Jump to content

Verdenspremiere Bronco våren 2020.


and

Recommended Posts

 

I dag er det endelig litt nytt på broncosiden til Ford. https://www.ford.com/suvs/bronco/?gnav=header-all-vehicles
Der har det ikke skjedd så mye de siste årene. Bronco skulle bli kun for Nord-Amerika så hvorfor kalle det verdenspremiere? Men så er det en drøss med internasjonale og verdensmesterskap i USA som bare amerikanere deltar i. Og ja hvorfor ikke slå stort på det?

Og er du like på som meg så kan jeg skråsikkert fortelle datoen som enda ikke er nevnt. Det skjer når Detroitmessen åpner 7 juni 2020.
Detroitmessen https://naias.com/ er fra neste år flyttet fra kalde januar til varme og sol. Da blir det også plass til utendørsaktiviteter.

Legg også merke til hvor mye første generasjon Bronco som er lagt ut på siden. Da legges listen høyt for en Bronco som duger der asfalten slutter. Avtagbart tak og dører blir det også.

Forrige gang det var noe verdt å fortelle om 2020 Bronco var 15 mars 2018  http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/80578-ford-nord-amerika-viser-frem-sin-plan-for-år-2020-i-dag/

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 generasjon Bronco er knalltøff, ikke rart den er så populær. Kompakt, tøft design og robust som kommer seg frem der det trengs. Liker særlig den Falcon-inspirerte grillen/fronten. 
Ikke umulig at Lada sine designere ble inspirert av Bronco når de designet Lada Niva 😋

Edited by xr4ti
Link to comment
Share on other sites

Tror også Land Rover tok en kikk før de lanserte Range Rover i 1970. Den var 3 dørs med V8 helt til 1981 med skrufjær på alle 4. Bronco hadde bladfjær bak.
Bronco satte standarden i 1966 så her er det store sko å fylle i 2020 selv om 1 generasjon var liten i de ytre målene. https://www.youtube.com/watch?v=QLZWkFmiKk4

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tirsdag begynner SEMA så Ford har sluppet en bombe i forkant denne mandagen!
Bronco R Prototype. Har du litt interesse for ørkenrace så skjønner du bakgrunnen for denne lanseringen.

Karosseriet er sånn passe vagt at man ser kun konturen av det ferdige karosseriet. Men hvilken smakebit! Grillen er råtøff!

Spennende her er at den er bygd på en raceversjon av produksjonsrammen. Som er en modifisert ramme fra Ranger T6 (dagens generasjon Ranger).
Motoren er en V6 Ecoboost så da blir det vinkel selv om det sikkert ikke blir V8 som i gamle dager. Men det fikser sikkert ettermarkedet?

14"/35,5cm fjæringsvei foran, og 18"/45,7cm bak i et 5 link produksjonbasert oppheng.
37"  BFGoodrich med 17" Metod Race wheels.

Tekst og bilder her https://performance.ford.com/enthusiasts/media-room/2019/10/sema-news-day-1.html

Bedre detaljbilder her https://www.instagram.com/geiserbros/

Den 60talls spagettiwesternfølelsen. Rått!

Ford Unveils Bronco R, Will Return to Baja 1000 | Ford Performance

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nå er det på tide å få tilbake varebilreglene fra 80tallet. Kan leve med at bakre sideruter byttes ut med svarte plater. Kan ikke leve med en 5dørs hvor skilleveggen presser førerstolen inn under dashen. 3dørsversjonen er akkurat passe stor. En Mustang 4x4.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Både Detroit og New Yorkmessen er avlyst i år så den har fortsatt kamuflasjen på.
Men her er en snutt på gjørmetesting. Legg merke til låsning av bakhjulet. Akkurat som når du skal snu på minst mulig radius med FWD på vinterføre, og du napper i mannebrekket. Eneste av interesse her er 2 dørs utgaven, og det er vel ingen stemning for å få tilbake varebilreglene fra 80tallet fra de som bestemmer.
Egentlig burde man komplettere en GT med en Bronco Raptor i garasjen, men er nok ingen stemning for det heller selv om penger ikke er noe hinder. Så det blir nok med å se den på nett i fremtiden akkurat som man gjør med GT.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...