende hørt gode erfaringer av TEF på bmwccn forumet. angående mapping av diverse E30 M3r :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Det innlegget her begynner og spore fullstendig av!

 

 

jeg var på bremmsetreffet sist med fmcn og min erfaring med dette firmaet har vært bra, gutta der ga meg ****** god service. hyggelige og service innstillte! :) Gutta gjorde det de kunne og ga meg dems erfaringer og meninger, uheldigvis så var det en del ting som ikke klaffa med bilen min når jeg var der. så det ble utsatt, nå er motoren en killer og klar. så jeg kommer helt klart til og søke dem om hjelp igjen. Gleder meg!

 

Jeg har hatt et ******** med denne drit bilen siden jeg startet og bygge! jeg kan sikkert skrive en hel bok om all den dritten jeg har hatt med denne, alt i fra at en postmann rygga inn i siden på den, til at fattern holdt på daue i den!!

Når jeg var hos TEF var en av de få gangene hvor jeg har fått ordentlig hjelp for ikke No!! det setter jeg ****** pris på.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Guest Audi RS2

Er ikke TEF racing konk nå da? :P

 

Har en kamerat som leverte hele bilen sin der da den var havarert. GMC cyclone. Denne skulle de bygge opp motoren på og bremse den. Etter 1,5 år så henta han bilen, hvor han måtte ta forbindelse med foreldrene som bodde ved siden eller noe for å få tilgang til bilen sin. Motoren har de enda såvidt meg bekjent, sikkert "snart" ferdig som den har vært i ett par år nå... Pengene fikk de vel også på forskudd utrolig nok.

 

Kjempe firma!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Audi RS2
Gratulerer! Du fikk registert deg på forumet her for og svare på en 1 år gammel tråd om ett firma som ikke driver lengre...

 

Nei se det du , det var da en hyggelig velkomst!

 

Tja, så du mener med andre ord at dette er urelevant å dele info rundt hvordan dette firmaet fungerte ovenfor kunder selv om tråden er ett år gammel og at firmaet er konkurs? Tenk om det finnes andre uheldige personer som har utestående krav på dette firmaet som ønsker å dele sine erfaringer?

Link to comment
Share on other sites

problemet i dette firmaet går det mye rykter om hva som skjedde. har vel mer eller mindre flytta i nærheten der de dreiv nå og de lokale har en litt annen historie på saken men jeg vil ikke legge ut noe info som kan skade eks drivere på noe måte.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...