Jump to content

a.nilsen

Gjest
  • Posts

    2796
  • Joined

  • Last visited

About a.nilsen

  • Birthday 11/27/1981

Medlemsinfo

  • Bosted
    Nes, Akershus
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Nes, Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

a.nilsen's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Kontroller vanntemp sensor. Den blå i bakkant på toppen, innsugsside.
  2. Ja det er det. Har ikke brukt det på den, men vurdert det mange ganger uten å kommet så langt. Vært passasjer stol og settet med 4-pkt satt på den.
  3. Selger en OMP TRS bøttestol med utgått FIA og to sett seler. 1x6-punkt og 1x 4-punkt. Begge med utgått FIA. Alt er utgått på FIA merking ved årsskifte 2015/2016. Selges helst samlet. 1500,- for rubbet. Se link: http://www.finn.no/f...nnkode=67097699 Nes på Romerike 91848549
  4. Black Diamond skiver og Ferodo DS2500 klosser er en killer kombo på orginalt oppsett. Er natt og dag. Kollevold fører det.
  5. Tidenes før etter bilder fra Breda. Rart de to bila har noe til felles i det hele tatt. Vakkert! (bilde nr 2, om det skulle være uklart)
  6. Høres jo ut som du burde ta en prat med en annen lege også... Har alltids mulighet å kjøpe deg en full utredning på feks Volvat. Da finner du iallefall (99%) ut hva som feiler deg på en brøkdel av tida, og kan starte evnt behandling mye tidligere enn hva det offentlige klarer å tilby. Jo før du har fått en evnt diagnose, jo før får du igjen førerretten. Veit ikke hvordan det stiller seg om feks Volvat friskmelder deg etter en full sjekk...
  7. Er det bare jeg som tenker at ett resultat på kald motor er 0 verdt? Du kjører ikke rundt med kald motor og stålet forandrer seg med temperaturen. Ta en ny på varm motor og se da.?. Ser jo at forskjellen på sylindrene er større en ønskelig, men på en kald motor ville jeg ikke brydd meg før jeg hadde resultater på varm motor.
  8. Hadde Hakka R på den E46 320d da, jeg hadde den, og det er det beste vinterdekket jeg har kjørt på. Har sikkert med kombinasjonen bil/dekk og gjøre, men da var jeg imponert! Nå kjører jeg Nokian Suv 7 pigg på LC 120. De er også veldig gode. Synes Nokian jevnt over er ett sikkert valg uansett bil eller type dekk.
  9. Ja, bytt klosser samtidig som skiver. Alltid. Anbefaler Ferodo Ds2500 på vei og Ds3000 på bane.
  10. Du har nok dårlig kontakt ett sted. Enten på + eller -. mål på styrestrømmen inn på releet. Tipper den er lav. Så måler du mot en sikker jordforbindelse og sikker +12V. Da ser du om det er pluss eller minus som er dårlig. Er det kun bensinpumpe releet? Ikke ECU releet også? + kommer via tenningsbryter og minus jordes via ECU på hver sin pinne.
  11. Jeg har kjøpt noen fra ATP https://www.atpturbo.com/ og de er iallefall veldig kjappe og greie.
  12. Tror kanskje, utav noen kommentarer over her, ikke har fått med seg at bl.a. Pusur_ har kjøpt opp varelagret ++ til gamle 909, men ikke har noenting til felles med de. Kan fort bli uoversiktilig og vanskelig å skille gamle og nye 909.
×
×
  • Create New...