Jump to content

and

Admin
 • Content Count

  7206
 • Joined

 • Last visited

About and

 • Rank
  Klubbleder

Medlemsinfo

 • Bosted
  oslo
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Ford?

Recent Profile Visitors

16848 profile views
 1. Vet ikke hvordan det er med dere, men det lille av til overstid går med til å leve seg inn i 2021 modellen. Ble rett på jobb uten søvn i natt. Det merker jeg nå. 30K for Base det klarer man uten å handle First Price på butikken resten av året. Om man bor på riktig side av havet så klart. Base er også eneste som ikke får Race Red, men alle får mørk rød metallic Rapid Red som fargevalg? Knallrød er jo Jeep Wrangler farge så en Race Red med svarte Basedetaljer det burde bli en tøff stripper? Gummiteppe med sluk og marinevinyl på seter må du opp på Black Diamond? Trekk på tøystol, og ut med stoffteppet fikser den biffen på Base, men feks F-150 kan bestilles med gummiteppe i steden for stoff på alle versjoner selv Platinium hvis du ofte er skitten på beina. Små detaljer som gjør at man stadig klatrer opp på Broncoversjonene fra Base helt til Wildtrak utstyrsnivået, og det er mange fiffige detaljer opp i nivåene. Men ganske tøft man kan leve livet med en stripper model slik som i gamle dager som feks 80tallets LX vs GT rev. Base Oxford Hvit 2.7L TTV6 10A 35" Sasquatch Package er noe å frese rundt i eller Badlands om penger ikke er noen bekymringer. Er ofte innom her å kikker på episoder med gammel Ford og Chevrolet. Han liker F-serie fra 97 og eldre, og her det tar av fra 4:56min. 😄 Akkurat slik følte jeg det også, og det blir bare bedre og bedre når han skal reservere. Det skal ikke jeg, men en fullspekka Badlands er drømmen.
 2. Ja bare å komme for jeg vet hvem du er Mr Stamgjest.
 3. Det er lagt ut mye pressetekst på engelsk for de som har interesse, men kan ta det viktige på norsk: 2.3L 7M eller 10A. 270hk/420nm 2.7L V6 kun 10A. 310hk/542nm 7manuell har krabbegir. (6+1). Vinylseter og gummiteppe med sluk er mulig på flere utstyrsnivå. Skrufjær i alle 4 hjørner. -Base 2dør starter på 30K/ 4dør starter på 34K. Dette er modellen for de som vil oppgradere/bytte ut med det ettermarked kan tilby. -Må opp på Big Bend for å få terrengmodus. -Black Diamond. -Outer Banks. -Badlands er verstingenutgaven med utløsbar krengningsdemper for både steinklatring og Bajamodus for ørken. -Wildtrak er "Raptoren". Base 30", Big Bend 32", Badland 33", Wildtrak 35". 35" er mulig på alle utstyrsnivå med 4.70 diffutveksling som Sasquatch Package. Bakkeklaring Base 255/70-16" (30") 21cm/315/70R17 (35") 30cm. Akselavstand 2dør 245cm/4dør 294cm. Høyde 35" 2meter. Bredde uten speil 2.01meter/med speil 2.20meter. Lengde 2dør 4.41meter/ 4dør 4.81meter. Hengervekt 1587kg. Betegnelsen Wildtrak har de hentet fra resten av verden Ranger, men her er det ikke bare "luksus", styling og 18" felg med lavprofil asfaltdekk. Det er fullspekka grov ørkenpakke med luksus. 11 lakkfarger. Her er det bare å rulle nedover for modeller, bilder og alt du trenger å vite: https://www.ford.com/suvs/bronco/2021/ Pressekit: https://www.ford.com/suvs/bronco/2021/media-kit/ Skal en være litt kritisk så er taket for lavt som på Camaro. Blir litt flatklemt "lekebil" når jeg ser bildene med gamle og nye sammen. Og den minner mer om I H Scout som ikke er noen ulempe. Uansett så blir det ingen statskasse bak en gittervegg i verken kort eller lang utgave på norsk så jeg har 10 år å venne meg til denne nye.
 4. Bare 9 minutter? Og ja det er mye jeg ble imponert av her, men fikk jo følelsen av å se en kuttscene på et dataspill da dette var CGI. Litt nedtur. Dette var hektisk, kort og ikke helt som jeg hadde forestilt meg på forhånd. Ikke en helt ukjent opplevelse det der.
 5. De bruker store ord, men jeg har ikke sett at det er nevnt noe sted at Bronco skal selges utenfor Nord-Amerika. Det er uansett stort for 1996 var siste året det rullet en Bronco ut av produksjonlinjen. Livesendingen ser du her kl 02.00 natt til tirsdag. Om 1time og 45 minutter til. https://www.youtube.com/watch?v=CacIlFaXph0
 6. Søndagens livesending fra kl 09.00 https://www.youtube.com/watch?v=kpsGeoCz6g0
 7. https://jdrk.net/Events/thunder-valle-2021/index.html Lørdagsending https://www.youtube.com/watch?v=Pq35i_LZ8GM Ryker bra av Granadaen til Carl.
 8. For de som er inne i slikt så går 2500 biler under hammeren de neste syv dager. https://www.mecum.com/auctions/indianapolis-2020 Er ikke mange ukene til norske GT kan selges på bruktmarkedet. Her er en 2018 GT som ikke ble registrert så du kan bli første "eier". Vet ikke hvor mye slikt teller eller er verdt for du har jo uansett ikke en historie å fortelle om kjøpsprosessen for de utvalgte få eller personlig spekking av bilen? Da er det sikkert viktigere at denne kun har gått 44miles/70km i samlermiljøet. Stock Car fra den gang ordet hadde en mening. Denne Road Runner er høyt der oppe. 1971-plymouth-road-runner-richard-petty-nascar.
 9. Gjennom gulvet connectors er kjekt å sette buret på, og selv uten bur så har det en skrytefaktor. Ser jo proft ut med de tegningene, men tenkte dette fortsatt var under planlegging? Etter en grundig kikk nå i dagslys så er ikke dette noe jeg trenger å stå i kø for. Klarer meg med orginale 225 også. Denne bakstillingen er laget for 315 i bredda hjulhus. Nå har de ikke funnet opp hjulet, og ting blir ikke nytt kun fordi man pakker inn gammel vare med nytt navn. Har mer lyst på en gammeldags Panhard enn 1 stykk til overs subframe connector som har fått seg noen laserkutt og boltet sammen igjen med betegnelsen Track bar! Denne bakstillingen har jo ikke noen Torquearm, men øvre bærearmer har fått en patentert 360° Swivel-Link i hver ende? Nja. Dette ser ut som noe for den gjengen hvor sessongens høydepunkt er å parkere på neste kaffe og bil som dukker opp på face.
 10. Detroit Speed lanserer nå en produktlinje til Mustang 79-93 i løpet av høsten. https://www.detroitspeed.com Detroit Speed er ikke stedet å handle om seddelbunken er slunken. Men man får det man betaler for, og mest sannsynlig så vil nok flesteparten også betale noen for å montere disse subframe connectors. Er ikke bare å skru disse på fra undersiden. 245 var største bredden som ble levert på 93 Cobra, men nå blir det plass til 315 med nye innerskjermer bak. Blir feit den bakstillingen som enda ikke er ferdig. Tipper den får en pris på ca 3K? Når de er ferdig bak så er planen at forstillingen kommer i 2021.
 11. Da er du/dere ført opp. Så får du gi en beskjed når det nærmer seg.
×
×
 • Create New...