Jump to content

bana_iøra

Gjest
  • Posts

    557
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bana_iøra

  1. Får håpe det har tak. Ser ikke bra ut på værmeldinga for helga.
  2. Det er køln aksling. Men diff blei montert uten å sette opp riktig, den har tålt mye missbruk før den røyk.
  3. Ja der var det slutt på innmat i akslingen. Drøss ut både skruer å olje. Skvatt litt da det plutselig ikke var noe gir å holde på i nedbremsinga.
  4. Jeg skar prøve igjen. Ble for lite kjøring på rudskogen.
  5. Det er de ja. Mener de bare er i medium blanding. Var r888 du fikk i fler.
  6. Toyo R888r i dimensjon 235/40R17 selges. Gir meg med racing for i år å har noen dekk jeg ikke trenger lenger. Fine dekk til trackday kjøring, ca 1-2 sek tregere på runden enn brukte hel slicks. 4stk nye ubrukt, men har vært monter på felg. 7500,- 4stk brukte, kjørt ca 13 varmesykluser halv slitt så mye morro igjen. 3000,- Dekk sitter i dag på felg og blir tatt av ved salg. Alle dekk er kjøpt i år, prod i 2015. Jeg holder til i Sør-Odal, men kan leveres Jessheim i ukedagene. Tlf: 95116953
  7. Kan jo også ta dine egne rundetider med en Aim GPS lap timer. Har en slik i løps bilen, den er veldig enkel å finner banen selv. Ganske nøyaktig i forhold til tidtaking til transponderen. http://www.demon-tweeks.co.uk/performance/car-preparation/aim-motorsport-solo-gps-lap-timer
  8. Dessverre er det ikke så vanskelig å plukke en Ford med en Toyota.
  9. Det gikk ganske bra den helga. Første gangen jeg har vinni alt fra kval til alle løp. Løp 2 og 3 starter fra 6 spor også. Hjalp å få riktig effekt, noe jeg ikke hadde på første NM runde. NBF i sammarbeid med noen konkurenter fikk da stupa ned bilen min 46hk. Jeg hadde tenkt til å kjøre på Rudskogen, men ferie tur kom i veien. Har satt av tid til Våler treffet, hvis jeg får komme med Toyota? Escorten blir ikke prioritert i år. Kan sikkert hjelpe til litt på treffet i år også hvis det trengs.
  10. Supertourisme Turbo er konkurrenten til DTC/NTCC. Etter som jeg forsto på Rune Næss(promotor for NTCC,DS3),så hadde han vært med i begynnelsen, men så falt vel heller valget på V8 biler. Supertourisme Turbo får vel å bare kjøre de små banene i Danmark å sliter vel litt med publikums oppmøte. Det at dem tar turen til Norge er sikkert for å få kjørt en litt større bane, og selvfølgelig vise fram konseptet til nordmenn. Nå skal dem slite med å konkurrere mot DTC og NTCC, som nå har fått FDM sport klassen du kan starte med etter go kart. Deretter hopper du opp til DS3, for så å ta siste steg til V8 bilen. Enhetsklasser er vist det som skaper spennende Racing mener dem. Men for min del litt kjedelig å se på.
  11. Neste helg kjøres runde nr.2 i racingNM på Rudskogen. Her er det store muligheter for å få med seg mange flotte biler og mye bra racing. Det er også mange Forder som stiller til start i historisk. Møt opp og støtt Norsk racing..!
  12. Det kan hende 0.625 blir for lite hvis arealet på stempla i kalipra er stort. Beste er å regne på det først.
  13. Bare tenk deg en vanlig flaske jekk. Som skrivi over her, så kan du oppleve med for liten master at du må pumpe bremsen hvis den er for liten. Bare bytt om på de pumpene du har nå, så merker du nok forskjell.
  14. Bytt om forran å bak. Uten å vite hvor store stempler du har i bremsene forran, så syns jeg 1" virker stor på pumpa. Vanlig er å kjøre større pumpe bak og mindre forran. Hvis du fortsatt sliter med å låse bak først da må du på med justerings ventil bakover. http://www.rallydesign.co.uk/article_info.php?articles_id=1
  15. Kjører med 20ah i bil, funker fint det.
  16. Skulle kjørt der i år, men så blei det racing i stede. Neste år blir det ikke noe autoslalom kjøring. Har fått lov til å kjøre racing til neste år også, så da blir det å satse fult på det.
  17. Jeg kjøpte deler til ebern i vitoen hos pfjones.
  18. Aha tenkte du hadde klossen i handa. Ferodo FRP3078.
  19. Du får jo tarox klosser sikkert lik ds2500, og de er nok ikke noe dårligere om ikke bedre. På ferrodoracing sida kan du søke på mål. Finner du ikke noe da,har dem ikke.
×
×
  • Create New...