Jump to content

and

Admin
 • Content Count

  7148
 • Joined

 • Last visited

About and

 • Rank
  Klubbleder

Medlemsinfo

 • Bosted
  oslo
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Ford?

Recent Profile Visitors

16476 profile views
 1. Da ble det faceevent også, men det er her i denne tråden du finner all informasjonen du trenger.
 2. Har du en drøm om strøm til pinsehelgens SS5 Invitational? Du med bobil, kjølebag eller det du ikke klarer deg uten med ledning får lage litt støy da. Så skal vi lytte.
 3. Tekst og bildegalleri fra kortesjen https://www.mhkd.no/nyheter_cms/2020/mai/det-kommer-noe-godt-ut-av-alt/1004
 4. Denne Miata er forhåndspåmeldt og betalt. Nå mangler den "bare" en motor så er den klar til lørdagen http://uploads.tapatalk-cdn.com/20200523/005cb7cd8d215dd9378691d11cba55cc.jpg
 5. De tenkte vel at her må vi holde åpent hus så kanskje i år kommer and å kjøper den plakaten av en rød Countach med den trendy kvinnen som han så første gang i Bendixteltet på Ekebergmarkedet en gang på 80tallet? Det ble aldri oss selv om selv om tankene ofte vandret til Countach for jeg tok jo skade av i overkant mye Cannonball run på VHS som ung. Men jeg var på en Chevygreie den gangen, og det var ikke penger til overs etter at myntene ble brukt på sløyfer.
 6. Klubbdrift uten inntekter gir utfordringer. Ryker høstmarkedet slik som vårmarkedet så blir det lite å legge i norgesglasset. http://www.norskveteranvognklubb.no/index.php/22-nyheter/hovednyheter/235-nvks-plassbehov-pa-tyrigrava
 7. Tråden er litt over 1 år gammel, men nå er den til salgs i Norge. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=179461347 I mellomtiden så det det også laget en Harleyutgave av Super Duty. https://harleytruck.com/F-250/ Den lanseres sammen med 30 år jubileumet til Harley Davidson Fat Boy. Sykkelinteresse har jeg ikke hatt, men Fat Boy har jeg snudd meg etter siden T2.
 8. Ja når man likevel er på bedriften og jobber på en helligdag? Så kan man jo like greit selge litt brus og kake om noen skulle finne på å dra innom selv om det er avlyst. Her har man i det minste forsøkt å holde det "lovlig" 🙄 Værre med kaffegutta i Hell. Det er reklamert i lokalavisen og radio at det er plass til 400 biler for de har fått til avtale med kjøpesenter og hotellet! Finnes det ikke en lensmann som følger med på nyhetene? Dette kunne blitt forhindret i forkant, men noen var vel i steden opptatt med å jakte på trimma mopeder så ja Hell er stedet det skjer.
 9. Da kom også dagen noen bare ga F. NÅ SKAL VI TRØNDERE VISE VERDEN. https://www.facebook.com/groups/2971988602863128/ Nå er det ikke alle trøndere som synes dette var noe å vise verden. https://amcar.no/aktuelt/uakseptable+brudd+pa+smittevernloven+i+bilmiljoet.html Reglene for arrangøransvar gjelder alle. De gjelder for FCN også, men vi setter ikke strek over treffsessongen av den grunn som så mange andre klubber gjør. For at treff skal holdes så kreves det litt innsats av arrangør og deltager. Derfor blir det forhåndspåmelding og betaling. Plass har vi nok av på SS5 så alle skal få en meter eller mer.
 10. Bilder og tekst fra arrangøren Amcar Follo http://www.amcarfollo.no/informasjon/nyheter/vis/?T=17+mai+2020 Og det finnes snutter fra dagen også! God gammeldags exit fra Tyrigrava. Deretter blir det mye lowriders på hydraulikk så en blir svimmel der man sitter å glor. Da er du advart.
 11. Teksten om fremtiden lar jeg ligge. Jeg klarer med med bildet fra gårsdagen. Årstallet for bildet gjettet jeg feil på, men bilder uten farge var det fortsatt mye av langt inn på 90tallet. Denne fikk strekt ut på girene langs motorveien i Skedsmo nord for Oslo. Ikke husker jeg Granada i tjeneste for i Oslo så var det Volvo 240 som gjaldt. https://www.politiforum.no/artikler/lensmannen-ved-veis-ende/
 12. Pinsehelgen er 30-31 mai for de som lurte på det. Det er SS5treff så stedet er Gardermoen. https://www.norgeskart.no/#!?project=seeiendom&layers=1003,1014,1015&zoom=14&lat=6677688.81&lon=285120.20&panel=searchOptionsPanel&sok=gardermoen -MÅ ha skilt på bilen. Hvite, grønne eller røde er det som gjelder denne dagen. -Ta med hørselvern til de minste. Det er fortsatt lukket treff for inntil 50 stykk deltagere med forhåndsbetaling og påmelding. Det kommer ikke til å endres på.
 13. 2000km rakk denne å rulle får den fikk en dunk i B-stolpen. Bilen eller restene av den er å finne hos https://haldorsen.no/ kun noen steinkast nedenfor Trømsø. Så hva er verdt å sette klørene i for en Rangereier som ikke har Raptorversjon? Interiør og hjul er selvsagte greier. Men for de som har Deltaversjon så er kanskje diffene noe å ha? Raptor er laget for 33". Delta har urørt orginalutveksling for 29-30". Hele forstillingen er også noe å ha på en Delta eller en vanlig med skjermbreddere. Lengre drivaksler, bærearmer, fjærer og dempere. Litt mer utfordring blir det med bakakselen. Den er ikke laget for bladfjærer, og Raptorrammen er ikke lik en vanlig Ranger. Skivebremsene foran og bak er dimmensjonert for 2500kg Raptor for de som vil ha mer skrubb på normal Ranger. Raptortillegget som nybilpris er ikke så ille når du legger sammen det som trengs for å lage en Raptor med disse brukte delene, og da mangler du fortsatt den unike Raptorrammen. https://www.bruktdel.no/haldorsen/Delebiler/ford/ranger-pickup-2012-/_demonteringsobjekt_/3902-207752/ Trykk Vis/skjul flere deler fra denne bilen i bunn for å se enkeltdelene. Sete er løp og kjøp priset!
 14. Send meg en PM eller bruk http://fordclubnorway.no/kontaktoss for påmelding.
 15. Hvordan skulle vi klart oss uten Kennet? Får slenge ut litt mer info så Kennet får arbeidsro til revedriften. Maks 50 personer får delta denne pinsehelgen 30-31 mai. Det er pinse så da skal du ikke på jobb mandagen etter. Orker ikke vente til 19 juli så grep muligheten når den kom på en fjøl. 50 er tallet så feks 20 biler er 20 personer. Maks 1 passasjer fra samme hustand i reisefølge. Da er vi 40 personer. Selvsagt lov å komme alene også. Da blir det plass til flere kjørende. 800kr for kjøring begge dager eller 500kr pr dag. Det blir camping til søndag. Forhåndspåmelding og betaling. Samtlige 50 deltagere skal listeføres med navn, adresse og telnr. Ingen passasjerer under kjøring. Kjøring kl 10-18 begge dager. 1 meter avstand mellom personer. 24/7. Fordel å ta med egne desinfiseringsmidler som feks væske og servietter. Ingen publikum. FCN Kontonr 15033359931 Merk innbetalingen med navn. Det er WC og håndvask tilgjengelig. Desinfisering blir tilgjengelig, men fordel å ta med selv til egen bruk. MÅ ha skilt på bilen. Hvite, grønne eller røde er det som gjelder denne dagen. Ta med hørselvern til de minste. Kart og veibeskrivelse: https://www.norgeskart.no/#!?project=seeiendom&layers=1003,1014,1015&zoom=14&lat=6677688.81&lon=285120.20&panel=searchOptionsPanel&sok=gardermoen Det blir forhåndspåmelding så ta kontakt på PM til and eller http://fordclubnorway.no/kontaktoss før du betaler så går dette skikkelig for seg. I år blir det MYE mer jobb å arrangere, men klarer du å forholde deg til den rammen dette treffet arrangeres i så slipper jeg etterarbeid med feks smittesporing. Dette treffet skal være over på søndagskvelden. DENNE POSTEN FYLLES PÅ MED INFO fremover mot treffhelgen. Så les denne når det varsles ENDRINGER.
×
×
 • Create New...