Jump to content

RHeskja

Gjest
  • Posts

    1162
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RHeskja

  1. Etter de jeg fant ut på veng så hadde dei bare den delen fra fjørfeste og bak. så er lite hjelpte me de. Snakka me ford å de va gått ut hos dei, kunne ver heldige å få tak i fra ford i tyskland me møkje flaks sa han men de var ikke noe dei tok i fere me. Er de noen plass i england di har? har funne en del plasser så har mye men dei har selfølgelig ikke den. Kan ver et alternativ å sjære ut i annet kararosori, men hadde et håp om å få tak i nye.
  2. Lurer på om de er noen som selger rammevanger til sierra bak. Trenger den deler over fjæra å fram mot innfestninga til travers. dobble plater skulle ikke vert låv.
  3. Kjøpte ein 2 sylindra me 200l tank for et år siden, den har funka greit. Men ser jo det at de ikke er noe proff vertøy.
  4. Det er vel ikke hestene som er probleme at bakdiffene ryker, er vel heller bruken av den.
  5. blir aldri noe me deg. solgt nå.
  6. 2wd motor selges komplett med turbo, mapsensor, dyser og inssug ledningsnett og l8 ecu. tror det er 290 chip. med sprekk i toppen. starter å går men leker vatn. kan muligens sveises. sprekken er bak turbo i eksosutløp på toppen. motor står i bil å kan startes. tror toppakning er dårlig. 15000.- 4wd panser 3000.- 2wd slissa å bårte skiver (kun kjørt få mil) 1500.- bakluke moonstone med flintgrå vinge. 1500.- 4wd gearkasse 6500.- 4wd bakstilling med bremser. 4000.- 4wd intercooler 1000.- 2wd manifold uten sprekker 1500.- 4wd med liten sprekk 800.- 4wd ecu med ledningsnett + jenspeed chipp 330 4000.- 4wd travers med tannstang 1500.- 4wd 8stk fram difrensialer. 800.- stk. 4wd sidesjørt flintgrå 800.- 4wd frontfanger 2500.- Har en del dører interiør osv men gidder ikke å skrive. +++++ bare til å spørre. delene befinner seg rett uten for aksdal i tysvær kommune. Rune H. 99299727
  7. Må tenke på at det er gamle biler folkens. Et båndbrett blir ikke så gammelt før de detter av. Vist alt sånt skal fikses før salg rekne eg me de blir ein heilt annen prisklasse for bilen.
  8. Prisantydning 170 000.- /bud.
  9. trodde ikke de var normalt å gi forvisning til bt me senkesett. du kan jo ta de av å eu godkjenne. me pleie aldri skriva de på sånt. men med f,eks ikke godkjent turbomotor så blir de gjort.
  10. Legger ut bilen for en kompiss: Vurderer og selge min 2003 mod Ford Mondeo 2.0 TDCI, grunnt overgang til nyere bil. Bilen er senket 40 mm, påmontert MS-design styling, 18" TSW Vortex felger sommer, 16" OZ felger vinter. Alle servicer er tatt. For mer info ta kontakt.. Bilen står i Tysvær rett uten for Haugesund. Vegard Gismarvik 91770406 http://www.autodb.no/cgi-bin/car/prospect....51890;username= Mondeo
  11. kunne tenkt meg å sett kossen han fekk på drivakslingene uten å demontere ein drit av hjulopphenge
  12. Har egentli alt du er på jakt etter. men de er vel bare panseret som er strøkent. kom med et godt bud. så kan jeg kansje selge de.. er ikke langt å hente de heller vist du er fra stavanger eller jeg kan evt ta de me meg ned til coop terminalen vist de er aktuelt. Er fra Kårstø området.
  13. mulig du har litt trykk i kjølevatne ditt då. kanskje på tide å bytte toppakning, eller ta en titt på motoren.
  14. prøvde nettop men det funka ikke for øyeblikket
  15. Bukkene er vertfall nummerert og som regel er det pil som skal peike fremover.
  16. Men vist lageret er teita med 60nm å det satt fast vil min mening bli at nå er vertfall lageret ødelagt... lite bra at det blir teita så det sitter fast.
  17. har kjørt fra Haugesund te sarpsborg me bilhenger 2 ganger å blitt stoppa ein gang uten lappen å det går heilt fint de.... må bare stroppe vilt j****** å ha lovlig bil å dra me å alle lys i orden så seier dei ingenting...
  18. Du får tak i sånne skikkelige prøveskilt å klasker på... skriver da bare ut en kjøreseddel å alt er go greier!
  19. ikke på en sierra vist det er den som er oppgitt i signaturen...
  20. RHeskja

    Front fangeren.

    ALt escort mellom 91-96passer....
  21. Du har lisens på bane, det er en personforsikring...
×
×
  • Create New...