Jump to content

Ron

Gjest
  • Posts

    3711
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ron

  1. Selvfølgelig skal ekstralys kobles med rele over fjernlys, den kontakten det er snakk om er i tillegg, så man har muligheten til å skru ekstralysa av å bare bruke originale fjernlys.
  2. Ron

    Vingebil seter

    Jeg vil tru det skal være en realistisk pris slik markedet er nå om dagen
  3. Ron

    Vingebil seter

    12-15 tusen må du nok regne med værtfall, ligger et ute til 25k inkl dørtrekk.
  4. Synes det er merkelig at den regelen har falt bort da den faktisk er litt matnyttig, alt aina blir nå bare strengere så.
  5. Er dette jeg har gjort på varebilen min , så jeg kan skru av bøtter å fortsatt ha langlys
  6. Jeg har 2 svære xenon-bøtter på varebilen, når det er tåke er jeg glad jeg monterte ekstra bryter for å kunne skru av lysa da det er som å kjøre inn i en vegg.
  7. Neglebørste å Zalo, dritjobb, men har enda ikke møtt møkk som ikke må gi tapt for den combon.
  8. Ron

    Gaz gold

    Tørr vedde på at dette Gaz Gold coiloversette er kjøpt til Cosworth, har aldri sett Gaz GOLD coilovers til Sierra is. Bruker å borre opp hull plus space med skiver på vanlig Sierra, spørsmålet var om det passa på 2wd Cosworth.
  9. Ron

    Gaz gold

    Nå var spørsmålet fra standard Sierra til Cosworth..
  10. Hei. Ønsker kjøpe ECU deksel til Sierra, altså ikke lomme men deksel. Farge har ingen betydning.. PM eller 90960698 Ronny
  11. Denne bruker jeg : http://catalog.meca.no/ProductSheet.aspx?Article_ID=201616&CarReference_ID=6204&CategoryType_ID=1
  12. 80 grader er riktig, jeg mente det var 82 grader men. Swirlpot gjør underverker, men 9 av 10 med dine symptomer ender med å kjøpe Gr.a pakning + strekkbolter i samme slengen som den nye termostaten.
  13. Hei, tar ett reimhjul te servopumpe, sender sms.
×
×
  • Create New...